Na ez két kombó nagyon halálos tud lenni család + politika .Cali írta: Egyszerűen nem hiszem el, hogy milyen szinten működik a propaganda. Tegnap egy szűkebb családi születésnapozáson vettem részt, ahol valaki bedobta a politika témát.
Onnantol egy fél órára a pokol kb elszabadult.
A kb 10 fős felnőtt társaságból 2en voltunk, akik a kormányváltásról beszéltünk és, hogy ezért kell a Tiszára szavazni.
A többi családtag vagy nem szólalt meg, vagy mocskospetyázott. Az is lopna, köcsög Brüsszel, milyen a fizetésem a fidesz kormány alatt, stb, stb.
Olyan elkeserítő volt az egész. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nem lesz ebből semmi.
Hiába próbáltunk észérvekkel hatni rájuk, semmit nem ért.
Nálatok milyenek az arányok? Feljön témába a politika családon belül? Ha van véleménykülönbség, hogyan kezelitek?

A szűk családban nem szokott gond lenni nálunk, mindneki ugyanazon az állásponton van, még ha nem is szimpatizálnak Magyar Petivel de tisztában vannak vele, hogy az egyetlen lehetőség, hogy valamiféle változás induljon meg az országban, aztán majd a jövő megmondja, hogy ez pontosan milyen változás is lesz valójában.
Na. Ha már nagyobb családi ossszjovetel van az brutális. Én már megfogadtam nem hozom fel soha a poltikát, mert csak a vita és egymás meg nem értése megy. Nem értem, hogy hogyan lehetséges nem ugyanúgy látni a dolgokat, hogy az ország romokban van minden tekintetben, és amiket írtatok ugyanazon hasonló rigmusokat skandálnak nálunk is: Brüsszel a hibás, Poloska Peti oda sza*rt ahonnan evett, az is lopni fog akkor már inkább Orbán lopjon, mert már lopott eleget olyan sokat már nem fog, de Peti sokat fog mert ő még nem lopott annyit és ezekhez hasonló. Katasztrófa!