Abszolút+1.Galacticos írta: Eddig xabi csillagos otos.
Rengeteg pozitivum.
A letamadasba az eddigiek alapjan betudta vonni mbappet es viniciust, a pontrugasaink nagyon jok foleg a tavalyihoz kepest. Nyilvan ezen sokat segit hogy nem lucas vasquez vegzi el. A vedekezesunk is fasza. Bele mer nyulni, mer valtoztatni, lekapja viniciust is ha kell. Tobb jatekos feljavult, az ujak is jok.
Nekem egyetlen hangyafasznyi hianyerzetem van es az gonzalo garcia. A mai bajnoki nyilvan csaloka mert nem ezek a cserek lettek volna ha nincs a kiallitas es valoszinuleg a masodik felidore ezt lesimaztuk volna a dolgok akkori allasa szerint de negy bajnokin jatszott eddig 13,17,1 es nulla percet. Ez nekem csalodas tekintve hogy balszelen van egy eddig forman kivuli vinicius, egy mellozott rodrygo, a masik oldalon kezdokent teljesen sulytalan mezonyben eltuno szurke brahim es egy fiatal eddig szinten semmi extrat nem mutato mastantuono. Mindezt ugy sikerult osszerakni ezt a fel orat hogy az elvileg posztrivalisa endrick serult. Es en ettol tartottam nyaron ezert mondtam hogy szerintem valamelyiket kolcson kene adni mert remeljuk mbappe vegig birja a szezont o ritkan lesz lecserelgetve. En alig varom azt a meccset ahol vagy ket csatarral jatszunk es az mbappe es gonzalo lesz, vagy ugyhogy mbappe a balszelen es gonzalo kozepen mert a kis spanyol mindig biztato volt.
Nem is értem. Konkrétan a semmiből a cwc gólkirálya lett a gyerek, azóta meg el van felejtve teljesen. Nem tudom, hogy hat a moráljára.
Igazán nem látok mögé, hogy miért van ez. De az is igaz, hogy elől vagyunk a legtöbben, így nehéz eloszlatni a perceket.
Ezek mellett sem értem, hogy mondjuk egy 60. percben miért nem lehet hozni Vinni helyett úgy, hogy Mbappé megy ki balra, ő középre. (Nyilván nem a mai meccsen.) De azt is előbb megnézném, hogy Vini bal, Mbappé jobb, GG Közép. Mert nem mondhatnám, hogy olyan veretes a jobb oldal.