Akkor miert nem ezt irod? Te beszelsz birkakrol, es kozben birka modon terjeszted ezt a hulyeseget.ferni írta: Nem az árával van baj, hanem hogy a fizetésekhez képest mennyi.

Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem az árával van baj, hanem hogy a fizetésekhez képest mennyi.
És pont azok az emberek nem foglalkoznak nagy részben politikával vagy találja meg őket sikerrel a propaganda, akiknek ez bizony komoly nehézséget okoz, hogy elmenjenek bevásárolni és kijöjjenek a pénzükből, mert biza a többi kiadás is ezek mellett rengeteg egy picit átlag vagy átlag alatti jövedelmű embernek.
És pont azok az emberek nem foglalkoznak nagy részben politikával vagy találja meg őket sikerrel a propaganda, akiknek ez bizony komoly nehézséget okoz, hogy elmenjenek bevásárolni és kijöjjenek a pénzükből, mert biza a többi kiadás is ezek mellett rengeteg egy picit átlag vagy átlag alatti jövedelmű embernek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mit akarsz? 200 Ft-os kenyeret? Meg 100ert tejet? Ebből levonni hogy birkanep vagyunk…komoly. Lehetne írni tucatnyi értelmes dolgot, de kiemelsz két olyan dolgot, amit egyrészt nem kötelező megvenni, másrészt Európát nézve, nem drága, harmadrészt jo gyártó tejebol szoktunk venni 4-450 körül. Kenyeret mondjuk drágábban.ferni írta: El kell fogadni a legtöbb embert hidegen hagyja a politika, hallanak egy-két dolgot azt csesznek az egészre.
Ezért se értem ezt a nagy Tisza kétharmadozást, a propaganda még mindig megy és óriási a homály, hogy mi is történik az országban.
Remélem még lesz az hogy tudjon a Tisza egyedül kormányozni azt kész.
Akkora birkanép vagyunk, hogy az se zavarja az embereket, hogy 1000 Ft a kiló kenyér meg 600 Ft a liter tej.
Én bízom benne valami tényleg átfordult az emberekben, de hogy ebből az országból hogy kinézzem a kétharmadot esélytelen.
Nem véletlen nem keményített még be igazán a fidesz, ők is tudhatják, hogy választáson még vhogy akár nyerhetnek is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
El kell fogadni a legtöbb embert hidegen hagyja a politika, hallanak egy-két dolgot azt csesznek az egészre.
Ezért se értem ezt a nagy Tisza kétharmadozást, a propaganda még mindig megy és óriási a homály, hogy mi is történik az országban.
Akkora birkanép vagyunk, hogy az se zavarja az embereket, hogy 1000 Ft a kiló kenyér meg 600 Ft a liter tej.
Én bízom benne valami tényleg átfordult az emberekben, de hogy ebből az országból hogy kinézzem a kétharmadot esélytelen.
Nem véletlen nem keményített még be igazán a fidesz, ők is tudhatják, hogy választáson még vhogy akár nyerhetnek is
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ez az érv szokott kiakasztani az egyik legjobban. Lopott eleget?! Miközbe most volt MNB-s sztori és napról napra jönnek az infok Hatvanpusztáról, a többit nem is emlitem.L.Miki írta: az is lopni fog akkor már inkább Orbán lopjon, mert már lopott eleget olyan sokat már nem fog, de Peti sokat fog mert ő még nem lopott annyit és ezekhez hasonló. Katasztrófa!![]()
Miből látják hogy elég neki?! Agyfasz

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na ez két kombó nagyon halálos tud lenni család + politika .Cali írta: Egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen szinten működik a propaganda. Tegnap egy szűkebb családi születésnapozáson vettem részt, ahol valaki bedobta a politika témát.
Onnantol egy fél órára a pokol kb elszabadult.
A kb 10 fős felnőtt társaságból 2en voltunk, akik a kormányváltásról beszéltünk és, hogy ezért kell a Tiszára szavazni.
A többi családtag vagy nem szólalt meg, vagy mocskospetyázott. Az is lopna, köcsög Brüsszel, milyen a fizetésem a fidesz kormány alatt, stb, stb.
Olyan elkeserítő volt az egész. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nem lesz ebből semmi.
Hiába próbáltunk észérvekkel hatni rájuk, semmit nem ért.
Nálatok milyenek az arányok? Feljön témába a politika családon belül? Ha van véleménykülönbség, hogyan kezelitek?

A szűk családban nem szokott gond lenni nálunk, mindneki ugyanazon az állásponton van, még ha nem is szimpatizálnak Magyar Petivel de tisztában vannak vele, hogy az egyetlen lehetőség, hogy valamiféle változás induljon meg az országban, aztán majd a jövő megmondja, hogy ez pontosan milyen változás is lesz valójában.
Na. Ha már nagyobb családi ossszjovetel van az brutális. Én már megfogadtam nem hozom fel soha a poltikát, mert csak a vita és egymás meg nem értése megy. Nem értem, hogy hogyan lehetséges nem ugyanúgy látni a dolgokat, hogy az ország romokban van minden tekintetben, és amiket írtatok ugyanazon hasonló rigmusokat skandálnak nálunk is: Brüsszel a hibás, Poloska Peti oda sza*rt ahonnan evett, az is lopni fog akkor már inkább Orbán lopjon, mert már lopott eleget olyan sokat már nem fog, de Peti sokat fog mert ő még nem lopott annyit és ezekhez hasonló. Katasztrófa!

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nalam hetvegen hasonlo volt a tapasztalat. 2 vallalkozo 50 koruli fazon, fesztival, alkoholizalt allapot. Nem fideszesek es nem is fognak rajuk szavazni, de MP-re se szavaznanak soha. Ugyanugyan, ugyanugy lopna, egy idiota buta fasz, es az EU tehet mindenrol hogy most nincs jolet. El is engedtem az egeszet, teljes lehozodas. Ezek utan jovore se szamitok semmi jora, teljesen megvezetett az egesz orszag.Cali írta: Egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen szinten működik a propaganda. Tegnap egy szűkebb családi születésnapozáson vettem részt, ahol valaki bedobta a politika témát.
A kb 10 fős felnőtt társaságból 2en voltunk, akik a kormányváltásról beszéltünk és, hogy ezért kell a Tiszára szavazni.
A többi családtag vagy nem szólalt meg, vagy mocskospetyázott. Az is lopna, köcsög Brüsszel, milyen a fizetésem a fidesz kormány alatt, stb, stb.
Olyan elkeserítő volt az egész. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nem lesz ebből semmi.
Nálatok milyenek az arányok? Feljön témába a politika családon belül? Ha van véleménykülönbség, hogyan kezelitek?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen szinten működik a propaganda. Tegnap egy szűkebb családi születésnapozáson vettem részt, ahol valaki bedobta a politika témát.
Hogy a Fideszesek mit gondolnak róla azt nem tudom, de azt amit a függetlenobjektív MHMesek azt sejtembluebike írta:Érdekes ide kapcsolódó történések.ferni írta: Kijött a videó, ahol elkezdték üldözni autóval Hadházyékat, majd neki ment az ember izomból az autójuknak, erre a tag borult fel...![]()
![]()
https://youtu.be/ahlzM1ub9IA
Teljesen elmebetegek, kajak nem hiszem el
Konkrétan gyilkossági kísérlet kb, miafasz
Amúgy kíváncsi lennék a fidesz szavazóknak vajon ez is belefér-e, vagy hogyan számolják ezt el magukban.

minek ment oda vibe lennenuevo_ericco írta:bluebike írta:
Érdekes ide kapcsolódó történések.
Amúgy kíváncsi lennék a fidesz szavazóknak vajon ez is belefér-e, vagy hogyan számolják ezt el magukban.
El se jut hozzájuk, vagy ha véletlenül igen, akkor a faszé' kell provokálni a miniszterelnök úr családját.
aztan ha ehhez csak picit hasonlo lenne mar a menczer kutya es a tobbi agyhalott hogy frocsogne 0-24

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
bluebike írta:Érdekes ide kapcsolódó történések.ferni írta: Kijött a videó, ahol elkezdték üldözni autóval Hadházyékat, majd neki ment az ember izomból az autójuknak, erre a tag borult fel...![]()
![]()
El se jut hozzájuk, vagy ha véletlenül igen, akkor a faszé' kell provokálni a miniszterelnök úr családját.
Érdekes ide kapcsolódó történések.ferni írta: Kijött a videó, ahol elkezdték üldözni autóval Hadházyékat, majd neki ment az ember izomból az autójuknak, erre a tag borult fel...![]()
![]()
Igazi halalos iramban Magyarorszag, wagonr vs Duster

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem vicces, mert ezen már tényleg sírni kellene, hogy mennyire lent van ez az ország mentálisan, de sajnos reflexből nevettem fel, ahogy visszanyalt a fagyi.ferni írta: Kijött a videó, ahol elkezdték üldözni autóval Hadházyékat, majd neki ment az ember izomból az autójuknak, erre a tag borult fel...![]()
![]()

Ez már tényleg téboly ami itt folyik.
Kijött a videó, ahol elkezdték üldözni autóval Hadházyékat, majd neki ment az ember izomból az autójuknak, erre a tag borult fel...

valamelyik univerzumban:

Ebből is azt fogják kihozni hogy Varga Judithoz vezetnek a szálak, akit Magyar Péter irányított, majd keresnek egy köztes bohócot aki Magyar Péter barátja volt és ő lesz az élő bizonyíték MP ellen

Az előző próbálkozással is csak annyit értek el hogy Schadlt bezárták valami luxus villába a Balatonnál az üzlet ugyan úgy megy tovabb

Azért várjuk már meg, hogy mit lepleznek le... Lehet csak egy lufi az egész, és csak egy próbálkozás, hogy lemossák magukról a szatellitpárt jelzőt.Assault66 írta:
Érdekes ahhoz képest, hogy ma mit jelentettek be. Ha ezen nem tud az ellenzék nyerni akkor semmin. A végrehajtómaffia konkrétan az ország jelentős részét tette tönkre, vagy legalábbis az ismeretségi körében okozott jelentős károkat az embereknek. És erre jön ez a kommentcsak remélni tudom, hogy ez egy vicc akar lenni.
A "pedofilügy", amit felkaroltak is végül csak egy lufi lett (amit ugye Ábrahám kezdett "feltárni")
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,

Érdekes ahhoz képest, hogy ma mit jelentettek be. Ha ezen nem tud az ellenzék nyerni akkor semmin. A végrehajtómaffia konkrétan az ország jelentős részét tette tönkre, vagy legalábbis az ismeretségi körében okozott jelentős károkat az embereknek. És erre jön ez a kommentferni írta:Sztem ez azKercsó írta:
ezt, ha boomer az ember, tiktok nélkül hogyan tudja megnézni?![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/nNMuxLPG0L

Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo