Premier League
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Raadasul ez is beszedes:
-Mount, a 10, playing striker
-Cunha, a winger, playing 10
-Mbeumo, a winger, playing 10
-Bruno, a 10, playing 8
-Casemiro, a DM, playing 8
-Amad, a winger, playing wingback
Football is simple. Play your best players in their best positions.
Egy egy jatekos “atnevelese” belefer, de 6 kezdojatekosnal?!
-Mount, a 10, playing striker
-Cunha, a winger, playing 10
-Mbeumo, a winger, playing 10
-Bruno, a 10, playing 8
-Casemiro, a DM, playing 8
-Amad, a winger, playing wingback
Football is simple. Play your best players in their best positions.
Egy egy jatekos “atnevelese” belefer, de 6 kezdojatekosnal?!
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
En Emeryt vinnem, hiaba “sult fel” az Arsenalnal. Konkretan o semmit es senkit nem kapott meg Pepen kivul, akit nem is akart. Elkoltottek ra 70+ milliot, es egy Antony az ember. Artetanal meg kinyilt a penzcsap, ha ezt az osszeget Emery kolthette volna el, szerintem egy Pl mindenkepp beesik neki.Kerlon írta:Korrektül beszél amúgy, de teljesen hite hagyottnak tűnik. Amúgy Caraway-nek igaza van, szétmenedzselt keret, tele lyukkal, tele túltöltéssel és rosszul összerakott taktikával.mentamas írta:
Még csak most jutottam el a meccs utáni interjúkhoz, tényleg nagyon elege lehet már a játékosokból:
https://youtu.be/OHpbN4Cf5oE?si=1wk6RYE1uLvsBQw6
Helyükben vinnék egy Ernesto Valverdet vagy Marcelinot.
Egyebkent Amorim legnagyobb hulyesege, hogy egyszeruen nem valt alakzatot. Gorcsosen ragaszkodik ehhez a felallashoz, jatekstilushoz. Meg kell probalnia atszervezni a csapatot, Mainoot beepiteni, Brunot leepiteni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Isak akkor mehet is Liverpoolba.poronty írta: A Newcastle végre talált egy csatárt. Woltemade megy 90 milláért![]()
![]()
![]()
Kurva angol klubok a végtelen pénzükkel...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ryanair:
United fans…
you defo need a holiday
United fans…
you defo need a holiday
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A Newcastle végre talált egy csatárt. Woltemade megy 90 milláért
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Eddig úgy volt, hogy ő a chelseabe megy nekünk eladása után.gutihaz14 írta: xavi simonst viszi salvinho helyett a spurs elvileg
Amugy
Akanji is AC MILAN
15 millio. Tök jó ár érte. Lehet rászoltak a cityre, hogy FFP is van ám, azért adnak most el is?!
Ennyiért a Realba is simán jó lenne
Korrektül beszél amúgy, de teljesen hite hagyottnak tűnik. Amúgy Caraway-nek igaza van, szétmenedzselt keret, tele lyukkal, tele túltöltéssel és rosszul összerakott taktikával.mentamas írta:Még csak most jutottam el a meccs utáni interjúkhoz, tényleg nagyon elege lehet már a játékosokból:nzooli93 írta: Azt írják,hogy hétvége után magától fog lemondani.
Mikor mar olyan fos a helyzet a jatekosokkal,hogy kirugni se kell edzot,mert magatol tele lesz a f.sza..
Helyükben vinnék egy Ernesto Valverdet vagy Marcelinot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Több, mint 9 hónapja van a csapatnál, abban hogy tengelyig ér a sz*r, vastagon benne van már ő is.
Egy darabig érdekesnek tűnt, hogy van EGY elképzelése a fociról és azt próbálja megcsinálni a mu-nál is, de amikor valaki huszansokadjára is nekifut sisak nélkül a betonfalnak, aztán csodálkozik, hogy fáj, azt már nem tudom sajnálni.
Meccs utáni interjúban is kemény amit mond, tökös. De valahol a saját hülyesége áldozata is.
Egy darabig érdekesnek tűnt, hogy van EGY elképzelése a fociról és azt próbálja megcsinálni a mu-nál is, de amikor valaki huszansokadjára is nekifut sisak nélkül a betonfalnak, aztán csodálkozik, hogy fáj, azt már nem tudom sajnálni.
Meccs utáni interjúban is kemény amit mond, tökös. De valahol a saját hülyesége áldozata is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Még csak most jutottam el a meccs utáni interjúkhoz, tényleg nagyon elege lehet már a játékosokból:nzooli93 írta: Azt írják,hogy hétvége után magától fog lemondani.
Mikor mar olyan fos a helyzet a jatekosokkal,hogy kirugni se kell edzot,mert magatol tele lesz a f.sza..
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
ZZporonty írta:Sean Dyche antifoci nagyot menne ezzel a kerettel.Es en se tudom a megoldast, mert ha menesztik is, ki vallalja el ezt?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nzooli93
Azt írják,hogy hétvége után magától fog lemondani.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ebben mondjuk egyetértek, RVN-t - akkor - elküldeni baromság volt.BlancoMark írta:
Az a vicc amugy, hogy az atmeneti edzo RVN par meccs alatt olyan statokat rakott le az asztalra amit Amorim azota sem tudott sokkal hosszabb ido alatt reprodukalni. Elkuldtek a klublegendat aki valoszinuleg sokkal jobban ismerte a kozeget es sokkal jobb fit volt mint Amorim.
- BlancoMark
Azt gondolom az egyetlen megoldas egy Conte fele diktator lehet. A szarbol is kepes varat epiteni - meg ha 1-2 evre is - de ilyen ember kell aki gyakorlatilag barmilyen keretet felhuz egy rendszerfocira es mindenhol sikereket tud elerni.Caraway írta: En megertek mindent, de arra mi a magyarazat hogy 29 meccsen 28 pontot hozott ossze? Az hogy ez az 5 vedos formacio kozeppalya nelkul nem mukodik angliaban? Hogy a keret fele kicserelodott szoval arra sem lehet fogni hogy mindenki szar?
A valaha volt 4.legrosszabb gyozelmi rataval all a united tortenelmeben basszus. Miota o az edzo nem tudott egymas utan 2 darab premier league meccset megnyerni. Ezek olyan pusztito statisztikak amikkel egy kiesojelolt csapatnal se maradhatna.
Amorim nagyon ugy nyilatkozott tegnap este, mint akinek a burnley ellen hetvegen lesz az utolso meccse, es a 2 hetes valogatott szunet alatt menesztik.
Es en se tudom a megoldast, mert ha menesztik is, ki vallalja el ezt? Az egesz keret megint diszfunkcionalis, nincs egy normalis kozepso kozeppalyas, de 10-es pozicioban tud jatszani 6 jatekos is: mount, bruno, cunha, mbeumo, amad, zirzkee. Kozepso vedo is 6 darab van. Vicc az egesz.
Az a vicc amugy, hogy az atmeneti edzo RVN par meccs alatt olyan statokat rakott le az asztalra amit Amorim azota sem tudott sokkal hosszabb ido alatt reprodukalni. Elkuldtek a klublegendat aki valoszinuleg sokkal jobban ismerte a kozeget es sokkal jobb fit volt mint Amorim.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Sean Dyche antifoci nagyot menne ezzel a kerettel.Es en se tudom a megoldast, mert ha menesztik is, ki vallalja el ezt?
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En megertek mindent, de arra mi a magyarazat hogy 29 meccsen 28 pontot hozott ossze? Az hogy ez az 5 vedos formacio kozeppalya nelkul nem mukodik angliaban? Hogy a keret fele kicserelodott szoval arra sem lehet fogni hogy mindenki szar?
A valaha volt 4.legrosszabb gyozelmi rataval all a united tortenelmeben basszus. Miota o az edzo nem tudott egymas utan 2 darab premier league meccset megnyerni. Ezek olyan pusztito statisztikak amikkel egy kiesojelolt csapatnal se maradhatna.
Amorim nagyon ugy nyilatkozott tegnap este, mint akinek a burnley ellen hetvegen lesz az utolso meccse, es a 2 hetes valogatott szunet alatt menesztik.
Es en se tudom a megoldast, mert ha menesztik is, ki vallalja el ezt? Az egesz keret megint diszfunkcionalis, nincs egy normalis kozepso kozeppalyas, de 10-es pozicioban tud jatszani 6 jatekos is: mount, bruno, cunha, mbeumo, amad, zirzkee. Kozepso vedo is 6 darab van. Vicc az egesz.
Szerintem a reset Ratcliffe megjelenésével kezdődött, aki 2024 februárjában került “hatalomra”. Az ő ötlete (is) volt Amorim kinevezése. Már 24 nyarán meglépte volna, ha ETH nem nyeri meg a kupát, de így nem érezte jogosnak pár hónap közös munka után kirúgni a hollandot.hehetheoriginal írta: 10 eve megy mar a "reset", de sztem csak a szart kapargatjak, hatha fenyes lesz ujra.
Nem lesz.
De abban teljesen igazad van, hogy előtte hosszú évekig csak a szart kapargatták.
xavi simonst viszi salvinho helyett a spurs elvileg
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Amugy nagyjabol ez a helyzet, stabil kozepcsapat voltak Ferguson erkezese elott, o jaratta csucsra oket, szep idoszak volt nekik. Azota visszakerultek a korabbi szintjukre.Anthony írta: Fergie előtt csak egy klub volt a MU a sok közül és utána vissza kerültek ugyanabba a státusba.
Pénzük lenne, de most hogy ennyire lecsúsztak még pénzzel is nagyon nehéz vissza kerülni a top csapatok közé. Az egész keret gyenge és mentálisan gatya, plusz a BL vagy EL helyek elérésének teljes esélytelensége miatt nehezen fognak jó játékosokat igazolni.
Kell szerezzenek ügyes fiatalokat és nyomjanak egy full resetet, mert hiába új edző szerintem ez még mindig nem történt meg.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2025. augusztus 28., csütörtök 12:25-kor.
osszerakta hogyan szereznek min. 2 golt a rákövetkező 30 percbenLiamGallagher írta: https://www.facebook.com/share/v/1JSnJ4 ... tid=wwXIfr
Ez mégis mi a faszt csinál?![]()
![]()
Csak egy villanykörte hiányzik még és teljes lenne a kabaré![]()
valamelyik univerzumban:
-