Realista24 írta:
Kinek mi a tapasztalata ismerosi korben a jogsi megszerzesevel kapcsolatban?
Konkretan a gyakorlati resze.
Regen a 10+20 oraval vigan levizsgazott az ember, most meg 50-60 orakat vetetnek minimum az emberrel.
Én csak a régi rendszerről tudok beszámolni és arról, hogy mekkora mázlim volt, a gusztustalan rendszerben.
A jogsit még kicsivel 20évvel ezelőtt Budapesten szereztem.
Az elméleti meglett elsőre. Levezettem az alap órákat. Az oktatóm az elején normális volt. Készségesen mesélte, hogy hogyan fűzi a fiatal csajokat, miközben a barátnője is oktató volt.
Majd az utolsó alkalmakhoz közeledve elkezdett baszogatni, hogy jobban kellene csinálni ezt meg azt(azt ami eddig hibátlan volt és uúgy csináltam mindent). Majd az utolsó alkalomra jött a terror. Beült a haverja is, esti vezetés bekapcsolták a zenét max hangerőn, a haverja rúgdosta a székemet a hátam mögött, ordítozott velem, megpróbált megfélemlíteni.
Majd kitalálta, hogy azonnal álljunk meg. Mondta, hogy 100% meg fogok bukni a vizsgán és hogy mennyivel kellene megkennem őt.
Én nem akartam megkenni senkit, bíztam magamban. Másnap vizsga, de vittem a borítékot. Erre a pályán siet hozzám az oktató, hogy nehogy adjak neki bármit, mert velünk fog jönni egy ellenőr.
Hibátlanul ment a rutin és a forgalom nulla hibaponttal. Rohadt nagy szerencsém volt, hogy nem kényszerítettek bele semmibe és a pénz is megmaradt, jogsi is meglett.