Problem solved.dzsi91 írta:Kicsit indokalatlannak éreztem a legendák topikban eddig is. A múltkori dokuja után pláne.gutihaz14 írta: Luis Figo: "Outside of Barcelona or Real Madrid, I would have liked to sign for Atlético Madrid. Because of their playing philosophy, the stadium, the atmosphere… It was always exciting to play there, even if it was always against them"
kicsit megkattant?![]()
Luis Figo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Luis Figo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez amúgy mostani? Nem kapott meg valami pozíciót vagy mi a baja?gutihaz14 írta: Luis Figo: "Outside of Barcelona or Real Madrid, I would have liked to sign for Atlético Madrid. Because of their playing philosophy, the stadium, the atmosphere… It was always exciting to play there, even if it was always against them"
kicsit megkattant?![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kicsit indokalatlannak éreztem a legendák topikban eddig is. A múltkori dokuja után pláne.gutihaz14 írta: Luis Figo: "Outside of Barcelona or Real Madrid, I would have liked to sign for Atlético Madrid. Because of their playing philosophy, the stadium, the atmosphere… It was always exciting to play there, even if it was always against them"
kicsit megkattant?![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Luis Figo: "Outside of Barcelona or Real Madrid, I would have liked to sign for Atlético Madrid. Because of their playing philosophy, the stadium, the atmosphere… It was always exciting to play there, even if it was always against them"
kicsit megkattant?
kicsit megkattant?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Felszisszentem azért mikor mondta hogy azóta nem írat alá büntető záradékokat. Kyliannal igazán megtehette volna.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na megnéztem én is. Ami lejött belőle, hogy barszáéknál már akkoriban is minden a Real Madrid demonizálásáról szólt. Gaspart különösen szimpatikus figura. Mint egy drogfüggő laporta. Érdekes volt látni ahigy mindenki a másikra mutogat csak az öreg Perez verte a mellkasát büszkén. 
Összességében én megértem a kulék felháborodását, nyilván mi is ezt csináltuk volna ha Raul eligazol a barszába de nagyon elvan baszva ez a tömegreakció amit az emberek művelnek. Mintha a futballon meg az adott klubon kívül nemlétezne más és a játékosok csak a fifában léteznének lövik a gólokat aztán várják a következő meccset.Közben meg akik a közvetlen környezetében éltek pl gvardiola ,aki nagyobb barszás mint fosi meg akármelyik sok sikert kívánt neki.
Bale is lehet , hogy egy tróger de megvan neki is a saját storyja ahol kisiklott az egész.Nekem sok szép emléket hozott Gareth így nemtudok rá úgy haragudni mint itt sokan.
Összességében én megértem a kulék felháborodását, nyilván mi is ezt csináltuk volna ha Raul eligazol a barszába de nagyon elvan baszva ez a tömegreakció amit az emberek művelnek. Mintha a futballon meg az adott klubon kívül nemlétezne más és a játékosok csak a fifában léteznének lövik a gólokat aztán várják a következő meccset.Közben meg akik a közvetlen környezetében éltek pl gvardiola ,aki nagyobb barszás mint fosi meg akármelyik sok sikert kívánt neki.
Bale is lehet , hogy egy tróger de megvan neki is a saját storyja ahol kisiklott az egész.Nekem sok szép emléket hozott Gareth így nemtudok rá úgy haragudni mint itt sokan.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
I am GC
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Ez tök érdekes volt, don Flo-sat én is adnám. Az öregről tuti lesz valami sorozat, vagy filmgutihaz14 írta: megneztem a nyetflixen a figos filmet.
szerintem kotelezo realoskent
az is kiderult hogy nem figo a legelesebb kes a fiokban![]()
azt nem is ertem amit a parma-juveval muveltek az hogy lehetséges. ma mar biztos nem.
viszont nem ertem a disznofejes jelenet miert maradt ki
Figo 5 nyelven beszél folyékonyan, nyilván a sorozatból más jön le (bár sztem még mindig sok benne a ferdítés), de nem annyira kretén ő
-
MorataMartin
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Megnéztem a filmet, így van madridistaként kötelező.
Továbbiak: Valóban nem Figo a legélesebb kés a fiókban, de tisztelet a kivételnek, a focisták nagy része nem az... Ramos dokumentumsorozatát is ezért hagyta abba, mert rossz volt szembesülni vele, hogy az egyik nagy kedvencem mennyire buta
A dokumetumfilm készítőinek gratulálok, tényleg mindenki megszólalt, aki az ügyben érintett volt. A futballszurkolóként abszolút megértem a barca drukkerek reakcióját, hasonlóan reagáltam volna én is ha fordítva történik, DE a Real Madrid mindig is nagyobb volt a Barcanál és az összes többi csapatnál
A Real Madrid maga a siker, a csillogás, a hírnév, a halhatatlanság, ezért szerettem bele anno ebbe a klubba. A másik: Florentino Perez
Lenyűgözte a Santiago Bernabeu féle Real Madrid, s az öreg megcsinálta
Hihetetlen mekkora koponya, milyen rafinált, milyen dörzsölt
Gaspar meg
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hát nagyon nem ő a legélesebb, ez számomra is meglepő volt. Perez viszont már akkor is nagy volt. A disznófejet egész végig vártuk, de még csak utalás sem volt rá. Összességében kötelező Real drukkerkenek.gutihaz14 írta: megneztem a nyetflixen a figos filmet.
az is kiderult hogy nem figo a legelesebb kes a fiokban![]()
azt nem is ertem amit a parma-juveval muveltek az hogy lehetséges. ma mar biztos nem.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
megneztem a nyetflixen a figos filmet.
az is kiderult hogy nem figo a legelesebb kes a fiokban
az is kiderult hogy nem figo a legelesebb kes a fiokban
valamelyik univerzumban:
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mondja ezt az aki ellen korrupcio gyanujaval folytattak nyomozast, es csak a kapcsolatai miatt nem iteltek el. Hmm.El Tigre írta:http://en.as.com/en/2016/06/02/football ... 78219.html
Én magam soha nem csíptem a portugált, akármekkora játékos is volt. De azért a Porto elnöke sem egy szent.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
http://en.as.com/en/2016/06/02/football ... 78219.html
Én magam soha nem csíptem a portugált, akármekkora játékos is volt. De azért a Porto elnöke sem egy szent.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én meg csukott szemmel Cét mondom!!!Realista24 írta:Az én szavazatom megkapod
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az én szavazatom megkapod
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezzel sem leszek népszerű itt, de az Ő klasszisához, stílusához, eleganciájához képest hol van a mi CRünk?nmate írta:Boldogot tesó.
De mindenkinél Cr a valaha volt best portugál....
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
nmate írta:Boldogot tesó.
Arra a séróra mindig irigy voltam.
Tekintélyt parancsoló...na de nagyon Boldogat neki
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane