Premier League

Foci a Real Madridon túl...
gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. augusztus 23., szombat 14:09

City közel nem olyan domináns, mint az elmúlt években.

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 22., péntek 22:46

Ez a WHU is évek óta egy pénztemető csak. Akárki az edző, semmi játékuk,semmi identitásuk, sima hátsóház, meg jó nagy vereségek rendre.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. augusztus 22., péntek 21:24

Fiatalon? Tesomsz, ha 95-ös vagy, az már nem az, jönnek a gondok sry ez van. :mrgreen:

Chelsea lecserélte a fél(40fős) keretet, oszt 2 ilyen balfék khv-re futotta a kezdőbe? :lol:
Nem illik.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 22., péntek 16:07

pheco írta: Azt tudtátok, hogy Arteta többet költött az Arsenalnál, mint Pep a Citynél? :kalapos:
Hajnalban landoltam es meg at is olvastam a hszeket, hogy valaki nem e irta ezt az infot korabban, de nem lattam.

Tenyleg aktualis lesz hamarosan a szemmutet ilyen fiatalon.. :fpalm:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 22., péntek 15:46

Az ilyen villanykörtézést, meg zsebtolvajozást meg ne is említsük. Idén szerintem kikopi már őt is a csapata, megfáradt már az a kapcsolat rendesen.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 22., péntek 15:37

doncsontos írta: szerintem ennyi elkoltott penzbol mas is megcsinalta volna ezt a nem latvanyos produkciot. kulon vicces, hogy meg tobbet koltott a citynel, es mennyi klasszis vagy fiatalon mar vilagsztarnak kikialtott jatekosuk van? talan odegaard belefer a fiatal vilagsztar halmazba, meg saka es ennyi. tele tucatokkal, mondjuk ez rank nezve eleg ego amit kaptunk toluk tavaly
Ja hat en nem kedvelem sem a mumajer artetat se az egesz arsenalt, se a semmire nagykepu szurkoloikat.
Csak probalom az o szemszogukbol nezni hogy amikor atvette oket azert sokkal szarabbul neztek ki.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2025. augusztus 22., péntek 15:25

Azt tudtátok, hogy Arteta többet költött az Arsenalnál, mint Pep a Citynél? :kalapos:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 22., péntek 15:22

Mikel Arteta több pénzt költött igazolásokra az Arsenal edzőjeként, mint Pep Guardiola a Manchester Citynél.

Az Eberechi Eze-transzferrel együtt az Ágyúsok Arteta kinevezése óta több mint 1,1 milliárd fontért igazoltak játékosokat.

▪️ Mikel Arteta: 1,157 milliárd font
▪️ Pep Guardiola: 1,073 milliárd font

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. augusztus 22., péntek 15:15

Galacticos írta: Viszont a godorbol kaparta ki oket, osszerakta azert a csapatot, rengeteg penzt koltott az igaz meg az is hogy ez az arsenal minden csak nem latvanyos. Meg ugye korabbi jatekos is, persze hogy turelmesebbek vele a szurkolok.
szerintem ennyi elkoltott penzbol mas is megcsinalta volna ezt a nem latvanyos produkciot. kulon vicces, hogy meg tobbet koltott a citynel, es mennyi klasszis vagy fiatalon mar vilagsztarnak kikialtott jatekosuk van? talan odegaard belefer a fiatal vilagsztar halmazba, meg saka es ennyi. tele tucatokkal, mondjuk ez rank nezve eleg ego amit kaptunk toluk tavaly :lol:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 22., péntek 13:11

Viszont a godorbol kaparta ki oket, osszerakta azert a csapatot, rengeteg penzt koltott az igaz meg az is hogy ez az arsenal minden csak nem latvanyos. Meg ugye korabbi jatekos is, persze hogy turelmesebbek vele a szurkolok.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. augusztus 22., péntek 13:11

nzooli93 írta: Utóbbi években o koltotte a legtöbbet a vilagon, ugy ,hogy nem nyert egy trófeát sem.
Nem szoktam kulfoldi Arsenal oldalakat olvasni, de nekem értelmezhetetlen, hogy alig latok róla kritikát. Összes Arsenalos ismerosom megvan vele elégedve. Holott a jatekuk evrol evre rosszabb, a csapatban meg minden posztra vitt mar legalabb 1 60-120 millas jatekost.
Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban mikor anno Nálunk Mourinho érkezett: mindegy milyen szar játékkal - és közben tele világsztárokkal - , de kezdjünk el kupákat nyerni, így sok minden el volt nézve az öregnek. Mennyire örült mindenki a 2011-es CDR győzelemnek.... :)

A különbség annyi hogy hozzánk egy interrel triplázó "zseni" érkezett ( + elötte Porto,Chelsea se volt semmi), Arteta nem tudom mit pakolt le az asztalra az Arsenal elött, de két dolgot biztos megtanult peptől: a teátrális mozdulatokat és a végtelen mennyiségű pénz költést.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 22., péntek 13:00

Utóbbi években o koltotte a legtöbbet a vilagon, ugy ,hogy nem nyert egy trófeát sem.
Nem szoktam kulfoldi Arsenal oldalakat olvasni, de nekem értelmezhetetlen, hogy alig latok róla kritikát. Összes Arsenalos ismerosom megvan vele elégedve. Holott a jatekuk evrol evre rosszabb, a csapatban meg minden posztra vitt mar legalabb 1 60-120 millas jatekost.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 22., péntek 12:49

Az megvan, hogy Arteta mar tobbet koltott, mint Pep a PL-ben? :ozil:

1,157b font vs 1,073b font.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 22., péntek 8:55

Pad'em írta:
RealRaúl77 írta:

Akartam kérdezni, hogy nyár elején még nagyon mentek ezek a nevek a fiatalokról. Arra emlékszem, hogy volt egy srác, aki az orvosin nem ment át. Többiekről teljesen megszűntek a hírek?
Eléggé elhalkultak. Gondolom talonban vannak, aztán a liga rajt meg Rodrygo jövője befolyásolja lépünk e valamit valaki irányába. De amit R ír az is elég sanszos :D
Stiller a hirek szerint eppen a ManU-ba tart.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 21., csütörtök 12:43

RealRaúl77 írta:
Pad'em írta: Szerintem a Stiller, Wharton, Smit kaliberből fogunk hozni valakit ha elmegy Rodrygo.
Akartam kérdezni, hogy nyár elején még nagyon mentek ezek a nevek a fiatalokról. Arra emlékszem, hogy volt egy srác, aki az orvosin nem ment át. Többiekről teljesen megszűntek a hírek?
Eléggé elhalkultak. Gondolom talonban vannak, aztán a liga rajt meg Rodrygo jövője befolyásolja lépünk e valamit valaki irányába. De amit R ír az is elég sanszos :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 21., csütörtök 12:12

Pad'em írta: Szerintem a Stiller, Wharton, Smit kaliberből fogunk hozni valakit ha elmegy Rodrygo.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 21., csütörtök 11:43

Aztan majd jon az "Elegedett vagyok a kerettel, amit Perezek biztositanak nekem" nyilatkozat Xabitol, es nem jon senki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 21., csütörtök 11:30

Realista24 írta:
Pad'em írta:

És mi ez esetben robbantunk még valakire vajon? :hmmm:
Latsz olyan opciot, aki eselyes lehet? Mert en nem? Marmint elso vonalbol...B meg C opciok barmikor beeshetnek sajnos.
Egyetértek, B meg C opcióra látok esélyt, A az kb Vitinha egyedül :D Rodrit nem tartom reálisnak (remélem legalábbis) más meg kb fel se merült komolyan mint nagy név kp-ra csak ilyen hasraütésszerűen bedobált Barella, Mac Allister, Tonali nevek röpködtek. Bár volt már olyan is, hogy radar alatt történt minden.

Szerintem a Stiller, Wharton, Smit kaliberből fogunk hozni valakit ha elmegy Rodrygo.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 21., csütörtök 11:05

Pad'em írta:
Realista24 írta:

Lassan zarulhat is Rodrygo topicja akkor. Lemegy a City-Tottenham meccs, aztan done deal mind a ketto erzesem szerint.
Latsz olyan opciot, aki eselyes lehet? Mert en nem? Marmint elso vonalbol...B meg C opciok barmikor beeshetnek sajnos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. augusztus 21., csütörtök 10:53

Pad'em írta:
Realista24 írta:

Lassan zarulhat is Rodrygo topicja akkor. Lemegy a City-Tottenham meccs, aztan done deal mind a ketto erzesem szerint.
Jön Wharton. :shifty:
Szerintem amúgy adná baromira, picit Kroos nekem a srác, talán jobban védekezik, nyilván nem passzol úgy, de más szint, mint Tchua..
Az a baj a mu is rámozdult elvileg.. :x

Vissza: