rashidm írta:
Tehát ez alapján tájékozottak, és szimplán nem fogják fel, hogy jobban is élhetnének, mint jelen állapotban. Akkor nem gond, hogy az oktatás/eü romokban, a szegények csak még szegényebbek, a gazdagok még gazdagabbak.
Most ez hogy jön ahhoz hogy ki mennyi Tv-t nézz és honnan tájékozodik ?
Úgy gondolom hogy arra az állításra reagáltam hogy mindenki az M1-es propagandát mondja vissza.
Nem vontam bele semmi mást és igyekeztem nem kitérni semmi másra.
nuevo_ericco írta:
Ebbe benne van a BL meccsek szünetében leadott, a focikedvelők orra elé sunyin odacsúsztatott propagandaegyperces? Vagy az emberek tudatalattijába befurakodó, vizuálisan mindent agyonszennyező kormányplakátok? Mindkettő ugye közpénzből.
Propaganda és propaganda között is van különbség. Nem mindegy, hogy annak mekkora a valóságalapja. Hogy egy valódi, létező probléma van-e csupán felnagyítva, vagy mint a Fideszé, ami 15 év alatt eljutott oda, hogy úgy kell keresni nagyítóval bármiféle igazságot, tényszerűséget abban, amit mondanak, mert abban a kormányzási stílusban, amit képviselnek, állandóan emelni kell a tétet, állandóan új ellenség, új álprobléma kell.
Hirforrásból hetente tájékozodok aránya.
Nem mondtam azt hogy ha te az M4Sportot nézed akkor nem kapsz propagandát.
Amugy az RTL nem pont ugyanezt csinálja ? Mármint hogy meccs közben bedobb egy ilyen reklámot ?
A propaganda pedig propaganda. nincs jó és rossz propaganda....
Realista24 írta:
Szerintem a TV-nel sokkal nagyobb propaganda forras a radio. A multkor ugye irtam, hogy hazafele Becsbol benyomtam a Kossuthot talan, na az valodi agymosas, a legmagasabb szinten.
Ezt teljes mértékben el tudom fogadni mert nem állítom azt hogy nincs ezekben propaganda, mert van, és ez tény.
hehetheoriginal írta:
Nyuggerek szazezreinel, ahol az internet meg az érintőkijelzős telefon vmi ordogtol valo földönkívüli csoda, ott naphosszat az megy, mikor megy a főzés, vagy a kerti munka, akarva akaratlanul adagoljak a propagandat es irjak felul vele a korabban esetleg meglevo epeszu normalis gondolkodast.
Tele van az orszag olyan falvakkal, ahol teljes fideszburokban elnek
Ilyen alapon akkor lehetne azt mondani hogy fiatalok százezrei meg mást néznek. máshogy élnek mint a nyugdijasok.
Szerintem mindenhol jelen van a propaganda. Nincs olyan hogy független, se szakértő se újságiro se tv...... és mindenkinek joga van bármit nézni, olvasni, vagy épp hallgatni.