Önzetlen segítség ismeretlen fogalom úgy látomferni írta: Ja, be lett dobva ez ide, azt nincs benne semmi biznic.![]()
.
Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja, be lett dobva ez ide, azt nincs benne semmi biznic.
.
.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Sziasztok! Zara utalványt keresek majdnem 1 millió forint értékben, 100k-t tudnék adni érte. Ha valaki ismer bárkit, aki szóba jöhet, szóljon.
Ha nincs más, foszd ki a boltot, aztán mehet Vintedre. Inkább, mint hogy rád rohadjon.
Ha nincs más, foszd ki a boltot, aztán mehet Vintedre. Inkább, mint hogy rád rohadjon.
.
Sziasztok,
Eszméletlen sok Zara utalványom lett (értsd, rohadt sok) és már bevásároltam a Családnak, barátoknak, de így is maradt majdnem 1 millió forint, amit elkell költsek Dec 31-ig.
Szóval bárkinek kell valami, kiválasztja, Budapesten oda is tudom adni, elég akkor fizetni.
Esetleg, ha valaki érzi a késztetést és budapesti lakos, el is mehetünk együtt is és itt helyben megveszem.
Eszméletlen sok Zara utalványom lett (értsd, rohadt sok) és már bevásároltam a Családnak, barátoknak, de így is maradt majdnem 1 millió forint, amit elkell költsek Dec 31-ig.
Szóval bárkinek kell valami, kiválasztja, Budapesten oda is tudom adni, elég akkor fizetni.
Esetleg, ha valaki érzi a késztetést és budapesti lakos, el is mehetünk együtt is és itt helyben megveszem.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Rendelt már valaki melegítőt DHgate-ről?
Ez a tavalyi nagyon megtetszett:REAL MADRID BECKENBAUER
De csak pár helyen találtam, kevés értékeléssel.
https://www.dhgate.com/product/2024-202 ... 1054603875
Ez a tavalyi nagyon megtetszett:REAL MADRID BECKENBAUER
De csak pár helyen találtam, kevés értékeléssel.
https://www.dhgate.com/product/2024-202 ... 1054603875
- Muszi05
Nagyon sokáig nem hittem ebben "a drágább cipő annyival többet tud adni" dologban, amíg egyszer nem jutottam hozzá egy akciós Nike-hoz... a leírás alapján fullos: ilyen talp, meg olyan középtalp meg ilyen gázzal töltött meg megerősített sarokrész stb._Bushido_ írta:1x vettem ilyet, valamikor még vírus előtt, mert könnyed, jó légáteresztő volt, de 1-2 hónap alatt szétment a habszivacsos belső része a saroknál, úgy meg már nem ért sokat. Bár lehet csak szériahibás volt, passz...kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
Durva, hogy a normális cipők is hogy megdrágultak. Régen lehetett venni 10 és 20 közt jókat, most meg 20 alatt felejtős. (mint az autóknál, 10m alatt új felejtős)
Nike-os törzsvásárlós, születésnapi kuponos akcióban volt valami 50k HUF körül. Gondoltam 1x élünk... rendeltem egyet
El kell, hogy mondjam, hogy olyan kényelmes cipő még életemben nem volt a lábamon. Könnyű, légáteresztő anyagból, valóban olyan kényelmes volt, hogy észre sem vettem, hogy van valami a lábamon, sőt az első 1-2 hétben be volt durranva a vádlim is (!!!), amire a cipőguru haverom adott választ, hogy a gáz amivel töltve van a talprész, minden lépés / terhelés után "visszalöki" a lábam a talajtól és attól van olyan izomlázas érzésem. Eszméletlen jó kis cipő volt és bírta is nagyjából 1-1,5 évig.
Szóval akinek talp-láb-izület esetleg testtartással kapcsolat problémái vannak (pl. gerincferdülés) én javaslom a magasabb kategóriás cipők kipróbálását. És a lábam sem rothadt bele
Nyilván előtte érdemes utánaolvasni, értékeléseket csekkolni, de nagyon sokat tudnak dobni a komfortérzeten.
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
1x vettem ilyet, valamikor még vírus előtt, mert könnyed, jó légáteresztő volt, de 1-2 hónap alatt szétment a habszivacsos belső része a saroknál, úgy meg már nem ért sokat. Bár lehet csak szériahibás volt, passz...kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
Durva, hogy a normális cipők is hogy megdrágultak. Régen lehetett venni 10 és 20 közt jókat, most meg 20 alatt felejtős. (mint az autóknál, 10m alatt új felejtős)
Meg a CanestenSierra írta: Egy jó minőségű pamut sportzokni csodákra képes.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fürödni kéne ugye....
néha.
nem csak donaldkacsába' héderezni home officeba'.
nem lennétek akkor ilyen penetráló telepi büdös disznók.
néha.
nem csak donaldkacsába' héderezni home officeba'.
nem lennétek akkor ilyen penetráló telepi büdös disznók.
thereisonly1ronaldo
Egy jó minőségű pamut sportzokni csodákra képes.
Nem szivesen probalkozok ezek utan.
- h3x0r
7-8 eve en is csak Skecherst veszek, de en se tapasztaltam ilyesmit.kiserik írta:Én ezt még nem tapasztaltam, pedig csak azt hordok már pár éve. Papucs, félcipő, bakancs. Sőt, a gyereknek is azt vesszük.Faust írta:
Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.
Én ezt még nem tapasztaltam, pedig csak azt hordok már pár éve. Papucs, félcipő, bakancs. Sőt, a gyereknek is azt vesszük.Faust írta:Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
Nem eszel sok krumplit mostanában? Sógorom állítja, hogy a krumplitól büdös a lába
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En most vagom ki ilyen ok miatt az egyik Boss cipomet hogy rohadjon megFaust írta:Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
Az elozoekkel semmi gondom nem volt, de ez...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most nekem is az van, nagyon kenyelmes, viszont cserebe gondolom muanyagbol van, mert irgalmatlanul eszeveszetten budosodik benne a labam, rovid ido alatt.kiserik írta: Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Köszi! Rá írtam én is most.Muszi05 írta:Valaki nem tudja amugy hogy dhgate mennyi idő alatt dolgozza fel a rendelést? 3.-án rendeltem de még email se jött, csak annyit ír "Feldolgozás alatt álló tétel".
Azt eladója válogatja... Én pl. május 25-én rendeltem 3 mezt, még aznap rám írt az eladó, hogy pontosítsuk a mezszámokat / neveket. Majd május 28-án küldte WhatsApp-on a képeket (mivel megadtam a telszámom), hogy a csomagok össze vannak készítve, a shipping label is elő van készítve és doublechekkol-jam a szállítási infokat, hogy minden rendben van-e.
Ma kaptam a posta-tól, hogy vámkezelték a cuccot!![]()
Amit tavaly rendeltem az gördülékenyebben ment, de akkor engem is megvámoltak
Én évek óta csak Skechers-t hordok (kivéve fényeslépő, de az évi 1-2 alkalom). A lúdtalpam miatt nekem ez a márka vált be. Ebben nem fáj a lábam.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Csak a HOKA
Clifton 9 vagy 10
Mach 6
Skyflow
ha stabil cipő kell, akkor Arahi 7 vagy Gaviota 5
de egy jó Hopara 2 megteszi nyárra a dolgát - szigorúan fehér frottír zoknival
Clifton 9 vagy 10
Mach 6
Skyflow
ha stabil cipő kell, akkor Arahi 7 vagy Gaviota 5
de egy jó Hopara 2 megteszi nyárra a dolgát - szigorúan fehér frottír zoknival
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tegnap rendeltem egy Sechers Archfit 2.0-t, holnap kellene megjöjjön.
https://runrepeat.com/
Itt néztem ki, rengeteg modellt leteszteltek. De nyilván a legjobb lenne felpróbálni, méretproblémák is lehetnek, meg ami valakinek kényelmes az másnak lehet egyáltalán nem az.
https://runrepeat.com/
Itt néztem ki, rengeteg modellt leteszteltek. De nyilván a legjobb lenne felpróbálni, méretproblémák is lehetnek, meg ami valakinek kényelmes az másnak lehet egyáltalán nem az.