Galacticos írta:
mentamas írta:
Meglátásom szerint ő is nagyon jól látja a gondokat, ezért is pakolt ki olyan léhűtőket, mint Rashford, Garnacho, Antony.
Azert pakolta ki oket mert a jatekrendszerebe nem illenek. 3/5 vedo tipikus szelso tamado nelkul, ket 10es a csatar mogott. Ezekbe nem illett se rashford se garnacho. Pedig ott tudas is volt legalabb, helyette vesznek 50milliokert masokat.

Ha az elmult 4-5 evben nem tapsolnak el minden evbe tobb szaz milliot, csak az utanpotlasra tamaszkodnak akkor is jobbak lettek volna es nem rohogne rajtuk az egesz vilag. Elengedtek degeat is, ott volt a sajat neveles dean henderson erre most ott vannak ket kapussal akik ketten nem ernek egy atlagosat se.
En brunoval kezdenem a nagytakaritast.
Ha jól emlékszem, Rashforddal “csak” hozzáállásbeli problémák voltak, és Amirom többször is lenyilatkozta az elején, hogy sokat nyernének vele, ha odatenné magát, mert kivételes képességű játékos.
A többiekre viszont tényleg igaz, hogy a rendszerbe sem illettek.
Azt azért hozzátenném még Amorim védelmébe, hogy a sok selejtet nem ő hozta. Alatta csak Dorgu, Cunha, Mbeumo és Sesko jöttek, valamint vagy 5 fiatal az U csapatból.
nzooli93 írta:
Onana azert jatszott,mert kupameccs volt. Bajnokságban a török kapus volt. De o se jo egyebkent.
Követtem én is a meccseket, de még nem mertem levonni azt a következtetést, hogy Onana nem kezdő.
A törökből jó cserekapust lehetne csinálni, de a kameruni helyére gyorsan kellene hozni valakit, ha a tabella elején akarnak végezni.