Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. augusztus 29., péntek 11:00

realistahuni írta:
Szerintem így járunk a legjobban. Baloldalon valós verseny lehet a két brazil között, mindkettőt motiválja majd rendesen. Aztán amelyik a rövidebbet húzza mehet jövő nyáron.
Ha mindenki egészséges simán lehet hogy egyikükre sem lenne szükségünk a kezdőbe.

Sokszor láttuk tavaly hogy Bellingham sokkal jobban csinálja CF-ben a beindulásokat és a helyezkedéseket mint bárki más, Mbappe pedig hasznosabb ha nem a középhátvédekkel kell birkóznia.

Továbbra is tartom hogy Viniciust kurva gyorsan el kell adni amíg nem késő.
És jövőre késő lesz...
Egyetértek. Azon, hogy őket versenyeztetjük csak az árukon bukunk. Vinicius a nagyobb kockázat, ezért kéne elterelni keletre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. augusztus 29., péntek 10:58

Szerintem így járunk a legjobban. Baloldalon valós verseny lehet a két brazil között, mindkettőt motiválja majd rendesen. Aztán amelyik a rövidebbet húzza mehet jövő nyáron.
Ha mindenki egészséges simán lehet hogy egyikükre sem lenne szükségünk a kezdőbe.

Sokszor láttuk tavaly hogy Bellingham sokkal jobban csinálja CF-ben a beindulásokat és a helyezkedéseket mint bárki más, Mbappe pedig hasznosabb ha nem a középhátvédekkel kell birkóznia.

Továbbra is tartom hogy Viniciust kurva gyorsan el kell adni amíg nem késő.
És jövőre késő lesz...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 29., péntek 10:55

Pad'em írta: Rodrygo was NEVER close to joining Liverpool, Arsenal or Man City. He’s happy at Real Madrid and wants to fight for his place. @FabrizioRomano

Plusz az, hogy versenyeznie kell Rodrygoval ösztönözheti Viniciust a távozásra is. Én is úgy gondolom, hogy jelen pillanatban ezzel járunk a legjobban, jövőre az egyikük fixen távozik majd. Mondjuk azt hozzáteszem gyorsan, szerintem az MBappe balos és GG centerrel jelenleg sokkal jobban működnénk.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 29., péntek 9:13

Rodrygo was NEVER close to joining Liverpool, Arsenal or Man City. He’s happy at Real Madrid and wants to fight for his place. @FabrizioRomano

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 29., péntek 8:56

Galacticos írta: Elkepeszto azert hogy mennyire nem tudunk eladni es megszabadulni a feleslegtol. Ezert nincs hely es ezert nem igazolunk jobbakat.

Alaba is arra az elso evre kapja a csucs fizut, 5 even keresztul.. mendyt azt hagyjuk is hogy xabi focijaban hogy fog kinezni amikor a gurulo labdat is harom erintesbll vesz at.

Ceballos is hasznos meg jo meg kreativ de minden egyes evben ez a huza vona meg betis szerelem.. itt lenne a lehetoseg, mutassa meg magat azt verekedje be, mert most talan eloszor nem pofara megy a kezdotagsag az elmult evekkel ellentetben.
azt is megkockáztatom hogy perezék ülnek a teló mellett hátha valaki jelentkezik mendyért ahelyett hogy rátukmálnánk arabokra vagy PL csapatokra, de akár még kölcsönbe is valami spanyol rühes csapathoz... olyan nincs hogy ennyire szar legyen valaki hogy senkinek ne kelljen
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 29., péntek 8:48

Elkepeszto azert hogy mennyire nem tudunk eladni es megszabadulni a feleslegtol. Ezert nincs hely es ezert nem igazolunk jobbakat.

Alaba is arra az elso evre kapja a csucs fizut, 5 even keresztul.. mendyt azt hagyjuk is hogy xabi focijaban hogy fog kinezni amikor a gurulo labdat is harom erintesbll vesz at.

Ceballos is hasznos meg jo meg kreativ de minden egyes evben ez a huza vona meg betis szerelem.. itt lenne a lehetoseg, mutassa meg magat azt verekedje be, mert most talan eloszor nem pofara megy a kezdotagsag az elmult evekkel ellentetben.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 29., péntek 8:33

mainoo még kölcsönbe jöhetett volna azért, bolond mu még a fizuját is állta volna akkora madarak
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 29., péntek 8:23

@FabrizioRomano:
▪︎ Ceballos is NOT leaving after the deal with OM collapsed.
▪︎ Rodrygo is STAYING at Real Madrid.
▪︎ Real Madrid are NOT in any talks for any new signings.

They are HAPPY with the summer and have CLOSED their window.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. augusztus 28., csütörtök 16:23

Realista24 írta: A különbség az, hogy Ceba távozni akar minden évben, megy a szappanopera mintha valami extran különleges játékos lenne.

Alaba meg Mendy nem csinálta ezt.
az is különbség, hogy Ceba hasznos cserejátékos,
Mendy meg Alaba pedig, többet árt, mint használ ha pályára kerülnek :mrgreen:

de amúgy tőlem is mehetne Ceba, legalább játszana Thiago pár meccsen :hmmm:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 28., csütörtök 11:08

Értem, hogy adott egy esélyt ennek a nyárnak, azt is értem, hogy Xabi nem fog ráépíteni amikor folyton sérült így távozna, de nem értem akkor amikor mehetne miért nem megy. Mit vár a betistől? Azok sem akarnak mindent megtenni valakiért aki a szezon felében sérült lesz.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 28., csütörtök 11:04

poronty írta: Amúgy én nem értem Cebát. Gyakorlatilag minden átiigazolási ablakban várja, hogy jöjjön a Betis, akik nem tudnak összekaparni szaros 10 milliót érte, de, ha véletlen lenne is pénzük biztos lehet mindenki, hogy Antonyra költenék inkább.
Cardosoért kaptak 24 milliót az Atmától, én akkor azt hittem hogy küldik is a pénzt kb azonnal Ceballosért de inkább elszórták másra. Lehet egyoldalú ez a szerelem.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 28., csütörtök 10:49

Semmi gond, el lehet menni a Betisbe. Csak le kell mondania a fizujarol es felbontania a szerződését.
0 0 2

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. augusztus 28., csütörtök 10:23

Amúgy én nem értem Cebát. Gyakorlatilag minden átiigazolási ablakban várja, hogy jöjjön a Betis, akik nem tudnak összekaparni szaros 10 milliót érte, de, ha véletlen lenne is pénzük biztos lehet mindenki, hogy Antonyra költenék inkább.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 28., csütörtök 10:16

OM president: "Dani Ceballos transfer? I’m exhausted. Tired. We were really interested, but there are circumstances we can’t control,” Longoria said, while also praising Real Madrid for handling the talks “with total class.”

Marseille had reached a full agreement with Los Blancos, who were prepared to sanction a season-long loan with an obligation to buy for €15 million.

The French club had even offered Ceballos a four-year contract running until 2029. Everything seemed ready, but the deal collapsed when the midfielder hesitated to give the final approval.

Reports suggested that the 29-year-old put the Marseille transfer on hold in the hope that Betis would step in. However, the La Liga side does not have the financial resources to match Madrid’s demands.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. augusztus 28., csütörtök 8:00

R. Carlos írta:Gondolok itt pl. Alabara és a hatalmas fizujára, amiért évente 5-10 meccset játszik.
Sztem nem tema mar, nyaron lejar a szerzodese, kiüli ezt az egy evet hébe hóba szerepet kap es kesz. Gondolom a klub sem az ő helyzetet vizslatja itt az utolso napokban 10honappal a szerzodese lejarta elott, ujat mar ugysem kap itt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. augusztus 28., csütörtök 7:58

Realista24 írta:
R. Carlos írta:

Szerintem Mendynek meg Alabanak is elmondták, hogy kereshetnének más helyet, mert itt nem sok babér terem számukra, attól függetlenül, hogy mi nem hallunk efelől. Csak ugye kényelmesebb elüldögélni itt milliókért, mert a lőtéri kutyának sem kellenének. Igen a klub hibája is, hogy ilyen szerződést adott nekik, de paterolnám lefelé én az ilyeneket is a Castillába. Egy fokkal sem jobbak mint Ceballos.
A különbség az, hogy Ceba távozni akar minden évben, megy a szappanopera mintha valami extran különleges játékos lenne.

Amúgy ez beszarás. Full átlag a csávó, van néhány kiemelkedő passza, aztán játsza itt évek óta az agyát, mintha Kroos lenne. Elmúlt 8 évben egy évig volt stabil kezdő egy gyenge Arsenalban...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 28., csütörtök 7:40

R. Carlos írta:
Realista24 írta: Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.

Ez is jol bearazza az embert, aztan amikor vegre a klub is enged, es egy normalis csapat is vinne, ahova ment volna, majd megis marad, hogy aztan a Betisszel targyaljon...tennem le a Castillaba.
Szerintem Mendynek meg Alabanak is elmondták, hogy kereshetnének más helyet, mert itt nem sok babér terem számukra, attól függetlenül, hogy mi nem hallunk efelől. Csak ugye kényelmesebb elüldögélni itt milliókért, mert a lőtéri kutyának sem kellenének. Igen a klub hibája is, hogy ilyen szerződést adott nekik, de paterolnám lefelé én az ilyeneket is a Castillába. Egy fokkal sem jobbak mint Ceballos.
A különbség az, hogy Ceba távozni akar minden évben, megy a szappanopera mintha valami extran különleges játékos lenne.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 28., csütörtök 7:37

Realista24 írta: Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.

Ez is jol bearazza az embert, aztan amikor vegre a klub is enged, es egy normalis csapat is vinne, ahova ment volna, majd megis marad, hogy aztan a Betisszel targyaljon...tennem le a Castillaba.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 28., csütörtök 7:32

🚫 Rodrygo to Man City won’t happen this summer!

With Savinho staying, the Brazilian winger is no longer an option for Pep Guardiola’s squad. 🔵⚪
(Forras:Transfermarkt)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 28., csütörtök 6:59

Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: