Ennyi a lenyeg.Nika91127 írta: Így éri meg nekik.
Sok az eszkimó, kevés a fóka.
Ha mindenki gyorsan átmenne, éhenhalnának.
Nem celja a rendszernek rovid ido alatt,jol megtanitani oket.
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 27., szerda 11:21
Ennyi a lenyeg.Nika91127 írta: Így éri meg nekik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 27., szerda 11:21
Ez sem feltetlenul igaz, mert ahhoz, hogy oktato lehess is masszivan tejelni kell, es szerintem nincs tultenges oktatobol. Hangsulyozom, fehervarbol kiindulva.Nika91127 írta: Így éri meg nekik.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. augusztus 27., szerda 11:12
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. augusztus 27., szerda 11:02
És az az érdekes ebben, hogy 300km-el arrébb Nyíregyházán is ugyanez a szitu, ugyanerről számolnak be az ismerősök. Pedig aztán Nyíregyháza is egy full egyszerű város, de nincsenek felkészítve normálisan a tanulók egyes szituációkra, sem a parkolásra. Csak vetetik az órákat és körözgetnek, amikor hosszú idő után végre vizsga, akkor meg bukó. Érthetetlen.Realista24 írta: A kresz hianyat nem irom ide, mert szerintem az nem indok arra, hogy valaki 50-60 orat vegyen, foleg, ha vizsgautvonalon megy. Es itt Fehervarrol beszelek, nem Pestrol. Nincsenek nagy trukkok ebben a varosban.
Nekem ismeros heti egyszer vagy ketszer 2 orat vezet, es mindig annyi a visszajelzes, hogy gyakorolni kell...4- vagy 50 ora utan azt mondja az ember, a parkolas nem megy...de nem gyakoroltatja vele, csak 50-60 km-t koroznek a varosban meg a kornyeken![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. augusztus 27., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 27., szerda 10:07
Nem tudom, nekem anno az oktato azt mondta, hogy kell meg 10 ora, mondtam loszart, megyek vizsgazni. Aztan nyilvan meg is lett elsore.Galacticos írta:De regen meg csak ugy tudtal atmenni ha egy akkor szemmel lathato osszeget meg vittel magaddal a vizsganapon. Az se volt egy korrekt rendszer.miro. írta: Haverom apja azert ment el 20+ ev utan (pecs), mert volt egy bizonyos limit,amit elkellett erni az oraszamokban.
Ugyanez, amikor vizsgabiztos volt,elmondtak,hogy egy heten hany embernek kell megbuknia.
O ezt nem tartotta be,ezert elkezdtek basztatni,majd felmondott.
Ugyanez a taxizas, undoritoak a taxisok is, de maga az amire eljutsz oda hogy betudj ulni a sajat autodba egy full szivatas ahol minden egyes helyen lehuznak hogy "biztos sikeruljon".
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. augusztus 27., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 27., szerda 9:54
Ez a rendszer eleve nem lehet korrekt,mert nekik az a jo,ha te 80 orat veszel,es 4x mesz el vizsgazni.Galacticos írta:De regen meg csak ugy tudtal atmenni ha egy akkor szemmel lathato osszeget meg vittel magaddal a vizsganapon. Az se volt egy korrekt rendszer.miro. írta: Haverom apja azert ment el 20+ ev utan (pecs), mert volt egy bizonyos limit,amit elkellett erni az oraszamokban.
Ugyanez, amikor vizsgabiztos volt,elmondtak,hogy egy heten hany embernek kell megbuknia.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 27., szerda 9:52
De regen meg csak ugy tudtal atmenni ha egy akkor szemmel lathato osszeget meg vittel magaddal a vizsganapon. Az se volt egy korrekt rendszer.miro. írta: Haverom apja azert ment el 20+ ev utan (pecs), mert volt egy bizonyos limit,amit elkellett erni az oraszamokban.
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 27., szerda 9:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 27., szerda 9:43
Nagyon sokszor a mostaniaknal a kresz altalanos hianya a problema, beesnek az autoba ugy hogy a kreszen atmentek. (Megveszed a 10oras e titant es ha azt vegig nyomod mar csak emlekezetbol is atfogsz tudni menni a vizsgan mert ugyanazok a kerdesek) nalunk meg még muszaj voltal tanulni.Realista24 írta: Miert tanul meg most az ember 30 ora alatt lofaszt, amikor korabban siman megtanult? Miert bukik meg 70-80% a vizsgakon 50-60 ora vezetes utan?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 27., szerda 9:23
En nem az aran vagyok kiakadva, mert nem lehet osszehasonlitani a 10-20 evvel ezelotti oradijakat es rezsit a maival. Engem az oraszamok dobbentenek le.Galacticos írta:Van tobb oktato a csaladban es nem olyan egyszeru ez.L.Miki írta: Ugyanezt hallom vissza én is fogalmam sincs, hogy miért alakult ez ki. Főleg úgy, hogy oké levezetnek 50-60 órát és bazmeg megbuknak.
Ha jol tudom most 30 ora a kotelezo minimum, mostmar errol elektronikusan is vezetni kell naplot, tehat mostmar nehezebb elsutni azt amit te irsz. Viszont egy atlag fiatal nulla tudassal sokszor 30ora alatt lofaszt tanul meg, aztan hibaztatjak az oktatot es atmennek masikhoz de ha mastol veszed at akkor az mar eleve nagyobb oradij.
Nem mondom van hogy az oktato a hibas, van hogy a vizsgabiztos kocsog es fix megbuktat de elkepeszto sztorik vannak tanuloktol. Es most nem csak arra gondolok hogy nehanyan "stressz helyzetben" azt se tudjak melyik a jobb meg a bal kezuk.
Tehat aki mondjuk beul a kocsidba es ugy kezdi mi a horoszkopod, majd par ora mulva szol az iskolaban hogy nem tud kapcsolodni a horoszkopodhoz az o horoszkopjaval es emiatt valtast ker, azzal nem tudom mit lehet kezdeni.![]()
Persze a masik oldal is ott van hogy irgalmatlan draga az oradij ha te veszed, (ugyanez a taxinal is) de a masik oldalon ulve azert latszik hogy ebbol azert sok a kiadas is.
De az teny hogy ennyi penzert amennyibe most kerul a jogsi, annyiert par eve mar egy kezdo autot is vettel.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 27., szerda 9:20
Van tobb oktato a csaladban es nem olyan egyszeru ez.L.Miki írta: Ugyanezt hallom vissza én is fogalmam sincs, hogy miért alakult ez ki. Főleg úgy, hogy oké levezetnek 50-60 órát és bazmeg megbuknak.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. augusztus 27., szerda 8:22
Ugyanezt hallom vissza én is fogalmam sincs, hogy miért alakult ez ki. Főleg úgy, hogy oké levezetnek 50-60 órát és bazmeg megbuknak. Akkor még vezessen le 10-15öt és ez mind plusz pénz. Olyan összegeket hagynak ott, az egyik ismerősöm tegnap vizsgázott és persze megbukott 55 óra után, és már 400e felett jár.Realista24 írta: Kinek mi a tapasztalata ismerosi korben a jogsi megszerzesevel kapcsolatban?
Konkretan a gyakorlati resze.
Regen a 10+20 oraval vigan levizsgazott az ember, most meg 50-60 orakat vetetnek minimum az emberrel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 27., szerda 8:07
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. augusztus 19., kedd 17:47
Arra figyelj, hogy a matrachoz kell racsot es keretet valasztani, nem forditva.lestat írta: Köszi a válaszokat!
Ez az Allegro matrac bolt jónak tunik!
Az agykeretet sztem kisporolom ikean vagy jyskben es akkor inkabb egy patika Matracra koltok, nagyon kenyes a derekam es olyan gyorsan betud allni ha szar helyen alszom hogy elkepeszto...
Koszi megegyszer mindenkinek!![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. augusztus 19., kedd 17:28
Nekem a Jyskes extrakemény matracok jöttek be eddig. Menj el, feküdj rá, érezni fogod melyik a jó.lestat írta: Köszi a válaszokat!
Ez az Allegro matrac bolt jónak tunik!
Az agykeretet sztem kisporolom ikean vagy jyskben es akkor inkabb egy patika Matracra koltok, nagyon kenyes a derekam es olyan gyorsan betud allni ha szar helyen alszom hogy elkepeszto...
Koszi megegyszer mindenkinek!![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. augusztus 19., kedd 17:15
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 19., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. augusztus 19., kedd 13:02
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem