_Bushido_ írta:
6 éve van meg a jelenlegi kocsim. 2013as évjárat. Jóformán 90%ban én is autópályán és országúton használtam (Bécs, Pest, Balaton, és hasonlók).
Emiatt is kéne újra dízel, mert nem városi autó.
Tudom, hogy nem mindegy ki hol használja a kocsit, de ez a hirdetésekbe szerintem sose írják bele. Talán 1 kivétel volt: ismerőssel jött szembe egy hirdetés, fél millió feletti km volt a kocsiban, de területi képviselő volt a tulaj, végig autópályázott Magyarország területén. Meg is vették.
Joautókat köszi, átnézem azt is.
2013-as, szoval normal allapotaban most kb. 2-4m Ft lehet az erteke. Mi a keret? Mi a terv?
Egy 2-3 evvel fiatalabbra valoszinuleg rafizetes csak lecserelni, mert az csak egy ismeretlen auto, rengeteg rejtett koltseggel. Ahol megerheti elgondolkozni az a 2018-2020-as evjarat, ott mar jottek be olyan technologiak, amik adhatnak pluszt. 7 ev alatt egy dizellel alsohangon mennek 7*35k km-t, szoval a kilometerora 250k folott lesz, kulonben vagy visszatekert, vagy rovidtavokra hasznaltak es a tenyleges elhasznalodasa sokkal magasabb.
De amugy sem kilometer alapjan kell autot venni. Vannak szolgaltatok, akik kimennek, korbemerik az autot, megnezik a motorteret, kiprobaljak es irnak egy jelentest. Valoszinuleg meg egy jovobeni javitasi tervet is tudnak adni.