Politika
Re: Politika
Ebből is azt fogják kihozni hogy Varga Judithoz vezetnek a szálak, akit Magyar Péter irányított, majd keresnek egy köztes bohócot aki Magyar Péter barátja volt és ő lesz az élő bizonyíték MP ellen

Az előző próbálkozással is csak annyit értek el hogy Schadlt bezárták valami luxus villába a Balatonnál az üzlet ugyan úgy megy tovabb

Azért várjuk már meg, hogy mit lepleznek le... Lehet csak egy lufi az egész, és csak egy próbálkozás, hogy lemossák magukról a szatellitpárt jelzőt.Assault66 írta:
Érdekes ahhoz képest, hogy ma mit jelentettek be. Ha ezen nem tud az ellenzék nyerni akkor semmin. A végrehajtómaffia konkrétan az ország jelentős részét tette tönkre, vagy legalábbis az ismeretségi körében okozott jelentős károkat az embereknek. És erre jön ez a kommentcsak remélni tudom, hogy ez egy vicc akar lenni.
A "pedofilügy", amit felkaroltak is végül csak egy lufi lett (amit ugye Ábrahám kezdett "feltárni")
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid

Érdekes ahhoz képest, hogy ma mit jelentettek be. Ha ezen nem tud az ellenzék nyerni akkor semmin. A végrehajtómaffia konkrétan az ország jelentős részét tette tönkre, vagy legalábbis az ismeretségi körében okozott jelentős károkat az embereknek. És erre jön ez a kommentferni írta:Sztem ez azKercsó írta:
ezt, ha boomer az ember, tiktok nélkül hogyan tudja megnézni?![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/nNMuxLPG0L

Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Sztem ez azKercsó írta:ezt, ha boomer az ember, tiktok nélkül hogyan tudja megnézni?![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/nNMuxLPG0L
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ezt, ha boomer az ember, tiktok nélkül hogyan tudja megnézni?

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Oh, boyRabiosa írta:Dopmen Lacinak volt valaha haja???istimester írta: Küldeném mindenkinek aki szerereti a 90-es éveket![]()
Túl fiatal vagyok, én azt hittem ez a tajparaszt így született kopaszon.

Volt ott haj bőven

-
Nem mondom ki, mert nem így gondolom. Perszehogy akarna vitázni, ha lenne lehetősége, miért ne? De tudja jól, hogy erre minimális az esély, ezért inkább tolja ezt, amiről szó van. Amivel nem lenne baj, ha ugyanezt látnám pl. a fideszes rendezvényeken is tőle.kiserik írta: Nem mondja ki, de utal arra, hogy OV-vel nem is akarna vitázni.
Egyszerűen rossz néznem, ha egy politikus a személyes vagy pártja sérelmeivel van elfoglalva, ahelyett, hogy magát a rendszert szeretné jobbá tenni a megnyilvánulásaival, szerepléseivel.
Ha valóban demokratikusabb, nyíltabb légkört, nyilvánosságot szeretne, akkor elsősorban a Karmelita ajtaján kéne kopogtatnia. De valamiért azt sosem teszi.
Akkor miről szólnak?Halfkey írta: Igazad volt, az első idézetet tényleg ide vehető, akkor valóban volt aki ezt hánytorgatta fel. A többi nem, azokat nemtudom minek hoztad, azok nem erről szólnak.
Ericco azt mondta: Toro csak azért akar vitázni MP-vel, hogy ezzel lejjebb vigye MP ázsióját, mert ez OV-nek jó. Nem mondja ki, de utal arra, hogy OV-vel nem is akarna vitázni. Igazság: MP-vel azért van megvitatni valója, mert MP folyamatosan rágalmazza és a védekezéshez joga lenne. Miniszterelnök-jelölti vitát pedig minden miniszterelnök-jelölttel akar, így OV-val is.
MP kb ugyan ezt mondja. OV-val nem akar Toro vitatkozni, csak MP-vel, ami hazugság.
Ennek azért nézz utána.BLevi96 írta:Miért is lett kitiltva? Oltás ellenes vagy antiszemita propaganda miatt?kiserik írta: Mindezt úgy, hogy kb létezésük óta (2019) a párt első emberét száműzték a legelterjedtebb social médiából úgy, hogy még a nevét sem lehet leírni (ugye ez is egy politika akció eredménye, ami az akkori szélkakas Jobbikhoz köthető és talán még ehhez is köze volt Radnainak, bár erre közvetlen bizonyíték nincs). Gondolj bele, hogy hol lenne ma a Tisza párt a Facebook nélkül, ha MP-t kitiltja a Facebook úgy, hogy a nevét sem lehet leírni.
Összeraktak egy anyagot a 64 vármegye ellen íródott lejárató cikkekből, főleg szerb propagandából, amiből úgy néz ki, mint egy terror szervezet. Ezt megküldték a Metának, plusz szervezetten elkezdték jelenteni bizonyos posztjait (megszerezték az emailt, amiben szervezték).
Gyakorlatilag Torot úgy tartja számon a Meta, mint Hitlert vagy Bin Ladent, vagy mint egy terror szervezet (64 vármegye) vezetőjét.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
De ez nem Tisza találmány. Ez jóval a Tisza előtt jelent meg az emberek fejében, mert sok dolog mutatja ezt. MP erre felült, és én ezt a MP oldaláról helyes döntésnek tartom, mert szerintem több szavazatot nyerhet ezzel, mint amennyit a Fidesz nyer. Laci meg foggal-körömmel harcol, hogy megtartsa a szavazóit a Tiszába/Fideszbe szivárgástól, mert különben nem lesznek bent a parlamentben. (Szerintem a szélsőjobboldali pártokat mindig alulmérik, simán be fognak jutni 6-8%-kal, viszont szerintem a DK és a Kutyapárt nem.)kiserik írta: A tiszás kommunikáció: a MHM a Fidesz szatellit pártja, és nem fog bejutni a parlamentbe, ezért ha jót akarnak az MHM szavazók, akkor szavazzanak a.... Fideszre. Ezt sikerült összehozniuk![]()
A személyes véleményem, hogy a MiHazánk és a Fidesz között nincs paktum, egyszerűen a Fidesznek jól jön, hogy van egy párt, aki még szélsőségesebb, mint ők, ezért hagyják őket. A Fidesz hasznos idiótái. Gyurcsány mellett ők is egy akadály a kormányváltásban és ezáltal egy jobb jövőben. Laci hiába nyomja a lakásfoglalósdit, ő nem komoly szereplő ebben a választásban.
3 opciót látok:
- Tisza nyer
- Fidesz nyer
- Fidesz és Mi Hazánk koalicióval lesz többségük
Akinek a 2. és a 3. opció belefér, szavazzon a Mi Hazánkra, Fideszre, Kutyákra (mivel szerintem nem jutnak be) vagy a többi 0%-os pártra. A 2. és a 3. opció esetén ugyanaz lesz, ami most van csak még jobban távolodunk Európától.
Akinek nem fér ez bele, annak meg nincs más opciója, mint a Tiszára szavazni.
Ezek az adottságok. Lehet megint finnyáskodni valamin csak nem érdemes.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Ismétlem, a program az egy dolog. Vagy betartják, vagy nem.Halfkey írta: Igazad volt, az első idézetet tényleg ide vehető, akkor valóban volt aki ezt hánytorgatta fel. A többi nem, azokat nemtudom minek hoztad, azok nem erről szólnak.
Egy másik viszont valamit nyíltan képviselni, harcolni érte a nyilvánosságban, ténylegesen tenni érte. Kiseriknek akkor lenne igaza, ha az ilyen akciók rendszeresek lennének a kormány/Fidesz rendezvényein is, ahol Orbánt gyáváznák, mert nem mer kiállni és vitázni azokról a dolgokról, ami a MHM-nak és szimpatizánsainak fontos, nem tetszik.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Miért is lett kitiltva? Oltás ellenes vagy antiszemita propaganda miatt?kiserik írta: Mindezt úgy, hogy kb létezésük óta (2019) a párt első emberét száműzték a legelterjedtebb social médiából úgy, hogy még a nevét sem lehet leírni (ugye ez is egy politika akció eredménye, ami az akkori szélkakas Jobbikhoz köthető és talán még ehhez is köze volt Radnainak, bár erre közvetlen bizonyíték nincs). Gondolj bele, hogy hol lenne ma a Tisza párt a Facebook nélkül, ha MP-t kitiltja a Facebook úgy, hogy a nevét sem lehet leírni.
Most MP-nek Dorogon is beszóltak mert zsinagógába volt

Igazad volt, az első idézetet tényleg ide vehető, akkor valóban volt aki ezt hánytorgatta fel. A többi nem, azokat nemtudom minek hoztad, azok nem erről szólnak.
"Toroczkai sosem fejezte ki igényét egy olyan nyílt vitára, amiben részt vesz a miniszterelnök is, holott ellenzéki pártvezetőként ez lenne a normális, nem pedig az, hogy egy másik ellenzéki párt vezetőjét hívogassa ki"Halfkey írta: Hiába olvasok vissza kiserik, összemostad a "nem a Lázárinfót megy megzavarni hanem MP beszédét" azzal hogy "miniszterelnöki vita". Ezek baromira nem szinonímák, fogtál egy szalmabábérvet és megnyerted. Tényleg ez az MHM programja, csak senki nem ezt kérte rajtuk számon.
" politika valahol tudomány, és mint az összes tudománynak, ennek is meg a logikája. Az pedig azt diktálja, hogy Toroczkai csak a saját, 5%-os, szélsőjobbos szintjére akarja lehúzni MP-t, hogy a billegő választó ehhez képest kész államférfinek lássa OV-t. Sima trükk, és többek közt az ilyenek miatt mondják már a megalakulása óta szatelitpártnak a Mi hazánkat."
"
ui. Milyen érdekes, hogy Toroczkai László velem akar vitatkozni, nem a 15 éve kormányzó miniszterelnökkel."/MP/
Hadd ne nekem kelljen már feltúrni a fórumot, mikor rohadtul nincs időm rá.
Szatellit párt, mert Orbánnal soha nem akar vitatkozni. Ez az állítás és ez 100% hazugság. Ahogy az is állítás, hogy mindig a Fidesszel szavaz az MHM, ami megint hazugság. Ahogy MP azt is állitja, hogy Borvendég Zsuzsanna a fidesz képviselők mellé ült és együtt nevetgélnek az EP-ben, ami még félig csúsztatás, félig hazugság, mert az EP-ben mindenkinek kijelölt helye van, nem ők kérik, oda ültetik őket (ahogy MP-t is ültették, csak ő be sem jár, elég neki a mentelmi jog, meg a fizu), és a videóban, amire MP utal, egyértelműen látszik, hogy csak BZs nem nevetgél. De sorolhatnám napestig, akkor sem érdekelne senkit az igazság.
A tiszás kommunikáció: a MHM a Fidesz szatellit pártja, és nem fog bejutni a parlamentbe, ezért ha jót akarnak az MHM szavazók, akkor szavazzanak a.... Fideszre. Ezt sikerült összehozniuk

-
Ja, hogy vitát csak akkor lehet kezdeményezni, ha mocskolnak? Nem tudtam.kiserik írta: Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.
Amúgy miért mocskolnák, ha elvégzi nekik a piszkos munkát, szondázzák a társadalmat, stb? A MHM nagyon is hasznos munkát végez a kormánynak, hagyják őket érvényesülni.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jaja. Kibaszott módon be van fosva a csávó.kiserik írta:Olvass vissza akár itt is. Egyik alappillére a szatellitpárt programnak.Halfkey írta:
Ez egy elég érdekes dolognak hangzik, hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait? Én ilyet nem láttam, de lehet én vagyok tájékozatlan. Tekintve hogy Orbán senkivel nem vitázik 20 éve, szerintem akinek baja van az MHM-el, annak nem az a baja hogy nem áll ki Orbánnal vitázni.Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.nuevo_ericco írta:
A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.
A program egy dolog, a tettek pedig egy másik.
Toro elmondta, hogy elmegy megvitatni a rágalmakat, mivel MP nem reagál semmi megkeresésre, így máshogy nem megy, csak ha felkeresi. Nem balhézni ment, mert a rendezvény előtt lépett oda MP-hez. MP csinált belőle balhét, mert be volt fosva. Toro végig higgadt volt és relative tisztelet tudóan viselkedett. Az meg külön vicc, hogy ha MP remeg, mint a kocsonya és ezt valaki ki meri mondani, akkor az azonnal Fidesz csicska.

Hívatlanul odamegy egy másik párt rendezvényére, mit vársz? Majd sorba állnak, meg hajbókolnak Lacikának, hogy megjelent. Magyar is higgadt volt, meg a kilátogató közönség is. Fiúk sorba álltak lófaszért és meg is kapták. Két összefüggő, értelmes mondatot nem tudott elmondani egyik Mi Hazánkos sem, nemhogy kérdést.
Hiába olvasok vissza kiserik, összemostad a "nem a Lázárinfót megy megzavarni hanem MP beszédét" azzal hogy "miniszterelnöki vita". Ezek baromira nem szinonímák, fogtál egy szalmabábérvet és megnyerted. Tényleg ez az MHM programja, csak senki nem ezt kérte rajtuk számon.
Olvass vissza akár itt is. Egyik alappillére a szatellitpárt programnak.Halfkey írta:Ez egy elég érdekes dolognak hangzik, hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait? Én ilyet nem láttam, de lehet én vagyok tájékozatlan. Tekintve hogy Orbán senkivel nem vitázik 20 éve, szerintem akinek baja van az MHM-el, annak nem az a baja hogy nem áll ki Orbánnal vitázni.Nem véletlen, hogy sokan nincsenek is tisztában az MHM programjaival, csak azzal, amit a botsereg mond nekik, például, hogy Toro soha nem akart vitázni OV-val, közben meg program pontjuk a kötelező miniszterelnöki vita.
Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.nuevo_ericco írta:A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.Halfkey írta:hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait?
Toro elmondta, hogy elmegy megvitatni a rágalmakat, mivel MP nem reagál semmi megkeresésre, így máshogy nem megy, csak ha felkeresi. Nem balhézni ment, mert a rendezvény előtt lépett oda MP-hez. MP csinált belőle balhét, mert be volt fosva. Toro végig higgadt volt és relative tisztelet tudóan viselkedett. Az meg külön vicc, hogy ha MP remeg, mint a kocsonya és ezt valaki ki meri mondani, akkor az azonnal Fidesz csicska.
Ja ezt így értem, csak kiserik hsz-éből én úgy értettem hogy az a nagy kritika hogy nem áll ki miniszterelnöki vitára Orbánnal, de akkor itt másról van szó.nuevo_ericco írta:A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.Halfkey írta:hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait?