Sztem ez azKercsó írta:ezt, ha boomer az ember, tiktok nélkül hogyan tudja megnézni?![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/nNMuxLPG0L
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 22., péntek 20:53
Sztem ez azKercsó írta:ezt, ha boomer az ember, tiktok nélkül hogyan tudja megnézni?![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. augusztus 22., péntek 20:40
ezt, ha boomer az ember, tiktok nélkül hogyan tudja megnézni?
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. augusztus 22., péntek 20:37
Oh, boyRabiosa írta:Dopmen Lacinak volt valaha haja???istimester írta: Küldeném mindenkinek aki szerereti a 90-es éveket![]()
Túl fiatal vagyok, én azt hittem ez a tajparaszt így született kopaszon.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 22., péntek 19:01
Nem mondom ki, mert nem így gondolom. Perszehogy akarna vitázni, ha lenne lehetősége, miért ne? De tudja jól, hogy erre minimális az esély, ezért inkább tolja ezt, amiről szó van. Amivel nem lenne baj, ha ugyanezt látnám pl. a fideszes rendezvényeken is tőle.kiserik írta: Nem mondja ki, de utal arra, hogy OV-vel nem is akarna vitázni.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. augusztus 22., péntek 17:27
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 22., péntek 15:55
Akkor miről szólnak?Halfkey írta: Igazad volt, az első idézetet tényleg ide vehető, akkor valóban volt aki ezt hánytorgatta fel. A többi nem, azokat nemtudom minek hoztad, azok nem erről szólnak.
Ennek azért nézz utána.BLevi96 írta:Miért is lett kitiltva? Oltás ellenes vagy antiszemita propaganda miatt?kiserik írta: Mindezt úgy, hogy kb létezésük óta (2019) a párt első emberét száműzték a legelterjedtebb social médiából úgy, hogy még a nevét sem lehet leírni (ugye ez is egy politika akció eredménye, ami az akkori szélkakas Jobbikhoz köthető és talán még ehhez is köze volt Radnainak, bár erre közvetlen bizonyíték nincs). Gondolj bele, hogy hol lenne ma a Tisza párt a Facebook nélkül, ha MP-t kitiltja a Facebook úgy, hogy a nevét sem lehet leírni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. augusztus 22., péntek 15:24
De ez nem Tisza találmány. Ez jóval a Tisza előtt jelent meg az emberek fejében, mert sok dolog mutatja ezt. MP erre felült, és én ezt a MP oldaláról helyes döntésnek tartom, mert szerintem több szavazatot nyerhet ezzel, mint amennyit a Fidesz nyer. Laci meg foggal-körömmel harcol, hogy megtartsa a szavazóit a Tiszába/Fideszbe szivárgástól, mert különben nem lesznek bent a parlamentben. (Szerintem a szélsőjobboldali pártokat mindig alulmérik, simán be fognak jutni 6-8%-kal, viszont szerintem a DK és a Kutyapárt nem.)kiserik írta: A tiszás kommunikáció: a MHM a Fidesz szatellit pártja, és nem fog bejutni a parlamentbe, ezért ha jót akarnak az MHM szavazók, akkor szavazzanak a.... Fideszre. Ezt sikerült összehozniuk![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 22., péntek 15:08
Ismétlem, a program az egy dolog. Vagy betartják, vagy nem.Halfkey írta: Igazad volt, az első idézetet tényleg ide vehető, akkor valóban volt aki ezt hánytorgatta fel. A többi nem, azokat nemtudom minek hoztad, azok nem erről szólnak.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 22., péntek 15:02
Miért is lett kitiltva? Oltás ellenes vagy antiszemita propaganda miatt?kiserik írta: Mindezt úgy, hogy kb létezésük óta (2019) a párt első emberét száműzték a legelterjedtebb social médiából úgy, hogy még a nevét sem lehet leírni (ugye ez is egy politika akció eredménye, ami az akkori szélkakas Jobbikhoz köthető és talán még ehhez is köze volt Radnainak, bár erre közvetlen bizonyíték nincs). Gondolj bele, hogy hol lenne ma a Tisza párt a Facebook nélkül, ha MP-t kitiltja a Facebook úgy, hogy a nevét sem lehet leírni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 22., péntek 14:58
"Toroczkai sosem fejezte ki igényét egy olyan nyílt vitára, amiben részt vesz a miniszterelnök is, holott ellenzéki pártvezetőként ez lenne a normális, nem pedig az, hogy egy másik ellenzéki párt vezetőjét hívogassa ki"Halfkey írta: Hiába olvasok vissza kiserik, összemostad a "nem a Lázárinfót megy megzavarni hanem MP beszédét" azzal hogy "miniszterelnöki vita". Ezek baromira nem szinonímák, fogtál egy szalmabábérvet és megnyerted. Tényleg ez az MHM programja, csak senki nem ezt kérte rajtuk számon.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 22., péntek 14:46
Ja, hogy vitát csak akkor lehet kezdeményezni, ha mocskolnak? Nem tudtam.kiserik írta: Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. augusztus 22., péntek 14:44
Jaja. Kibaszott módon be van fosva a csávó.kiserik írta:Olvass vissza akár itt is. Egyik alappillére a szatellitpárt programnak.Halfkey írta:
Ez egy elég érdekes dolognak hangzik, hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait? Én ilyet nem láttam, de lehet én vagyok tájékozatlan. Tekintve hogy Orbán senkivel nem vitázik 20 éve, szerintem akinek baja van az MHM-el, annak nem az a baja hogy nem áll ki Orbánnal vitázni.Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.nuevo_ericco írta:
A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.
A program egy dolog, a tettek pedig egy másik.
Toro elmondta, hogy elmegy megvitatni a rágalmakat, mivel MP nem reagál semmi megkeresésre, így máshogy nem megy, csak ha felkeresi. Nem balhézni ment, mert a rendezvény előtt lépett oda MP-hez. MP csinált belőle balhét, mert be volt fosva. Toro végig higgadt volt és relative tisztelet tudóan viselkedett. Az meg külön vicc, hogy ha MP remeg, mint a kocsonya és ezt valaki ki meri mondani, akkor az azonnal Fidesz csicska.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 22., péntek 14:36
Olvass vissza akár itt is. Egyik alappillére a szatellitpárt programnak.Halfkey írta:Ez egy elég érdekes dolognak hangzik, hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait? Én ilyet nem láttam, de lehet én vagyok tájékozatlan. Tekintve hogy Orbán senkivel nem vitázik 20 éve, szerintem akinek baja van az MHM-el, annak nem az a baja hogy nem áll ki Orbánnal vitázni.Nem véletlen, hogy sokan nincsenek is tisztában az MHM programjaival, csak azzal, amit a botsereg mond nekik, például, hogy Toro soha nem akart vitázni OV-val, közben meg program pontjuk a kötelező miniszterelnöki vita.
Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.nuevo_ericco írta:A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.Halfkey írta:hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 14:33
Ja ezt így értem, csak kiserik hsz-éből én úgy értettem hogy az a nagy kritika hogy nem áll ki miniszterelnöki vitára Orbánnal, de akkor itt másról van szó.nuevo_ericco írta:A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.Halfkey írta:hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait?
HozzászólásSzerző: Assault66 » 2025. augusztus 22., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 22., péntek 14:16
A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.Halfkey írta:hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 14:12
Ez egy elég érdekes dolognak hangzik, hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait? Én ilyet nem láttam, de lehet én vagyok tájékozatlan. Tekintve hogy Orbán senkivel nem vitázik 20 éve, szerintem akinek baja van az MHM-el, annak nem az a baja hogy nem áll ki Orbánnal vitázni.Nem véletlen, hogy sokan nincsenek is tisztában az MHM programjaival, csak azzal, amit a botsereg mond nekik, például, hogy Toro soha nem akart vitázni OV-val, közben meg program pontjuk a kötelező miniszterelnöki vita.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 22., péntek 14:07
Nem jól értelmezed a teóriámat, ami nem is teória, hanem tény.Realista24 írta:Akkor jol sejtettem, hogy sok ertelme nincs ennek a felsorolasnak a kozelgo valasztasokat illetone.rashidm írta:
Sztem EP választásokat írta bele.
De ha mar igy alakult, raneztem a szamokra:
2019:
Jobbik - 220ezer, MHM - 114ezer
2024:
Jobbik: 45ezer, MHM - 306ezer.
Összessegeben a Jobbik egy mandatuma vandorolt at az MHM-hez, a Tisza meg berugta az ajtot rendesen, mivel:
A 2019-es 3,5m-os reszvetel 2024-re 4,6m-ra nott, a Tisza meg elvitt 1,35m szavazatot.
Es ha jol ertelmeztem kiserik teoriajat, akkor ha nincs a Tisza ugyanerre lett volna kepes az MHM is.![]()
Jol lathato az amit itt is irtak korabban, hogy sima atcsoportosulasrol van szo Jobbiktol MHM-re. (Bar ezt anno amikor aktualis volt fix kibeszeltetek).
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem