Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
De ha egyszeruen nem jut el az osszes elerhetoseg es info vkihez, direkt felulrol igy iranyitva, vagy a delikvens/celkozonseg szuk látóköre/ertelmi kepessege/eletkora stb miatt, akkor ne mondjuk mar, hogy mindenki azt nez, amit akar......
Alapvetoen igaza van sandernek, mert mindenkinek minden lehetoseg a rendelkezesere all, leszamitva az orszag azon kis reszet, ami fekete lyuk es nincs internet, hogy azt nezzen amit akar, es onnan informalodjon, ahonnan csak akar.
Ahogy en pl. evek ota nem nezek tv-ben hiradot, ugy o mittudomen, nem netezik. Mind a ketto egyeni dontes.
Nem állítok semmi többet csak annyit hogy mindenki azt nézz olvas hallgat amit akar.
És persze lehet mondani azt hogy a nyugdijasok ilyenek, belinkeltem hogy MO-n milyen arányban vannak az életkorok. És még annyit hogy amit kiirtam az azt jelenti hogy ki mennyiben informálodik és honnan.
gutihaz14 írta:
Úgy gondolom hogy arra az állításra reagáltam hogy mindenki az M1-es propagandát mondja vissza.
nem mindenki, hanem a fideszesek
es az m1 hirado nem kifejezetten csak erre ertendo, hanem a teljes fidesz propira. irhattam volna rogani propagandat es akkor lefedtem mindent, ugye?
Én meg az egészet arra értem hogy nincs Mo-n olyan tv csatorna szolgáltatás ahol csak m1-van és nincs RTL. Eldöntheti mindenki hogy mit akar nézni.
Én például rádiot sosem hallgatok. Ha akarok hallgatni valami hasonlot akkor YT-on keresek olyat ami érdekel és ebből informálodok, szigoruan figyelek arra hogy ha van rá lehetőség akkor olyan műsort nézzek ahol mindkét oldal képviseli magát.
Tv-t meg annyit nézek amikor sportot nézek. /igen és énis ki nem állhatom hogy a sport közben vannak politikai tartalmak is/
FB-on meg azonnal tiltom a politikai videokat, sőt mostanában már azokat is akkor állandoan politikai tartalmat osztanak meg.