Amúgy ez beszarás. Full átlag a csávó, van néhány kiemelkedő passza, aztán játsza itt évek óta az agyát, mintha Kroos lenne. Elmúlt 8 évben egy évig volt stabil kezdő egy gyenge Arsenalban...Realista24 írta:A különbség az, hogy Ceba távozni akar minden évben, megy a szappanopera mintha valami extran különleges játékos lenne.R. Carlos írta:
Szerintem Mendynek meg Alabanak is elmondták, hogy kereshetnének más helyet, mert itt nem sok babér terem számukra, attól függetlenül, hogy mi nem hallunk efelől. Csak ugye kényelmesebb elüldögélni itt milliókért, mert a lőtéri kutyának sem kellenének. Igen a klub hibája is, hogy ilyen szerződést adott nekik, de paterolnám lefelé én az ilyeneket is a Castillába. Egy fokkal sem jobbak mint Ceballos.
Alaba meg Mendy nem csinálta ezt.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A különbség az, hogy Ceba távozni akar minden évben, megy a szappanopera mintha valami extran különleges játékos lenne.R. Carlos írta:Szerintem Mendynek meg Alabanak is elmondták, hogy kereshetnének más helyet, mert itt nem sok babér terem számukra, attól függetlenül, hogy mi nem hallunk efelől. Csak ugye kényelmesebb elüldögélni itt milliókért, mert a lőtéri kutyának sem kellenének. Igen a klub hibája is, hogy ilyen szerződést adott nekik, de paterolnám lefelé én az ilyeneket is a Castillába. Egy fokkal sem jobbak mint Ceballos.Realista24 írta: Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.
Ez is jol bearazza az embert, aztan amikor vegre a klub is enged, es egy normalis csapat is vinne, ahova ment volna, majd megis marad, hogy aztan a Betisszel targyaljon...tennem le a Castillaba.
Alaba meg Mendy nem csinálta ezt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem Mendynek meg Alabanak is elmondták, hogy kereshetnének más helyet, mert itt nem sok babér terem számukra, attól függetlenül, hogy mi nem hallunk efelől. Csak ugye kényelmesebb elüldögélni itt milliókért, mert a lőtéri kutyának sem kellenének. Igen a klub hibája is, hogy ilyen szerződést adott nekik, de paterolnám lefelé én az ilyeneket is a Castillába. Egy fokkal sem jobbak mint Ceballos.Realista24 írta: Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.
Ez is jol bearazza az embert, aztan amikor vegre a klub is enged, es egy normalis csapat is vinne, ahova ment volna, majd megis marad, hogy aztan a Betisszel targyaljon...tennem le a Castillaba.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
With Savinho staying, the Brazilian winger is no longer an option for Pep Guardiola’s squad.
(Forras:Transfermarkt)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szamomra az olyan jatekos feleslegesebb, aki minden evben el akar igazolni, aztan vagy azert marad, mert neki nem tetszik a csapat amelyik vinne, vagy azert mert nem fizetnek erte annyit, amennyit a klub gondol erte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
Meddig tart pontosan nyitva a nyári átigazolási ablak most? Nem gondolom, hogy Ceba nagy felesleg lenne, de megpróbáltunk szabadulni valakitől így a végén. Mendyt feleslegesebbnek tartom, de hát ő is a nyakunkon marad 2028-ig úgy, hogy nem vesszük sok hasznát...Pad'em írta: CONFIRMED: Dani Ceballos to OM has COLLAPSED. Everything was agreed between clubs. The player also said ‘Yes’. Before signing the deal, Ceballos changed his mind. @MatteMoretto
Most a Betis próbálkozik ismét![]()
Valamit kezdeni kell jövőre a feleslegessé/létszám felettivé vált játékosainkkal, mert ez tarthatatlanná kezd válni. A bent ragadt játékosok miatt nem igazolunk. Gondolok itt pl. Alabara és a hatalmas fizujára, amiért évente 5-10 meccset játszik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Elhuzhat a francba.Pad'em írta: CONFIRMED: Dani Ceballos to OM has COLLAPSED. Everything was agreed between clubs. The player also said ‘Yes’. Before signing the deal, Ceballos changed his mind. @MatteMoretto
Most a Betis próbálkozik ismét![]()
- Pad'em
CONFIRMED: Dani Ceballos to OM has COLLAPSED. Everything was agreed between clubs. The player also said ‘Yes’. Before signing the deal, Ceballos changed his mind. @MatteMoretto
Most a Betis próbálkozik ismét
Most a Betis próbálkozik ismét
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Vagy hasznaljuk vegre az utanpotlast. A legfontosabb, hogy az evi nagyon max. 20 nehezebb meccsunkre a legerosebb kezdo 11et tudjuk kikuldeni, a tobbin nyugodtan lehet egy-egy poszton okosan rotalni/pihentetni.ziro4vr írta: Merész dolog ez, nem baj majd Valverde megint játszik 70 meccset, vagy majd Alaba lesz a kp-s. Netán Camavinga nem lesz állandóan sérült.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most eppen azt irjak, hogy off a deal, mert Ceba nemet mondottRealRaúl77 írta:Konkrétan 23 fős keretünk lesz, amiből 2 erősen véleményes (Alaba és Mendy)? + Mastantuono.. ő végül bekerül a 25-be, vagy marad Castillás?Pad'em írta: Dani Ceballos is joining Marseille in a loan + mandatory buy option deal. @jfelixdiaz
Real Madrid will NOT sign anyone to replace the departing Dani Ceballos. They're not even considering it. @AranchaMOBILE
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha van két üres hely mi a kérdés?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Konkrétan 23 fős keretünk lesz, amiből 2 erősen véleményes (Alaba és Mendy)? + Mastantuono.. ő végül bekerül a 25-be, vagy marad Castillás?Pad'em írta: Dani Ceballos is joining Marseille in a loan + mandatory buy option deal. @jfelixdiaz
Real Madrid will NOT sign anyone to replace the departing Dani Ceballos. They're not even considering it. @AranchaMOBILE
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Merész dolog ez, nem baj majd Valverde megint játszik 70 meccset, vagy majd Alaba lesz a kp-s. Netán Camavinga nem lesz állandóan sérült.
Nem illik.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
akkor ezek szerinte Pitarch tényleg egy csiszolatlan gyémánt, és Xabi kezelésbe vesziPad'em írta: Real Madrid will NOT sign anyone to replace the departing Dani Ceballos. They're not even considering it. @AranchaMOBILE
rizikós, de jól is elsülhet
nálam még mindig nagy hiba Modric elengedése.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2025. augusztus 27., szerda 13:50-kor.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
Dani Ceballos is joining Marseille in a loan + mandatory buy option deal. @jfelixdiaz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ettől tartottam. Én azért bízom az utánpótlásban. Remélem a Ramos klónunk kiheverte a sérülést és jó lesz, mert akkorr nem kell hozni senkit sem.realmadrid95 írta:Konkretan az osszes Bayern szurkolo gyuloli. Minden atigazolasi hirnel beirjak, hogy az lenne a legnagyobb erosites, ha ot eladnak. Szerintem sem Konate, sem Upa nem eleg jo a keretbe, foleg nem a kezdobe.wZoLee7 írta:
Rég nem láttam már, mi a helyzet vele? Ez jelentheti azt is, hogy Konatet elengedjük? Mert Őt viszont most láttam pár meccsen és nem hogy gyenge, egyenesen borzalmas.
Saliba hosszabbitasa sinen van, nem sokara ala is ir.
En legszivesebben Bastonit latnam erkezonek, viszont o penzbe kerulne, nem is kevesbe.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Pontosan.realmadrid95 írta:Konkretan az osszes Bayern szurkolo gyuloli. Minden atigazolasi hirnel beirjak, hogy az lenne a legnagyobb erosites, ha ot eladnak. Szerintem sem Konate, sem Upa nem eleg jo a keretbe, foleg nem a kezdobe.wZoLee7 írta:
Rég nem láttam már, mi a helyzet vele? Ez jelentheti azt is, hogy Konatet elengedjük? Mert Őt viszont most láttam pár meccsen és nem hogy gyenge, egyenesen borzalmas.
En legszivesebben Bastonit latnam erkezonek, viszont o penzbe kerulne, nem is kevesbe.
Nekem is van két Bayernes haverom., korábban többször is említettek, hogy gólok száradtak a lelkén. Nem ő kéne ide. Akkor már inkább a Poolos francia. De sokkal inkább Saliba, viszont ő rengeteg pénz lenne...
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Konkretan az osszes Bayern szurkolo gyuloli. Minden atigazolasi hirnel beirjak, hogy az lenne a legnagyobb erosites, ha ot eladnak. Szerintem sem Konate, sem Upa nem eleg jo a keretbe, foleg nem a kezdobe.wZoLee7 írta:Rég nem láttam már, mi a helyzet vele? Ez jelentheti azt is, hogy Konatet elengedjük? Mert Őt viszont most láttam pár meccsen és nem hogy gyenge, egyenesen borzalmas.Realista24 írta: Bild szerint jovore ingyen akarjuk Upamecano-t.
- R. Carlos
Szerintem arra a játékosra legyen szükségünk, akire az edző is rábólint. Akire nem, azt meg hagyjuk. Továbbra is kérdés nekem így Rodrygo szerepe, nem vagyok benne biztos, hogy Xabi itt akarja tartani, függetlenül a legutóbbi meccstől.Realista24 írta: Semmi szuksegunk erre a profilra a csapatban, plane nem C meg D verziokent.
- Galacticos
Szerintem egy kicsit kezdd sok lenni a francia a csapatban.