BélaTjacks írta: Az egylábasság túl van dimenzionálva még mindig, a sebesség viszont nyilván kell.
1 meccs alapján megitélni hosszútávon lehetetlen, de én is a hajtást tudom max. kiemelni eddig. Mikor volt utoljára extra jobb szélsőnk/támadónk?![]()
Franco Mastantuono - 30
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Franco Mastantuono - 30
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az egylábasság túl van dimenzionálva még mindig, a sebesség viszont nyilván kell.
1 meccs alapján megitélni hosszútávon lehetetlen, de én is a hajtást tudom max. kiemelni eddig. Mikor volt utoljára extra jobb szélsőnk/támadónk?
1 meccs alapján megitélni hosszútávon lehetetlen, de én is a hajtást tudom max. kiemelni eddig. Mikor volt utoljára extra jobb szélsőnk/támadónk?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem ott meg van love az egész, hogy az szelsokent ilyen sebességgel és egylabasaggal amivel o rendelkezik, nem lehet megélni.
Guler se véletlen került be középre, neki is ott lenne a helye igazából.
De cáfoljon ram és legyen o a következő jobboldali támadó a következő 10 évre.
Guler se véletlen került be középre, neki is ott lenne a helye igazából.
De cáfoljon ram és legyen o a következő jobboldali támadó a következő 10 évre.
ZIDANE
Én most láttam először, a lelkesedésen túl olyan sok pozitív dolgot eddig nem láttam nála... Nyilván korai még a dolog, de nem csiszolatlannak tűnik, kint mondjuk Vini volt, hanem inkább simán középszernek. Azért persze hajrá, fiatal még, rengeteget fejlődhet.
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
A hozaallasa tetszik nekem is, azt hittem bujdosni, meg aklimatizalodni fog csak.
Sokszor azt ereztem nala, h fejben elore eldontotte milyen cselt akar, es azt eroltette,meg is akadt. Sokkal jobban szeretem, ha felismeri, h mi a szitu es ahhoz improvizal vmit. Remélem ez csak a kezdeti drukk, de ha nem, akkor latunk majd tole is buta elszort labdakat tomkelegevel. Azert osszessegeben nem volt rossz.
Sokszor azt ereztem nala, h fejben elore eldontotte milyen cselt akar, es azt eroltette,meg is akadt. Sokkal jobban szeretem, ha felismeri, h mi a szitu es ahhoz improvizal vmit. Remélem ez csak a kezdeti drukk, de ha nem, akkor latunk majd tole is buta elszort labdakat tomkelegevel. Azert osszessegeben nem volt rossz.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pontosan! Egy 18 éves frissen ide igazolt sráctól ennyit kérek és azt teljes mértékben teljesíti! Példás a hozzáállása, az akarása, mindenhol ott van és ott akar lenni. Nem hibátlan a játéka tény, a hozzáállása viszont át ragadhat a többiekre is, aztán majd szépen idővel folyamatosan javulni és fejlődni fog.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Fejben gatya emberünk van elég ingyen is. Pont ez a küzdős, hajtós hozzáállás hiányzik inkább, és ebben szimpatikus a srác. Megy, kéri, mutatja magát, próbálja meghúzni a cseleket. Kell még benne fejlődnie, de hozzáállásban szerintem jeles.reeed_ati írta: James vibe, elvileg a balosa is hasonló..![]()
Nincs vele bajom, még szurkolok is neki amúgy, csak közben volt a piacon egy Cherky, akinek minden labdaérintését élmény nézni.
Lehet nem melózik annyit, meg fejben gatya az ember, de 30millióért nem lett volna nagy kockázat.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
James vibe, elvileg a balosa is hasonló..
Nincs vele bajom, még szurkolok is neki amúgy, csak közben volt a piacon egy Cherky, akinek minden labdaérintését élmény nézni.
Lehet nem melózik annyit, meg fejben gatya az ember, de 30millióért nem lett volna nagy kockázat.
Félelmetes ez a hozzá nem értés.gutihaz14 írta: https://x.com/mmtv40024/status/1959703808247758921
kivancsi lennek ha ezt valamelyik barcas csiko csinalja akkor tizi-e...
https://x.com/DanikRM_/status/1959704750988947708
Tiszta tizi.
- Pad'em
Tovabbra is egy prime LV × Di Maria hibridet látok benne, ami jó mert ez a mentalitás hiánycikk nálunk. A videókból ez nem jött le nyilván, hogy fut fel alá folyamat, előrejátéka közepes de ezt sok munkával kompenzálhatja.
Btw ha Yamalt ölelik így át az sima tizi, az biztos.
Btw ha Yamalt ölelik így át az sima tizi, az biztos.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
https://x.com/mmtv40024/status/1959703808247758921
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nekem szélre lassú és dinamikátlan, amúgy ügyesen bánik a labdával és jól keverget kis területen, de egyelőre ennyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Eddig jónak néz ki szerencsére.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
A vegen kiderul,hogy Solari nem is olyan hulye a futballhoz.
- Galacticos
Nekem eddig pozitiv, nagyon lelkes, folyamatosan mutatja magat, keri a labdat, elmozog es rengeteget beswgit hatra. A kezdo brahimnal es a jobbszelso rodrygoval ellentetben o tenyleg folyamatosan mutatja magat es keri a labdat, nem tunik el ugy a mezonybe hosszu percekre.
Nyilvan nagyon fiatal es egyelore osszesen egy meccsen lattuk de azert ezek a cselek elegge eroltetettnek tunnek es darabosnak. Szep volt a koteny de eselye nem volt a labda megtartasara meg a szelen is lefordult egyszer sarokkal es hat a vedo gyorsabb volt. A sebesseg egyelore hianyzik nekem belole, de biztos hogy ahogy elkezdd beilleszkedni es felveszi a ritmust meginkabb javulni fog az osszkep.
Nyilvan nagyon fiatal es egyelore osszesen egy meccsen lattuk de azert ezek a cselek elegge eroltetettnek tunnek es darabosnak. Szep volt a koteny de eselye nem volt a labda megtartasara meg a szelen is lefordult egyszer sarokkal es hat a vedo gyorsabb volt. A sebesseg egyelore hianyzik nekem belole, de biztos hogy ahogy elkezdd beilleszkedni es felveszi a ritmust meginkabb javulni fog az osszkep.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Franco Mastantuono - 30
Vamos Kicsi!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema