Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. augusztus 28., csütörtök 7:58

Realista24 írta:
R. Carlos írta:

Szerintem Mendynek meg Alabanak is elmondták, hogy kereshetnének más helyet, mert itt nem sok babér terem számukra, attól függetlenül, hogy mi nem hallunk efelől. Csak ugye kényelmesebb elüldögélni itt milliókért, mert a lőtéri kutyának sem kellenének. Igen a klub hibája is, hogy ilyen szerződést adott nekik, de paterolnám lefelé én az ilyeneket is a Castillába. Egy fokkal sem jobbak mint Ceballos.
A különbség az, hogy Ceba távozni akar minden évben, megy a szappanopera mintha valami extran különleges játékos lenne.

Alaba meg Mendy nem csinálta ezt.
Amúgy ez beszarás. Full átlag a csávó, van néhány kiemelkedő passza, aztán játsza itt évek óta az agyát, mintha Kroos lenne. Elmúlt 8 évben egy évig volt stabil kezdő egy gyenge Arsenalban...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 28., csütörtök 7:40

R. Carlos írta:
Realista24 írta: Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.

Ez is jol bearazza az embert, aztan amikor vegre a klub is enged, es egy normalis csapat is vinne, ahova ment volna, majd megis marad, hogy aztan a Betisszel targyaljon...tennem le a Castillaba.
Szerintem Mendynek meg Alabanak is elmondták, hogy kereshetnének más helyet, mert itt nem sok babér terem számukra, attól függetlenül, hogy mi nem hallunk efelől. Csak ugye kényelmesebb elüldögélni itt milliókért, mert a lőtéri kutyának sem kellenének. Igen a klub hibája is, hogy ilyen szerződést adott nekik, de paterolnám lefelé én az ilyeneket is a Castillába. Egy fokkal sem jobbak mint Ceballos.
A különbség az, hogy Ceba távozni akar minden évben, megy a szappanopera mintha valami extran különleges játékos lenne.

Alaba meg Mendy nem csinálta ezt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 28., csütörtök 7:37

Realista24 írta: Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.

Ez is jol bearazza az embert, aztan amikor vegre a klub is enged, es egy normalis csapat is vinne, ahova ment volna, majd megis marad, hogy aztan a Betisszel targyaljon...tennem le a Castillaba.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 28., csütörtök 7:32

🚫 Rodrygo to Man City won’t happen this summer!

With Savinho staying, the Brazilian winger is no longer an option for Pep Guardiola’s squad. 🔵⚪
(Forras:Transfermarkt)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 28., csütörtök 6:59

Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 28., csütörtök 6:56

Pad'em írta: CONFIRMED: Dani Ceballos to OM has COLLAPSED. Everything was agreed between clubs. The player also said ‘Yes’. Before signing the deal, Ceballos changed his mind. @MatteMoretto

Most a Betis próbálkozik ismét :lol:
Meddig tart pontosan nyitva a nyári átigazolási ablak most? Nem gondolom, hogy Ceba nagy felesleg lenne, de megpróbáltunk szabadulni valakitől így a végén. Mendyt feleslegesebbnek tartom, de hát ő is a nyakunkon marad 2028-ig úgy, hogy nem vesszük sok hasznát...

Valamit kezdeni kell jövőre a feleslegessé/létszám felettivé vált játékosainkkal, mert ez tarthatatlanná kezd válni. A bent ragadt játékosok miatt nem igazolunk. Gondolok itt pl. Alabara és a hatalmas fizujára, amiért évente 5-10 meccset játszik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. augusztus 27., szerda 18:55

Pad'em írta: CONFIRMED: Dani Ceballos to OM has COLLAPSED. Everything was agreed between clubs. The player also said ‘Yes’. Before signing the deal, Ceballos changed his mind. @MatteMoretto

Elhuzhat a francba.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 27., szerda 18:38

CONFIRMED: Dani Ceballos to OM has COLLAPSED. Everything was agreed between clubs. The player also said ‘Yes’. Before signing the deal, Ceballos changed his mind. @MatteMoretto

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. augusztus 27., szerda 16:02

ziro4vr írta: Merész dolog ez, nem baj majd Valverde megint játszik 70 meccset, vagy majd Alaba lesz a kp-s. Netán Camavinga nem lesz állandóan sérült.
Vagy hasznaljuk vegre az utanpotlast. A legfontosabb, hogy az evi nagyon max. 20 nehezebb meccsunkre a legerosebb kezdo 11et tudjuk kikuldeni, a tobbin nyugodtan lehet egy-egy poszton okosan rotalni/pihentetni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 27., szerda 15:34

RealRaúl77 írta:
Pad'em írta: Dani Ceballos is joining Marseille in a loan + mandatory buy option deal. @jfelixdiaz

Real Madrid will NOT sign anyone to replace the departing Dani Ceballos. They're not even considering it. @AranchaMOBILE
Konkrétan 23 fős keretünk lesz, amiből 2 erősen véleményes (Alaba és Mendy)? + Mastantuono.. ő végül bekerül a 25-be, vagy marad Castillás?
Most eppen azt irjak, hogy off a deal, mert Ceba nemet mondott :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. augusztus 27., szerda 14:46

Ha van két üres hely mi a kérdés?

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 27., szerda 13:48

Pad'em írta: Dani Ceballos is joining Marseille in a loan + mandatory buy option deal. @jfelixdiaz

Real Madrid will NOT sign anyone to replace the departing Dani Ceballos. They're not even considering it. @AranchaMOBILE
Konkrétan 23 fős keretünk lesz, amiből 2 erősen véleményes (Alaba és Mendy)? + Mastantuono.. ő végül bekerül a 25-be, vagy marad Castillás?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. augusztus 27., szerda 13:48

Merész dolog ez, nem baj majd Valverde megint játszik 70 meccset, vagy majd Alaba lesz a kp-s. Netán Camavinga nem lesz állandóan sérült.
Nem illik.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. augusztus 27., szerda 13:47

Pad'em írta: Real Madrid will NOT sign anyone to replace the departing Dani Ceballos. They're not even considering it. @AranchaMOBILE
akkor ezek szerinte Pitarch tényleg egy csiszolatlan gyémánt, és Xabi kezelésbe veszi :)
rizikós, de jól is elsülhet

nálam még mindig nagy hiba Modric elengedése. :ike:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2025. augusztus 27., szerda 13:50-kor.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 27., szerda 13:44

Dani Ceballos is joining Marseille in a loan + mandatory buy option deal. @jfelixdiaz

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 27., szerda 12:53

realmadrid95 írta:
wZoLee7 írta:

Rég nem láttam már, mi a helyzet vele? Ez jelentheti azt is, hogy Konatet elengedjük? Mert Őt viszont most láttam pár meccsen és nem hogy gyenge, egyenesen borzalmas.
Konkretan az osszes Bayern szurkolo gyuloli. Minden atigazolasi hirnel beirjak, hogy az lenne a legnagyobb erosites, ha ot eladnak. Szerintem sem Konate, sem Upa nem eleg jo a keretbe, foleg nem a kezdobe.

Saliba hosszabbitasa sinen van, nem sokara ala is ir.

En legszivesebben Bastonit latnam erkezonek, viszont o penzbe kerulne, nem is kevesbe.
Ettől tartottam. Én azért bízom az utánpótlásban. Remélem a Ramos klónunk kiheverte a sérülést és jó lesz, mert akkorr nem kell hozni senkit sem.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. augusztus 27., szerda 12:48

realmadrid95 írta:
wZoLee7 írta:

Rég nem láttam már, mi a helyzet vele? Ez jelentheti azt is, hogy Konatet elengedjük? Mert Őt viszont most láttam pár meccsen és nem hogy gyenge, egyenesen borzalmas.
Konkretan az osszes Bayern szurkolo gyuloli. Minden atigazolasi hirnel beirjak, hogy az lenne a legnagyobb erosites, ha ot eladnak. Szerintem sem Konate, sem Upa nem eleg jo a keretbe, foleg nem a kezdobe.

En legszivesebben Bastonit latnam erkezonek, viszont o penzbe kerulne, nem is kevesbe.
Pontosan.
Nekem is van két Bayernes haverom., korábban többször is említettek, hogy gólok száradtak a lelkén. Nem ő kéne ide. Akkor már inkább a Poolos francia. De sokkal inkább Saliba, viszont ő rengeteg pénz lenne...

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 27., szerda 12:30

wZoLee7 írta:
Realista24 írta: Bild szerint jovore ingyen akarjuk Upamecano-t.

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 27., szerda 10:47

Realista24 írta: Semmi szuksegunk erre a profilra a csapatban, plane nem C meg D verziokent.
Szerintem arra a játékosra legyen szükségünk, akire az edző is rábólint. Akire nem, azt meg hagyjuk. Továbbra is kérdés nekem így Rodrygo szerepe, nem vagyok benne biztos, hogy Xabi itt akarja tartani, függetlenül a legutóbbi meccstől.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 27., szerda 9:50

Szerintem egy kicsit kezdd sok lenni a francia a csapatban. :mrgreen:

Vissza: