ToniKroos írta:
zsuninnyo írta:
Es sikerult is elerni a a propagandanak, amit szeretett volna. Ha nalad mukodik, akkor egy szerencsetlen nyugdijason vagy barkin akiket itt rendere fikaznak, hogy ne mukodhetne.
Nagyon durva, hogy bármi, de tényleg bármi pici kis negatívum is van a Tiszával kapcsolatban, azt készpénznek veszitek, hogy hazugság. Lehet, hogy az, de ahogy nézem itt is, mint a szavazók nagyrésze egyáltalán nem vagytok kritikus gondolkodók és ugyan úgy felültök a másik oldali propagandára. Agresszívan azonnal lehordani, amint kicsit is elgondolkodik. Erről beszélek.
Az emberünknek csak megfordult a fejében, hogy mi van, ha igaz és egyből jön a kioktatás, hogy benyelte. Na nálam ez a stílus és propagandázás ami rohadtul nem bejövő. Attól, hogy valaki próbálja más szögből is nézni a dolgokat, nem kell burkoltan agymosottnak nevezni.
En nem voltam agressziv es nem neveztem agymosottnak. Azt mondtam, hogy pont azt csinalja o is - akirol azert latszik, hogy nem egy elveszett es egy gondolkodo csavo - amit a propaganda akart. Kikerult valami, amit ha elolvasol mar gyanus. Ra nem sokkal rogton meg is cafoltak. Ez nem azt jelenti, hogy mindent keszpenznek veszunk ami a tiszarol negativ kepet fest. Ez azt jelenti, hogy ha valaki kiirja a falra, hogy "Penzert szexelek [placeholder_telefonszam]" akkor azt mondjuk ugy, hogy nem hiszem el. Mert ez az A4-es oldal ilyen tipusu.
Tovabbra sem ul fel a nagy resze az itt levo embereknek egyik oldal propagandajanak sem (amennyit olvasok belole), mert mindenki meg tudja fogalmazni a kritikajat minden iranyba. De azert egy szinvonalat lehet tartani ebben a "kritikus gondolkodasban" is, ami nem azt jelenti, hogyha valaki azt mondja, hogy a Fold lapos, akkor majd elgondolkodok rajta. Ez nem kritikus gondolkodas, ez egyszeru emberi butasag lenne. Errol itt persze szo sincs, egyaltalan nem volt semmilyen becsmerlo az irasomban, csupan ravilagitottam arra, mit jelent a dezinformacios zaj (amit az peldaul az oroszok csinalnak evek ota).
Ez ugyanolyan hulye erveles a "kritikus gondolkodasrol", mint hogy a liberalis fogadja el a szelsoseges nezeteket is, hiszen az alapbol azt jelenti, hogy elfogad masokat.