Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 30., szombat 23:55

Jim írta:
wZoLee7 írta: Garcia mellőzése a klub vb után nekem érthetetlen.
hosszú a szezon, lesz még kezdő pár meccsen :hmmm:
ha nem, baj van…

szélre viszont felesleges behozni, nem az a posztja
Szerintem a kisebb kupákat ő és Endrick fogja megkapni, Mbappeval a szélen. Bajnoksagban maradnak a brazilok.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 30., szombat 23:53

RaúlCF írta: ehh. 3 pont egy hugymeleg meccsen. lassú is, unalmas is, vontatott is. a 2ik félidő már csak nyűg volt. szerencsére nem nyaltuk be az egyenlítőket mert akkor mégszarabb lett volna. ennél sokkal több kell. a ligában elcsorognak ezek de ha kicsit is nagyobb ambíciók vannak...
Azt azért tedd hozzá, hogy 3 gólt nem adtak meg. Értem én, hogy kirajzolták a lest, meg a kéz az kéz, de tavaly hol volt, hogy egyáltalán 5ször megzörgettük az ellenfél hálóját? A második félidő azért volt olyan, mert elfáradtunk, kb. nulla pihenővel kezdtük meg a szezont. Mindezek mellett a 3 elvett gól is biztos elvett a kedvből.

Szerintem biztató, hogy ma is alig kaptunk gólt, pedig Xabi nem a legerősebb védelmet küldte fel idén mindig. Volt itt már Militao több alkalommal (Rudiger jobb) és Carvajal is jobb mint Trent. A presszing működik, de egyelőre nincs még meg a kondi, hogy 90 percig csináljuk, szerintem ez is érthető. Fura azt leírni, de nyugodt voltam 2-1nél a 80. perctől. Mastantuonon kívül az újak is hoznak egy kis extrát, szerintem Trent focija és labdai használhatóak lesznek majd. Az eredményre nem ülünk rá de 3 elvett gól után nehéz. Nyilván vannak a kezdőbe nem való játékosok is, de Xabi is érzi ezt, időben és jó irányban jönnek a cserék, nincs betonbiztos helye senkinek, ahogy tavaly volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. augusztus 30., szombat 23:50

RaúlCF írta: ehh. 3 pont egy hugymeleg meccsen. lassú is, unalmas is, vontatott is. a 2ik félidő már csak nyűg volt. szerencsére nem nyaltuk be az egyenlítőket mert akkor mégszarabb lett volna. ennél sokkal több kell. a ligában elcsorognak ezek de ha kicsit is nagyobb ambíciók vannak...
Összességében max 50 centin múlott, hogy nem 6:1 lett. Mbappe első gólja pár centis les, aztán épphogy mellérúg egy ziccert, a második lesgólja volt kb 20 centis, ha meg Arda gólja azért volt szabálytalan, mert a jobbkezére pattant, akkor az is egy pár centis balszerencse. Ez könnyen lehetett volna egy sima meccs is. De volt még egy eset is, amikor már nem tudom ki éppen hogy a kapu mellé rúgta, talán súrolta is a kapufa külső részét.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. augusztus 30., szombat 23:44

wZoLee7 írta: Garcia mellőzése a klub vb után nekem érthetetlen.
hosszú a szezon, lesz még kezdő pár meccsen :hmmm:
ha nem, baj van…

szélre viszont felesleges behozni, nem az a posztja

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. augusztus 30., szombat 23:42

Eddig nincs dráma szerintem, ilyen rövid előszezonnal nekem bőven belefér ez a foci.
Az ilyen meccseken a 3 pont a lényeg, nagyon kevés a hibalehetőség ez ellen a barca ellen, mert ők is mindig megoldják ha nem megy a játék.
Válogatott szünet jön, reméljük megússzuk sérülések nélkül, szeptember végére atleti ellen késznek kell lenni ha akarunk valamit ettől a bajnokságtól

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 30., szombat 23:39

Trent egy ket jo inditastol eltekintve idegen test, de ha raerez ezekre a hosszu labdalra bappe iranyaba a barca ellen aranyat erhet. Masti ma keves volt, militao neha eletveszely forgolodott ott azt nem talalta a labdaflt. :ol:
Carreras eddig oriasi vetel, nagyon nagy elorelepes mindkettojukhoz kepest, a vege feleeg az a mentes most +2 pontot hozott. Huijsennek jo a passz jateka de nem tudom ti hogy vagytok vele en neha csak nezek mert annyira sutan talalja el. Most itt a vegen is teljesen tisztan egy felszabaditast szogletre rugott, elotte par perccel sarkazni akart es luft, elso felidobe is volt egy keresztlabda sima bedobas.
Guler az elejen azt se tudta hol van aztan belejott, siman ket golosnak kene lennie.

Osszessegeben szerintem vannak pozitivumok, mbappe vini probalkozik a letamadassal, sok labdat visszaszerzunk az ellenfel terfelen, az elso gol is egy jol begyakorolt figura utan jott. A hatulja jo, az eleje alakul nekem ez a kozepe egyelore lutri. Tchouas jo a vedekezesbe de elorefele sokat nem ad hozza, valverde teljesen szurke, ceballosnak tobb lehetoseget adnek akarcsak gonzalonak.
A biro meg kapja be.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. augusztus 30., szombat 23:34

Én nagyon vártam ezt a szezon, hogy majd jön a változás. Hát nem. Csalódás. Egyáltalán nem funkcionális ez a keret, ebből nagyon nehéz jót főzni. Xabi-t se értem, GG eddig mindig jó volt, amikor játszott, nem értem miért jegeli ennyire. Na mindegy, a megoldás valószínűleg az lesz, hogy nem fogom nézni, marad az eredmények.com.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 30., szombat 23:34

ehh. 3 pont egy hugymeleg meccsen. lassú is, unalmas is, vontatott is. a 2ik félidő már csak nyűg volt. szerencsére nem nyaltuk be az egyenlítőket mert akkor mégszarabb lett volna. ennél sokkal több kell. a ligában elcsorognak ezek de ha kicsit is nagyobb ambíciók vannak...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 30., szombat 23:32

Győzelem.

Vinicius ma szerintem inkább volt jó mint sem. Güler 10-esben érkezve a kapu elé ezerszer jobb mint 8-asban. Trentnek ma voltak jó labdái, hozta amiért ide hoztuk. Apróságok hiányoznak, hogy ez nagyon jó legyen. Mastantuononak sok ez a kezdő szerep. Garcia mellőzése a klub vb után nekem érthetetlen. Militao meg továbbra is legjobb esetben is 3. opció, folyamat életveszély.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. augusztus 30., szombat 23:32

5 1, easy

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. augusztus 30., szombat 23:31

Sima agyonnyert meccs volt. Erre csak 2-1.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 25., hétfő 13:19

Faust írta:
Anthony írta:
Nem rossz, és nyilván még sokat fognak fejlődni csapatként és egyénilkeg is a szezon során, de továbbra is az a feelingem mint a világkupán: nagyobb csapatok ellen ez semmire sem lesz elég, néhány poszton egyszerűen nem vagyunk eléggé tehetségesek hozzá.
Tegnap is latszott, a kp nagyon keves.
Tavaly az vitte el a szezont, hogy a védelem nulla volt. Megértük, hogy ezen a nyáron rendberaktuk, a nagyja hosszú évekig még stabil lehet.

Idén elmegy arra, hogy a kp nulla. Talán jövőre azt is rendbe rakjuk. De azért jól esne, ha utolsó héten robbantanánk valamit oda, főleg, hogy Ceba lép.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. augusztus 25., hétfő 13:02

Anthony írta:
wZoLee7 írta:2/2 nulla kapott góllal, azért ez nem rossz.
Nem rossz, és nyilván még sokat fognak fejlődni csapatként és egyénilkeg is a szezon során, de továbbra is az a feelingem mint a világkupán: nagyobb csapatok ellen ez semmire sem lesz elég, néhány poszton egyszerűen nem vagyunk eléggé tehetségesek hozzá.
Tegnap is latszott, a kp nagyon keves.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. augusztus 25., hétfő 12:58

wZoLee7 írta:2/2 nulla kapott góllal, azért ez nem rossz.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 25., hétfő 12:50

Real Oviedo player, Kwasi Sibo: “At first, for me, Tchouaméni didn't touch the ball. But when I saw the video later... He touched the ball first and his intervention was legal and fair.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 25., hétfő 8:50

Ami tetszett:
- sokkal inkább egyben mozog a csapat, nincsenek óriási lyukak a csapatrészek között, mert van labda nélküli mozgás
- labdavesztéskor sokkal feljebb védekezünk, van letámadás, nem állunk annyira vissza, mint Carlonál. Nála még ilyen gyenge ellenfél is percekre be tudta a csapatot szorítani
- Mbappé és Tchouameni játéka. Bár az előbbi, picit furcsa két lőtt gól után ilyen írni, de jobban támadhatná a kaput, mikor beadás érkezik. Fájóan nincs ilyenkor érkező kilences (ez a poszt a letámadásoknál is hiányzik).

Ami nem tetszett:
- Középpálya nem elég kreatív ebben a formában sajnos. Felállt védelem ellen idén is a kézilabdázás megy, Valverde erősségei teljesen eltűnnek.
- Előszezon nélkül nincs túl jó kondi, főleg ahhoz, amit Xabi akar játszatni. Ez látszott a második félidőben
- Vini viselkedése. Reménykedtem, hogy idénre megpróbál ezen változtatni, nem sikerült.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 25., hétfő 8:42

2/2 nulla kapott góllal, azért ez nem rossz.

A védelemben a változtatások Carvajal esetében jól sültek el, vele jobban néz ki az egész jobb oldalunk és a védekezés is. Mondjuk az továbbra is igaz, hogy nagyon keveset használjuk ki amikor lendületből fut fel a szélső védő, inkább akkor kapják amikor már megálltak. Rüdiger esetében nem tudom mit gondoljak. Ellenféltől is függ tudom, de mintha Militaoban kevésbé lett volna ott a hiba és jobb lábbal is, de ez majd eldől a későbbi meccseken.

A kp-ra elmondható, hogy továbbra is teljesen felesleges a Tchoua-Valverde kettőst dupla szűrőben játszatni. Tegnap Fede volt az aki nem találta a helyét. Güler sem érzett még rá mit is várnak tőle, mert bár 10-esben játszott de mozgott hátra is meg a szélre is. A passza pazar volt és több jó passza is volt azon kívül is, de nagyon érződik, hogy neki ez a szerep még teljesen idegen. A lecserélése után teljesen felborult a pálya, azt nem is igazán értettem.

A támadóknál meg ugyan az a probléma ami az előző évben is folyamatosan, center nélkül játszunk és egymást tapossák a játékosok a szélen. Jön egy jó felfutás, beadás, de nincs ott senki. GG meg ha beáll kitoljuk a szélre. Viszont még így is lőtt kettőt, sokat mozgott, látszik rajta, hogy nagyon akar.

Sajnos a Vinicius, Rodrygo, Brahim hármas egyelőre nagyon kevés. Brahim csereként beállva is teljesen szürke volt. Rodrygo a sok kihagyás miatt is gondolom, de ugyan azt hozta amit Vinicius az elmúlt időszakban kezdőként. Megkapja, behúzza és lövi bele a védőbe. Második meccs, de még mindig az a véleményem, hogy ez a csapat szintekkel jobban nézne ki a 2 brazil nélkül. Amikor Jude visszatér lesznek problémák...Inkább tolnék már most egy Tchoua-val kiegészült 3 védős rendszert támadásban, a szélső védők legyenek a szélsők a támadásnál, legyen fent Bappe mellett egy center és mögöttük alkothat a Jude, Güler, Mastantuono hármasból kettő, vagy nem tudom.

Az eddigiből kiindulva Xabiék kielemzik a dolgokat elég erősen. A kezdőből egyértelmű, hogy látják kik a gyenge láncszemek és elkezdték próbálgatni mi működik. Ők is pontosan látják hogy valamit kezdeni kell a csatár szereppel ez biztos, nagyon kíváncsi vagyok mikor jön el a pillanat, hogy Bappe szélsőként kezdi a meccset. A francia kihagyhatatlan, meg kell találni hol lövi a legtöbb gólt, oda berakni és köré építeni az egészet. Gondolom most azért játszik centert mert ezt próbálgatjuk és amúgy eddig nyerünk vele.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 25., hétfő 7:38

Látszik, hogy Mastantuono nincs beszarva, öröm volt nézni ahogy visszaérve labdát szerzett és amilyen aktívan részt vett a játékban. Elég érett játékot mutat, nagyon rövid idővel az érkezése után.
Viszont nekem lassúnak tűnik a gyerek, a szélén ez látszódni fog a mostaninál jobban is.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. augusztus 25., hétfő 0:56

Mastantuonak nincs topicja, pedig szerettem volna oda írni, hogy nagyon hasznos meccse volt.

Hasznos lehet ez a gyerek.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 21., csütörtök 16:20

Mastantuono vs Osasuna

Nincs még topikja, mert ugye utánpótlás, úgyhogy ide hozom.

Kellemesen meglepett a srác. Nem volt beszarva, ment, kérte, hajtott, labdát szerzett. Első meccsnek 18 évesen a Bernabeuban tökéletes.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Vissza: