Premier League

Foci a Real Madridon túl...
gutihaz14

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 28., csütörtök 11:27

🚨| Egymás tenyerébe csaptak a fele, Christopher Nkunku bónuszokkal együtt 35 millió euróért az AC Milané. 🇫🇷🔴⚫
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 28., csütörtök 10:43

10 eve megy mar a "reset", de sztem csak a szart kapargatjak, hatha fenyes lesz ujra.
Nem lesz.
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. augusztus 28., csütörtök 10:26

Anthony írta: Fergie előtt csak egy klub volt a MU a sok közül és utána vissza kerültek ugyanabba a státusba.
Pénzük lenne, de most hogy ennyire lecsúsztak még pénzzel is nagyon nehéz vissza kerülni a top csapatok közé. Az egész keret gyenge és mentálisan gatya, plusz a BL vagy EL helyek elérésének teljes esélytelensége miatt nehezen fognak jó játékosokat igazolni.
Kell szerezzenek ügyes fiatalokat és nyomjanak egy full resetet, mert hiába új edző szerintem ez még mindig nem történt meg.
Pont ez a reset zajlik náluk most. Annyi a probléma vele csak, hogy a valóságban nem lehet egy nyár alatt lezavarni.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. augusztus 28., csütörtök 10:22

Ameddig a ligaban legalabb 8 fixen jobb csapat van, de a kieses se fenyegeti oket, addig tok jol elvannak ezek a jatekosok a langyos fosban. Drasztikus berkeret csokkentes kell, a valogatott jatekosokat padra vagni, ifiket a helyukre, mert nem normalis, hogy allandoan csak edzot valtanak.

Meg lehet nezni peldaul a Newcastlet, ott van tuz a jatekosokban, mindent megtesznek, hogy a BL-be jussanak, mikozben szerintem joval szukebb berkerettel dolgoznak. Az MU ehhez kepest egy lakodalmas megyei csapatra hasonlit, ahol csak a meccs utani kocsmazas a cel.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. augusztus 28., csütörtök 10:13

Fergie előtt csak egy klub volt a MU a sok közül és utána vissza kerültek ugyanabba a státusba.
Pénzük lenne, de most hogy ennyire lecsúsztak még pénzzel is nagyon nehéz vissza kerülni a top csapatok közé. Az egész keret gyenge és mentálisan gatya, plusz a BL vagy EL helyek elérésének teljes esélytelensége miatt nehezen fognak jó játékosokat igazolni.
Kell szerezzenek ügyes fiatalokat és nyomjanak egy full resetet, mert hiába új edző szerintem ez még mindig nem történt meg.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. augusztus 28., csütörtök 10:09

Galacticos írta:
mentamas írta: Meglátásom szerint ő is nagyon jól látja a gondokat, ezért is pakolt ki olyan léhűtőket, mint Rashford, Garnacho, Antony.
Azert pakolta ki oket mert a jatekrendszerebe nem illenek. 3/5 vedo tipikus szelso tamado nelkul, ket 10es a csatar mogott. Ezekbe nem illett se rashford se garnacho. Pedig ott tudas is volt legalabb, helyette vesznek 50milliokert masokat. :lol:
Ha az elmult 4-5 evben nem tapsolnak el minden evbe tobb szaz milliot, csak az utanpotlasra tamaszkodnak akkor is jobbak lettek volna es nem rohogne rajtuk az egesz vilag. Elengedtek degeat is, ott volt a sajat neveles dean henderson erre most ott vannak ket kapussal akik ketten nem ernek egy atlagosat se.
En brunoval kezdenem a nagytakaritast.
Ha jól emlékszem, Rashforddal “csak” hozzáállásbeli problémák voltak, és Amirom többször is lenyilatkozta az elején, hogy sokat nyernének vele, ha odatenné magát, mert kivételes képességű játékos.
A többiekre viszont tényleg igaz, hogy a rendszerbe sem illettek.

Azt azért hozzátenném még Amorim védelmébe, hogy a sok selejtet nem ő hozta. Alatta csak Dorgu, Cunha, Mbeumo és Sesko jöttek, valamint vagy 5 fiatal az U csapatból.

nzooli93 írta: Onana azert jatszott,mert kupameccs volt. Bajnokságban a török kapus volt. De o se jo egyebkent.
Követtem én is a meccseket, de még nem mertem levonni azt a következtetést, hogy Onana nem kezdő.

A törökből jó cserekapust lehetne csinálni, de a kameruni helyére gyorsan kellene hozni valakit, ha a tabella elején akarnak végezni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 28., csütörtök 9:40

mentamas írta: Meglátásom szerint ő is nagyon jól látja a gondokat, ezért is pakolt ki olyan léhűtőket, mint Rashford, Garnacho, Antony.
Azert pakolta ki oket mert a jatekrendszerebe nem illenek. 3/5 vedo tipikus szelso tamado nelkul, ket 10es a csatar mogott. Ezekbe nem illett se rashford se garnacho. Pedig ott tudas is volt legalabb, helyette vesznek 50milliokert masokat. :lol:
Ha az elmult 4-5 evben nem tapsolnak el minden evbe tobb szaz milliot, csak az utanpotlasra tamaszkodnak akkor is jobbak lettek volna es nem rohogne rajtuk az egesz vilag. Elengedtek degeat is, ott volt a sajat neveles dean henderson erre most ott vannak ket kapussal akik ketten nem ernek egy atlagosat se.
En brunoval kezdenem a nagytakaritast.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. augusztus 28., csütörtök 9:39

Azért ha jobban megnézzük az elmúlt 10 évben 1szer volt normális edzőjük Mourinho személyében és nyertek Elt meg még pár kupát. Nyilván az egész klub játékosostól mindenestől hibás de folyamat viszik oda a kókler edzőket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 28., csütörtök 9:31

Onana azert jatszott,mert kupameccs volt. Bajnokságban a török kapus volt. De o se jo egyebkent.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. augusztus 28., csütörtök 9:19

Szerintem sem az edző a probléma.
Meglátásom szerint ő is nagyon jól látja a gondokat, ezért is pakolt ki olyan léhűtőket, mint Rashford, Garnacho, Antony.

Onana játszatását viszont nem értem. Hány meccsnek kell még elmennie rajta, hogy végre kivágják? A tegnapit is simán hozták volna, ha nem az a szerencsétlen áll a kapuban.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 28., csütörtök 8:58

Szurkolokent annyit tehetnek ott, hogy ektelen futyules megy, es minden egyes jatekosra, mikor labdaba er. Ollezas helyett futyules, igy tudtukra adjak, hogy ez kurvakeves, es nem feltetlen edzoi hiba.
Hatasosabb lenne ki sem menni a lelatora szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 28., csütörtök 8:56

Szurkolokent annyit tehetnek ott, hogy ektelen futyules megy, es minden egyes jatekosra, mikor labdaba er. Ollezas helyett futyules, igy tudtukra adjak, hogy ez kurvakeves, es nem feltetlen edzoi hiba.
Mikor egyeni hibak miatt megy el a meccs vagy a pontok, ott nem feltetlen minden esetben az edzoi felkészítés hianya a problema.
Szedjek ossze magukat, halom buzi/kisgyerek/hopihe/balfasz egy rakason.
Aztan a futyules hatasara elvalik, hogy kiben van ver, es ki a nulla. Na az utobbiakat azonnal kibaszni lelatora, utanpotlasba, aztan lehet menni tovabb.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 28., csütörtök 8:48

Tjacks írta: Azért egy MU-ba focizni még mindig nagy presztízs, nem hiszem hogy ezen kéne múlnia.
Az, de aztán amikor ott vannak, és látják, hogy a BL-helyekre sincs sok esély, viszont úgy keresnek, mint a top csapatok játékosai, szerintem tudat alatt, fejben hamar elfogy a motiváció, nem teszik úgy oda magukat, nem adnak bele semmi pluszt, stb. Aztán egy lelkes kiscsapat kiejti őket.
És egyelőre rendszer sincs náluk, ami ezt kompenzálná, hogy rutinból is hozni tudják a meccseket.
Szerintem nálunk is ez volt tavaly, csak a legfelsőbb szinten. 2024 után a játékosok jól voltak lakva, elhitték, és Ancelotti pedig nem adta hozzá azt a pluszt, a rendszert, ami legalább a bajnokságban stabilitást adott volna.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 28., csütörtök 8:42

Az egész klubból kihalt a győztes mentalitás és mivel radikálisabb változásokat nem hoz a vezetőség, szerintem elvárásuk sincs a csapat felé. A játékosok is látják hogy max az edzőt rugják ki ha szarul megy, így semmi teher nincs rajtuk hogy erőlködjenek egyáltalán.
Ha kiesnének a PL-ből, az lehet elég nagy pofon lenne egy resethez.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. augusztus 28., csütörtök 8:41

nuevo_ericco írta:
hehetheoriginal írta:En nem ertem ezeket a jatekosokat bazmeg
A mai, gyakran már tiniként, az utánpótlásban jóval átlag felett élő focistákat szerintem kétféle módon lehet motiválni. Kupákra esélyes csapatban játszatod őket, és/vagy az esély, hogy egy jól sikerült szezon után nagyobb klubba igazoljanak, magasabb fizetésért. A MU olyan csapat lett, ahol az elsőre nem sok esély, viszont ehhez képest rohadt sokat keresnek a játékosaik, mert máshogy nem tudnak senkit odacsábítani, így elfocizgatnak milliomosokként. Elég csak arra gondolni, hogy tőlünk is dupla pénzekért igazoltak játékosok.
Nem egyszerű a helyzetük.
Azért egy MU-ba focizni még mindig nagy presztízs, nem hiszem hogy ezen kéne múlnia. Egyetértek egyébként most Hehével, még úgyis hogy a tegnapi meccset nem láttam, nem tudom kik és hogyan játszottak, de az első két bajnokit végig néztem, a játék sokat javult és fix három pontot dobtak el a JÁTÉKOSOK, két forduló alatt az rohadt sok. Arsenal ellen a lepke a kapustól, fulham ellen Cunha ajtó-ablak ziccere és fernandes tizije az első félidőben.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 28., csütörtök 8:27

hehetheoriginal írta:En nem ertem ezeket a jatekosokat bazmeg
A mai, gyakran már tiniként, az utánpótlásban jóval átlag felett élő focistákat szerintem kétféle módon lehet motiválni. Kupákra esélyes csapatban játszatod őket, és/vagy az esély, hogy egy jól sikerült szezon után nagyobb klubba igazoljanak, magasabb fizetésért. A MU olyan csapat lett, ahol az elsőre nem sok esély, viszont ehhez képest rohadt sokat keresnek a játékosaik, mert máshogy nem tudnak senkit odacsábítani, így elfocizgatnak milliomosokként. Elég csak arra gondolni, hogy tőlünk is dupla pénzekért igazoltak játékosok.
Nem egyszerű a helyzetük.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 28., csütörtök 5:28

Én azon égtem ki, hogy a nagy sztárcsatár Sesko odaállt 10.nek tizit rúgni :lol:

Amúgy berúgtak 13ból 11 tizit, Onana volt megint fogalmatlan, hozzáért vagy 5 tizihez, egyet se fogott meg azokból.

Szegény Grimsby kapusnak köze nem volt a tizikhez, fájt nézni milyen ügyetlen benne, ami persze nem cink, de Onana sokkal jobb volt benne, szimplán mindent bebénázott itt is.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 28., csütörtök 5:07

Caraway írta:
nzooli93 írta: Gondolnad egy hazai vereseg ,es egy idegenbeli gyengebb X után majd a kupában a 4.osztalyu ellen szerzel kis önbizalmat a csapatoddal.

30 perc utan 2-0 oda :lol:
Remelem reggelre repul amorim.
De erre van penz? Hany exedzonek fizetik mai napig a penzet?
Kabare. Mi ez a klub geci? Mindig konnyebb az edzot kibaszni, mi?
Be volt ez is harangozva, mint a legnagyobb portugal edzotehetseg, aztan most mar ot is ki kell baszni?
Amugymeg dehogy volt tenhag alatt jobb, az az ember minden idok egyik legszarabb edzoje, ebben biztos vagyok, se jatek nem volt, se elkepzeles, se csapat/jatekosmenedzsment, semmi. Nulla, egy zero produktum volt az, ahanyszor lattam, kilatastalan fos nulla szar volt az egesz.
Hozzateszem, az arsenal ellenit lattam most, ott le volt focizva a londoni banda, akkor mi a baj?
Nem lehet, hogy a jatekosokban kene keresni a hibat? Oket kene felelossegre vonni?
Es nem allandoan cserelni oket, hanem pofanverni, tüzet baszni belejuk, hogy felfogjak hol vannak, milyen klubbn jatszhatnak? Fejben dol el ez is, fejben mi van, az a legfontosabb ezen a szinten. Brunot a kurva testbeszedevel es viselkedesevel egyutt evekkel ezelott basztam volna ki amugy, a tobbi viszont igenis szedje ossze magat. En nem ertem ezeket a jatekosokat bazmeg, hogy nincs bennuk buszkeseg? Eleg csak a napi rutin, a begyakorolt figura kedvtelen unott pofaval valo prezentalasa, mint az egyszeri gyari munkás, aki gyűlöli az egeszet es épphogy csak a minimumot rakja le?
thereisonly1ronaldo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 27., szerda 23:42

Nem tudtam honnan ilyen ismerős a nevük: Agyas és agyatlan - GRIMSBY :lol: :lol: Sacha Baron Cohen 2016-os filmje.
Tegnap Borat kazahsztáni csapat továbbjutás párhuzam, ma meg ez :lol:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. augusztus 27., szerda 23:27

Szánni is nehéz már őket. Isten tudja mi mehetett el ott ennyire...
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: