kiserik írta:
A tiszás kommunikáció: a MHM a Fidesz szatellit pártja, és nem fog bejutni a parlamentbe, ezért ha jót akarnak az MHM szavazók, akkor szavazzanak a.... Fideszre. Ezt sikerült összehozniuk
De ez nem Tisza találmány. Ez jóval a Tisza előtt jelent meg az emberek fejében, mert sok dolog mutatja ezt. MP erre felült, és én ezt a MP oldaláról helyes döntésnek tartom, mert szerintem több szavazatot nyerhet ezzel, mint amennyit a Fidesz nyer. Laci meg foggal-körömmel harcol, hogy megtartsa a szavazóit a Tiszába/Fideszbe szivárgástól, mert különben nem lesznek bent a parlamentben. (Szerintem a szélsőjobboldali pártokat mindig alulmérik, simán be fognak jutni 6-8%-kal, viszont szerintem a DK és a Kutyapárt nem.)
A személyes véleményem, hogy a MiHazánk és a Fidesz között nincs paktum, egyszerűen a Fidesznek jól jön, hogy van egy párt, aki még szélsőségesebb, mint ők, ezért hagyják őket. A Fidesz hasznos idiótái. Gyurcsány mellett ők is egy akadály a kormányváltásban és ezáltal egy jobb jövőben. Laci hiába nyomja a lakásfoglalósdit, ő nem komoly szereplő ebben a választásban.
3 opciót látok:
- Tisza nyer
- Fidesz nyer
- Fidesz és Mi Hazánk koalicióval lesz többségük
Akinek a 2. és a 3. opció belefér, szavazzon a Mi Hazánkra, Fideszre, Kutyákra (mivel szerintem nem jutnak be) vagy a többi 0%-os pártra. A 2. és a 3. opció esetén ugyanaz lesz, ami most van csak még jobban távolodunk Európától.
Akinek nem fér ez bele, annak meg nincs más opciója, mint a Tiszára szavazni.
Ezek az adottságok. Lehet megint finnyáskodni valamin csak nem érdemes.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.