Meg kell hagyni, parádésan tolja a Fidesz
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
TISZA adó kalkulátor.
beszarok.
nem véletlen vannak hatalmon ennyi ideje kétharmaddal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Es sikerult is elerni a a propagandanak, amit szeretett volna. Ha nalad mukodik, akkor egy szerencsetlen nyugdijason vagy barkin akiket itt rendere fikaznak, hogy ne mukodhetne.Halfkey írta: Én nem bagatellizálnám ezt el, attól hogy az index hozta le. Tényleg nagyon sok az ígéret, amire tényleg kell a pénz. Személy szerint nagyon szar kombinációnak tűnik nekem ez az SZJA emelés és ÁFA csökkentés, egyrészt politikailag is (konkrétan kevesebb lesz a nettód, ezt kevesen fogják szeretni, és MP szavazó bázisa nem feltétlen a minimálbéresek), másrészt gazdaságilag is többször kifejtettem már többkulcsos adó elleni ellenérzéseim (aránytalanul súlyos tehervállalás a középosztályon, szürkegazdaság élénkítése).
Én nem bagatellizálnám ezt el, attól hogy az index hozta le. Tényleg nagyon sok az ígéret, amire tényleg kell a pénz. Személy szerint nagyon szar kombinációnak tűnik nekem ez az SZJA emelés és ÁFA csökkentés, egyrészt politikailag is (konkrétan kevesebb lesz a nettód, ezt kevesen fogják szeretni, és MP szavazó bázisa nem feltétlen a minimálbéresek), másrészt gazdaságilag is többször kifejtettem már többkulcsos adó elleni ellenérzéseim (aránytalanul súlyos tehervállalás a középosztályon, szürkegazdaság élénkítése).
Annyi a bibi, hogy eddigi MP szivárogtatásainak a nagy része utólag igaznak bizonyult, szóval amikor ő dob ki ilyesmit, akkor egy picit nagyobb hitele van. Mellesleg az említett jkv-ról 1 hónapon belül kiderült, hogy igaz, az összes dátum, esemény, és említett név beigazolódott. Na jó, a békemenet még nincs bejelentve, de ami késik nem múlikEl Sie7e írta:szerintem is kamu amúgy, van is benne 1-2 árulkodó jel, amit benézett a készítőtibi18 írta:
Kicsit több, mint 24 órás hír. Egy A4-es lap alapján.
viszont sokan mások egy ugyanilyen A4-es lap alapján kijött MP infónak tapsoltak korábban, ami egy állítólagos megbeszélés jkv-e volt![]()
Ha én kinyomtatom egy lapra, hogy Orbánék tervezik ugyanezt, azt is lehozza majd az index? Mert kb. ennyi történt.tcskhun írta: Az Index szerint „brutális” szja-emelésre készül a Tisza, Magyar Péter szerint hazudik a lap
xd
Egyébként készülj fel, hogy a Fidesz fogja ezeket sávokat bevezetni, ha maradnak. Mindig azzal vádolják az ellenfelet, amivel ők készülnek
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
szerintem is kamu amúgy, van is benne 1-2 árulkodó jel, amit benézett a készítőtibi18 írta:Kicsit több, mint 24 órás hír. Egy A4-es lap alapján.tcskhun írta: Az Index szerint „brutális” szja-emelésre készül a Tisza, Magyar Péter szerint hazudik a lap
xd
viszont sokan mások egy ugyanilyen A4-es lap alapján kijött MP infónak tapsoltak korábban, ami egy állítólagos megbeszélés jkv-e volt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi!Pipita írta:IgenRealista24 írta:
Tagadta már MP?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
MP-rol konyvet irt a propaganda “Az arulo” cimmel, amit nemsokara kiadnak, valszeg a libriben lesz kaphato.
Istenkem milyen alternativ univerzumban elunk? Komolyan south park az egesz orszag.
https://telex.hu/belfold/2025/08/27/az- ... yGCYbnK3Zg
Istenkem milyen alternativ univerzumban elunk? Komolyan south park az egesz orszag.
https://telex.hu/belfold/2025/08/27/az- ... yGCYbnK3Zg
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
IgenRealista24 írta:Tagadta már MP?tibi18 írta:
Kicsit több, mint 24 órás hír. Egy A4-es lap alapján.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Valamiből kell fizetni a 3% fix hitel különbözetet meg a közalkalmazottak évi millióját.tcskhun írta: Az Index szerint „brutális” szja-emelésre készül a Tisza, Magyar Péter szerint hazudik a lap
xd
Ez várható volt. Majd emelnek egy kis ÁFÁ-t is, egy kis ezt azt és máris amit a réven azt a vámon szitu lesz
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tagadta már MP?tibi18 írta:Kicsit több, mint 24 órás hír. Egy A4-es lap alapján.tcskhun írta: Az Index szerint „brutális” szja-emelésre készül a Tisza, Magyar Péter szerint hazudik a lap
xd
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kicsit több, mint 24 órás hír. Egy A4-es lap alapján.tcskhun írta: Az Index szerint „brutális” szja-emelésre készül a Tisza, Magyar Péter szerint hazudik a lap
xd
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Az Index szerint „brutális” szja-emelésre készül a Tisza, Magyar Péter szerint hazudik a lap
xd
xd
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Wtf? Te mirol beszelsz?hehetheoriginal írta:De ez az egesz ez semmi, meddig lovagolnak meg rajta?ferni írta: Hadházy besétált Hatvanpusztára videózni egy kicsit
https://www.facebook.com/watch?v=1813311092911277
Bátor, el kell ismerni
Egy videki faluban korrektebb, szebb hazak, telkek vannak.
Hol vannak a milliardok? Mert ez apropenz, kirakat
Nezd mar vegig ezt a 4 perces videot hogy 6 ev alatt milyen birodalmat epitettek: https://youtu.be/HiW9r1M32ug?si=N-aPLJb-ujYgFCt4
Konkretan a fold alatt ki tudja mekkora terulet huzodhat, tobb helyen is vannak bejaratok, siman lehet egy nagy bunker az egesz. Hadhazy mar arrol a reszrol is kapott egy kepet, hogy padlofutes huzodik a fold alatti reszen, oriasi pancelajtoval, hatalmas autobejarokkal.
Tény, hogy k*va ízléstelen (annyira azért nem hülyék, hogy látványos legyen, eleve az az egyik álca, hogy csak egy műemléket állítanak vissza), de az óvatosabb becslések szerint is 15-20 milliárdba került. Lehet, hogy vannak szebb házak igényesebb falvakban, de ez pöppet nagyobb, mint egy kis házacska. Melyik faluban van Magyarországon olyan ház, ahol csak az étkező 193 m2? Amiből elvileg 4 is van?hehetheoriginal írta:De ez az egesz ez semmi, meddig lovagolnak meg rajta?ferni írta: Hadházy besétált Hatvanpusztára videózni egy kicsit
Bátor, el kell ismerni
Nem kéne ezt elbagatellizálni, és szemmel láthatóan Orbánt is zavarja, hogy derülnek ki a dolgok erről a szarról, nem véletlen próbálták távozás közben Hadházy-t balesetnek álcázva meggyilkolni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De ez az egesz ez semmi, meddig lovagolnak meg rajta?ferni írta: Hadházy besétált Hatvanpusztára videózni egy kicsit
Bátor, el kell ismerni
thereisonly1ronaldo
Hadházy besétált Hatvanpusztára videózni egy kicsit
Bátor, el kell ismerni
Bátor, el kell ismerni
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az en csaladi kornyezetemben mar csak 3 fideszes maradt, mindegyik nyugdijas, ebbol egy billego, a masik ketto megterithetetlen hivo, a tobbi 13-mal szemben. Nem rossz arany szerintem. Van egy olyan erzesem, hogy mar atbillent a lakossag, de oriasi hiba lenne lebecsulni Viktort. Az utolso utani pillanatig kuzdeni fog, nem veletlenul tette maga melle Orban Hazaarulo Bazsit, aki vezetni fogja a kampanyt. Aztan ha minden kotel szakad, Orbanbol koztarsasagi elnokot csinalnak, megszavazzak korlatlan hatalommal es veto joggal, a miniszterelnoki jeloltjuk meg Varga Judit lesz vagy Lazar JankoKercsó írta:nekem csak 1 nagymama van az idősebb generációból már csak (sajnos)Realista24 írta:
Családi és ismerosi körben 6 nyugdijas(pár)t ismerek úgy hogy a politikai nézeteiket is. 4/2 az arany, nem OV javára.
de ő hardcore fideszes - Erdélyben
a múlt héten kb.így hívott fel:
"Jaj, láttad, hogy megint megtámadták az ukránok a barátság kőolajvezetéket?"![]()
kakadu fia maganrepcsirol posztolgatott. gyorsan racsapott a kezere apuka
https://24.hu/belfold/2025/08/26/hadhaz ... elzeterol/
https://24.hu/belfold/2025/08/26/hadhaz ... elzeterol/
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nekem csak 1 nagymama van az idősebb generációból már csak (sajnos)Realista24 írta:Családi és ismerosi körben 6 nyugdijas(pár)t ismerek úgy hogy a politikai nézeteiket is. 4/2 az arany, nem OV javára.swfan írta:
Kicsit késve, de az én tágabb családi körömben azt látom, hogy már csak a nyugdíjas korúak tartanak ki mellettük. Hogy legyen valami pozitív is![]()
de ő hardcore fideszes - Erdélyben
a múlt héten kb.így hívott fel:
"Jaj, láttad, hogy megint megtámadták az ukránok a barátság kőolajvezetéket?"
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Családi és ismerosi körben 6 nyugdijas(pár)t ismerek úgy hogy a politikai nézeteiket is. 4/2 az arany, nem OV javára.swfan írta:Kicsit késve, de az én tágabb családi körömben azt látom, hogy már csak a nyugdíjas korúak tartanak ki mellettük. Hogy legyen valami pozitív isCali írta: Egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen szinten működik a propaganda. Tegnap egy szűkebb családi születésnapozáson vettem részt, ahol valaki bedobta a politika témát.
Onnantol egy fél órára a pokol kb elszabadult.
A kb 10 fős felnőtt társaságból 2en voltunk, akik a kormányváltásról beszéltünk és, hogy ezért kell a Tiszára szavazni.
A többi családtag vagy nem szólalt meg, vagy mocskospetyázott. Az is lopna, köcsög Brüsszel, milyen a fizetésem a fidesz kormány alatt, stb, stb.
Olyan elkeserítő volt az egész. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nem lesz ebből semmi.
Hiába próbáltunk észérvekkel hatni rájuk, semmit nem ért.
Nálatok milyenek az arányok? Feljön témába a politika családon belül? Ha van véleménykülönbség, hogyan kezelitek?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema