hogy a jo kapcsolatot megtartsuk de en sem adnek nekik egy kanyit semCS0ki írta: Mondjuk nem értem mit kell kompenzálni, vagy akkor nálunk nem tudnak, szerződéseket írni.

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 25., hétfő 10:40
hogy a jo kapcsolatot megtartsuk de en sem adnek nekik egy kanyit semCS0ki írta: Mondjuk nem értem mit kell kompenzálni, vagy akkor nálunk nem tudnak, szerződéseket írni.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. augusztus 25., hétfő 10:22
Gondolom ez nem azt jelenti, hogy a klub atutalja a kulonbozetet... valoszinuleg szoros egyuttmukodes lesz a ket klub kozott, a Pazhoz hasonlo fiatalok 2-3 eves kolcsonnel, vagy valami visszavasarlasi opcioval atigazolhatnak.CS0ki írta: Mondjuk nem értem mit kell kompenzálni, vagy akkor nálunk nem tudnak, szerződéseket írni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. augusztus 25., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 25., hétfő 9:06
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 24., vasárnap 23:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 24., vasárnap 15:11
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 24., vasárnap 7:36
Gondolom azért nem hoztuk vissza Pazt mert akkor is tele volt a keret, és terveztünk egy nagyágyút kp-ra 25.-nek. De így, hogy nincs nagyágyú, nem lett volna jó oda?Pad'em írta: @DiMarzio: Tottenham is seriously pushing for Nico Paz with a €50 million bid, but the deal is still uncertain. The player appears to be in no rush to leave and might be aiming for a future return to Madrid rather than moving to the Premier League right now.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. augusztus 24., vasárnap 6:13
Ezt a meccsek 85%-a előtt random be lehet írniELSiete írta: Ricardo de Burgos Bengoetxea will referee Real Madrid vs Oviedo.
Ez egy sz.rházi.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 24., vasárnap 0:44
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 23., szombat 18:47
kiserik írta:Olise baromi jó, de a Bayern előtt nagyon porcelán volt.realmadrid95 írta: Michael Olise szerződésében van egy felszabadítási záradék, amely 2026 nyarán lép hatályba.
(BayernSpace, Mia San Mia)
Ha nem valik be Mastantouano, rarepulnek habozas nelkul.
54 meccsen 20 gol, 20 golpassz a statisztikaja a Bayernben, emellett brutal sok kulcspasszt ad, ordogien cselez. Vegre lenne egy igazi ballabas jobbszelsonk. Egy Rodrygo-Mbappe-Olise trio nagyot utne szerintem, mert Rodrygo es Olise is jo a kisteruleten.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 23., szombat 17:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 23., szombat 16:03
Jo kis csámpás negergyerek, az kell.realmadrid95 írta: Michael Olise szerződésében van egy felszabadítási záradék, amely 2026 nyarán lép hatályba.
54 meccsen 20 gol, 20 golpassz a statisztikaja a Bayernben, emellett brutal sok kulcspasszt ad, ordogien cselez. Vegre lenne egy igazi ballabas jobbszelsonk. Egy Rodrygo-Mbappe-Olise trio nagyot utne szerintem, mert Rodrygo es Olise is jo a kisteruleten.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 23., szombat 16:02
Olise baromi jó, de a Bayern előtt nagyon porcelán volt.realmadrid95 írta: Michael Olise szerződésében van egy felszabadítási záradék, amely 2026 nyarán lép hatályba.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 23., szombat 15:56
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 23., szombat 15:31
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 23., szombat 13:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 23., szombat 10:28
Mikor elbasszak a tervezest, utolag kell osszetakolni valamitgutihaz14 írta:According to COPE, Real Madrid will invest €15M to reduce noise levels at the Santiago Bernabéu ahead of its first-ever NFL game!
The club will expand visitor areas, improve VIP sections, stands, and access points.
The goal: guarantee spectator comfort and reduce stadium noise to avoid disturbing the surrounding community.
A historic event for both Real Madrid and American football in Spain.
Big step in diversifying the Bernabéu and promoting the NFL on European soil.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 23., szombat 9:37
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 22., péntek 12:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 22., péntek 12:09
Rodrygo 100 alatt fog maradni, ha megy, szerintem.RealRaúl77 írta:80 millió...Pad'em írta:
Épp Wharton van az AS mai címlapján.
"Wharton on the radar. Real Madrid are monitoring the 21-year-old Crystal Palace midfielder. He's a playmaker with attacking ability and is worth at least €80M. City, United, and Liverpool are also following him. He will only be signed now if there's a major sale."
80 millió![]()
az igen.
Kíváncsi vagyok, ezek után Rodrygonak mi lesz az ára. Remélem 140 minimum.
Inkább akkor próbáljuk be az ifista srácot. 80 Milka egy ígéretért azért túlzás.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem