Én igen, de mindig lenyilaznak miattaZsobo írta:
Nekem a Bellingham - Arda kerdeskor izgalmasabb, arra nem látok tartosan mindenkinek tetszo, csapat szempontjából optimalis megoldást.
MBappe
Jude-Arda
Ceba-Tchoua-Fede
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. szeptember 14., vasárnap 10:04
Én igen, de mindig lenyilaznak miattaZsobo írta:
Nekem a Bellingham - Arda kerdeskor izgalmasabb, arra nem látok tartosan mindenkinek tetszo, csapat szempontjából optimalis megoldást.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. szeptember 14., vasárnap 9:59
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. szeptember 14., vasárnap 9:50
+ Mbappe ontja a gólokat.. Cwc-n nem volt Mbappé. Övé a CF pozi érthető módon, nincs hol játszon Gonzalo. Csereként mindig beküldte eddig. Mbappé már a válogatottban sem játszik szélen, nem hinném hogy sokat fog ott pláne hogy van két LW brazilunk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 14., vasárnap 9:16
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 14., vasárnap 5:43
Abszolút+1.Galacticos írta: Eddig xabi csillagos otos.
Rengeteg pozitivum.
A letamadasba az eddigiek alapjan betudta vonni mbappet es viniciust, a pontrugasaink nagyon jok foleg a tavalyihoz kepest. Nyilvan ezen sokat segit hogy nem lucas vasquez vegzi el. A vedekezesunk is fasza. Bele mer nyulni, mer valtoztatni, lekapja viniciust is ha kell. Tobb jatekos feljavult, az ujak is jok.
Nekem egyetlen hangyafasznyi hianyerzetem van es az gonzalo garcia. A mai bajnoki nyilvan csaloka mert nem ezek a cserek lettek volna ha nincs a kiallitas es valoszinuleg a masodik felidore ezt lesimaztuk volna a dolgok akkori allasa szerint de negy bajnokin jatszott eddig 13,17,1 es nulla percet. Ez nekem csalodas tekintve hogy balszelen van egy eddig forman kivuli vinicius, egy mellozott rodrygo, a masik oldalon kezdokent teljesen sulytalan mezonyben eltuno szurke brahim es egy fiatal eddig szinten semmi extrat nem mutato mastantuono. Mindezt ugy sikerult osszerakni ezt a fel orat hogy az elvileg posztrivalisa endrick serult. Es en ettol tartottam nyaron ezert mondtam hogy szerintem valamelyiket kolcson kene adni mert remeljuk mbappe vegig birja a szezont o ritkan lesz lecserelgetve. En alig varom azt a meccset ahol vagy ket csatarral jatszunk es az mbappe es gonzalo lesz, vagy ugyhogy mbappe a balszelen es gonzalo kozepen mert a kis spanyol mindig biztato volt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. szeptember 13., szombat 23:02
így vanGalacticos írta: Nekem egyetlen hangyafasznyi hianyerzetem van es az gonzalo garcia.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 13., szombat 22:20
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 13., szombat 19:33
Amúgy meglepődtem, hogy inkább kivette Tchout középről, mint, hogy hozta volna Ase-t. Amúgy nem szállt be rosszul a spanyol, remélem, megkapja a lehetőséget a következő fordulóban. Padra feljöhet Joan.wZoLee7 írta:Hamarabb kerül be Asencio, Alaba és Tchoua védőként, mint Joan valószínűleg. Elmondták, idén mutasson valami a castillaban, nem erőltetik egyből a nagy csapatot nála.gólvonal írta:
Akkor jöjjön Joan
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. szeptember 13., szombat 19:04
Hamarabb kerül be Asencio, Alaba és Tchoua védőként, mint Joan valószínűleg. Elmondták, idén mutasson valami a castillaban, nem erőltetik egyből a nagy csapatot nála.gólvonal írta:Akkor jöjjön JoanELSiete írta:
Xabi Alonso: "Rudiger injured and Huijsen suspended? Yes, I look at La Fabrica a lot, but we also have a lot of good options in the first team."
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 13., szombat 18:42
Akkor jöjjön JoanELSiete írta:
Xabi Alonso: "Rudiger injured and Huijsen suspended? Yes, I look at La Fabrica a lot, but we also have a lot of good options in the first team."
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. szeptember 13., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 8., hétfő 20:27
Terjunk vissza ra, mikor clasicon negyven perc utan mennek 5-telWhiteheart írta:Akkor marad?Pad'em írta: OFFICIAL: Xabi Alonso is La Liga Manager of the Month.
![]()
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. szeptember 8., hétfő 20:11
Akkor marad?Pad'em írta: OFFICIAL: Xabi Alonso is La Liga Manager of the Month.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 8., hétfő 16:37
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. augusztus 27., szerda 17:19
Ilyen szarokat minek bemasolni?Mester77 írta: Lady Gaga koppant egy nagyot!
A sztárhölgyemény ugyanis felajánlotta a Real Madridnak, hogy valamelyik 2025-ös Bajnokok Ligája mérkőzésen előad egy dalt ingyen, amolyan szponzorációs szerződés keretében, amennyiben a klub LMBTQ- melletti kiállást vállal.
Florentino Pérez, a legnagyobb élő klubelnök azonban egyetlen kézlegyintéssel elhessegette a csajt, mondván; a Real Madrid nem vesz részt semmilyen ilyen irányú kampányban.
Esetleg lehet neki kopogtatni más spanyol klubok ajtaján, lesz, ahol vevők olyasmire, ami nem kerül pénzbe...
(El Chirinquito)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. augusztus 27., szerda 16:05
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. augusztus 27., szerda 16:00
Teljesen nyilvánvalóan az.Realista24 írta:Fake news elmeletileg.Mester77 írta: Lady Gaga koppant egy nagyot!
A sztárhölgyemény ugyanis felajánlotta a Real Madridnak, hogy valamelyik 2025-ös Bajnokok Ligája mérkőzésen előad egy dalt ingyen, amolyan szponzorációs szerződés keretében, amennyiben a klub LMBTQ- melletti kiállást vállal.
Florentino Pérez, a legnagyobb élő klubelnök azonban egyetlen kézlegyintéssel elhessegette a csajt, mondván; a Real Madrid nem vesz részt semmilyen ilyen irányú kampányban.
Esetleg lehet neki kopogtatni más spanyol klubok ajtaján, lesz, ahol vevők olyasmire, ami nem kerül pénzbe...
(El Chirinquito)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 27., szerda 7:51
Fake news elmeletileg.Mester77 írta: Lady Gaga koppant egy nagyot!
(El Chirinquito)
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2025. augusztus 27., szerda 7:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 25., hétfő 0:06
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem