Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kodo

Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 24., vasárnap 10:26

Pad'em írta:
RealRaúl77 írta: Estére mik a tippek? Lesz vajon változás?
Brahim vagy Maszti spanyolok szerint ez az egy a kérdés, minden más ugyanaz mint az első fordulóban.
Én kezdenék Mastantuonoval, Brahim elég súlytalan volt, bele kell, hogy férjen.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 24., vasárnap 10:08

RealRaúl77 írta: Estére mik a tippek? Lesz vajon változás?
Brahim vagy Maszti spanyolok szerint ez az egy a kérdés, minden más ugyanaz mint az első fordulóban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 24., vasárnap 7:29

Estére mik a tippek? Lesz vajon változás?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 23., szombat 15:25

Thiago Pitarch ismét keretben. Rüdigernek is letelt az eltiltása így visszatér.

Xabi Alonso: “Vini Jr? I see him well. We're only a short time into the season. We're just getting started. Everyone is eager to have a good year and everyone is in a good frame of mind.”

"Formations? With just a few games, you have little information, and we have to analyze. We have profiles to play different systems, keeping a clear idea. We can be flexible.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 22., péntek 13:05

Franco abszolút jól szállt be az első meccsen. Kövi meccsen 4231-ben állnék ki ahol GG lenne a kezdő csatárom, Bappe bal, Franco jobb, Güler 10-es, Fede és Ceba a kp-n egymás mellett. Vagy 442 ahol Bappe-GG csatárban, a kp két szélén Rodrygo és Güler, középen a már említett Ceba-Fede páros.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 22., péntek 12:49

Nincs azzal baj szerintem hogy nincs fix kezdo, mert brahim lofaszt mutatott mostanaban, rodrygoval ki tudja mi lesz, csak ugyanezt a balszelre is ervenyesithetne xabi.
Az hogy mit lat benne az mas kerdes, az a 20perc alapjan azert sokkal lelkesebb esy tobb tuz volt benne mint brahimba es rodrygova osszesen.

Kellenek az ilyen lelkes fiatalok, kicsit felkavarjak az allovizet.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. augusztus 22., péntek 12:34

Voltak olyan hírek, hogy Alonso nagyon kedveli, és ő győzte meg, hogy ide igazoljon. Egyelőre én se értem, hogy mit lát benne, de reméljük igaza lesz.

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2025. augusztus 22., péntek 12:33

Nekem nagyon furcsa ez a Mastantuono nyomatas egyebkent…
Kizartnak tartom, h 4-5 edzessel a hata mogott tobbet mutatott, mint Vini vagy Rodrygo ami miatt kierdemelte volna a kezdobe kerulest.
2 edzes utan kapott 30 percet majd most ez? Hat nem tudom.
Mint ha mi is (Perez) akarnank egy sajat Yamalt krealni…
Ha ez tenyleg Alomso dontese, es ugy van vele egy Oviedo ellen belefer a probalgatas, kiserletezgetes, akkor viszont forditva ul a lovon szerintem. Ebben a bajnoksahban ahol 90%-a a csapatok minket akar elkapni, es ezt ugy teszik h 9 emberrel vedekeznek a sajat 16-ukon, nem biztos h bolcs dontes lenezni az ellenfelet. Idovel rajon ő is h meglehet egni egy Oviedo otthonaban bőven foleg h lattuk mit tudunk kezdeni a betomorulo csapatok ellen ugye Osasuna…semmit egyenlore!

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 22., péntek 12:32

Nyilvan van par fix kezdő játékos(Huijsen,Jude,Valverde,Mbappe,Vini?!) , de amint bejönnek a heti 2-3 meccsek valszeg bőven kap mindenki játékidőt, még Rodrygo is ,ha marad. Bar vb előtt nem tudom mennyire akar igy maradni. Vinit meg gondolom vedik a tavalyi statok még, azért abban nem volt rossz,ha az is beesik,valszeg ki lesz kezdve o is.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. augusztus 22., péntek 12:27

ziro4vr írta: Viszont, ha ennyire nincs meg a hiearchia (ami nem baj), akkor mehet a padra Trent is meg a Junior is.
Szerintem csak jobb-szélen nincs meg.
Örülnék, ha ez minden posztra érvényes lenne.
Mondjuk Carvaj van akkora név, hogyha jobb lesz, mint Trent, akkor talán ő fog kezdeni. :)

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. augusztus 22., péntek 12:27

ziro4vr írta: Viszont, ha ennyire nincs meg a hiearchia (ami nem baj), akkor mehet a padra Trent is meg a Junior is.
Trent szerintem hamarosan padra kerül, Carvajalt szeretik az emberek, kapitány, és meg mindig top 2, ha nem sérült.

Sajnos azt nem tudom elképzelni, hogy Vini a padra kerül.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. augusztus 22., péntek 12:23

Viszont, ha ennyire nincs meg a hiearchia (ami nem baj), akkor mehet a padra Trent is meg a Junior is.
Nem illik.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 11:37

pheco írta:
Pad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso is considering to START Franco Mastantuono at RW vs Real Oviedo. @diarioas
Nem láttam még semmit kb a srácból, de túl nagy kockázat nincs benne, elnézve Brahimot és Rodrygot.
A pályán szerintem se, max ez a kiskapuzás lehet probléma amiről volt szó korábban - és aminek a tekintetében kicsit számomra sajnos Barca szagú megoldás lett ez az egész.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2025. augusztus 22., péntek 11:17

Pad'em írta: BREAKING: Xabi Alonso is considering to START Franco Mastantuono at RW vs Real Oviedo. @diarioas
Nem láttam még semmit kb a srácból, de túl nagy kockázat nincs benne, elnézve Brahimot és Rodrygot.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 22., péntek 10:58

BREAKING: Xabi Alonso is considering to START Franco Mastantuono at RW vs Real Oviedo. @diarioas

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 19., kedd 6:32

RaúlCF írta: a szertáros unokája is kezdhet nem számít. lássuk azt, hogy ez az edző más mint az előző. lássuk azt, hogy a tavalyi év bassza a csőrüket és nem engedik meg, hogy megismétlődjön. nem kell joga bonito az első meccsen de lássuk az irányt, a beletett munkát és azt, hogy érzik mi kell ide a pályára. ne instán menjen a szöveg hanem a meccsen a munka. én leszek a legnagyobb Franco fan ha látom, hogy megszakad a pályán. Vini lesz a király ha visszatér régi önmagához. mindegy mi a neve a kezdőnek, az a Real Madrid kezdőjében van. kifogásokat a kocsmában kell keresni a pályán vizsga van minden meccsen. ha ott vagy teljesíts vagy megy a helyedre más.

egokat szépen hagyják otthon meccsnapon. elég volt a sztárokból. szeretném ha visszatérne az a szerethető aura és egymásért a tűzbe menés ami éveken át megvolt. bizonyítsa minden egyes ember, hogy igenis joggal van ott és megérdemli a szurkolók szeretetét.
Nagy +1
Impostor írta: A taktikai frissítésen kívül iszonyú jelentőségű lesz az hogy Xabi hogy tudja őket összekapni fejben, hogy menedzseli az egyéneket. Ez lesz szerintem a döntő inkább.
Taktikailag idővel össze fog állni a csapat, már pár meccs alatt hatalmas fejlődés volt tavalyhoz képest.

Hogy a fejekkel mi lesz.... Baromi nehéz dolga lesz Xabi apónak azt hiszem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. augusztus 18., hétfő 20:44

RaúlCF írta: a szertáros unokája is kezdhet nem számít. lássuk azt, hogy ez az edző más mint az előző. lássuk azt, hogy a tavalyi év bassza a csőrüket és nem engedik meg, hogy megismétlődjön. nem kell joga bonito az első meccsen de lássuk az irányt, a beletett munkát és azt, hogy érzik mi kell ide a pályára. ne instán menjen a szöveg hanem a meccsen a munka. én leszek a legnagyobb Franco fan ha látom, hogy megszakad a pályán. Vini lesz a király ha visszatér régi önmagához. mindegy mi a neve a kezdőnek, az a Real Madrid kezdőjében van. kifogásokat a kocsmában kell keresni a pályán vizsga van minden meccsen. ha ott vagy teljesíts vagy megy a helyedre más.

egokat szépen hagyják otthon meccsnapon. elég volt a sztárokból. szeretném ha visszatérne az a szerethető aura és egymásért a tűzbe menés ami éveken át megvolt. bizonyítsa minden egyes ember, hogy igenis joggal van ott és megérdemli a szurkolók szeretetét.
És most ébredj fel! :lol:

Ehhez túl sok az egoista pávainstanéger a csapatban...ez már ilyen generáció, az a kollektíva kiment akiről te írtál fentebb... nem csak nálunk, ez általános..
Nálunk van egy ego mag akik irányítják most az öltözőt véleményem szerint:
Mbappe, Vinicius és Bellingham

Szeretem Carvajal-t meg Fedét is, de nem hiszem hogy van akkora befolyásuk a csapatra mint a korábbi kapitányok...

Ezeken kívül:
Vannak elvágyódó embereink Ceballos, Rodrygo
Vannak ermbereink akiknek kijelentettük, hogy nem hosszabbítunk szerződést Rüdiger, Alaba
Van olyan, akitől nem tudunk megszabadulni mint Mendy.

A játékosoknak szerintem tele a bakancsa azzal is, hogy rövid volt a nyári szünet.
Nem voltak felkészülési meccseink(mondjuk lehet az nem baj hogy nem kellett végigturnéznunk Amerikát vagy Szaud-Arábiát).

A taktikai frissítésen kívül iszonyú jelentőségű lesz az hogy Xabi hogy tudja őket összekapni fejben, hogy menedzseli az egyéneket. Ez lesz szerintem a döntő inkább.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 18., hétfő 18:49

a szertáros unokája is kezdhet nem számít. lássuk azt, hogy ez az edző más mint az előző. lássuk azt, hogy a tavalyi év bassza a csőrüket és nem engedik meg, hogy megismétlődjön. nem kell joga bonito az első meccsen de lássuk az irányt, a beletett munkát és azt, hogy érzik mi kell ide a pályára. ne instán menjen a szöveg hanem a meccsen a munka. én leszek a legnagyobb Franco fan ha látom, hogy megszakad a pályán. Vini lesz a király ha visszatér régi önmagához. mindegy mi a neve a kezdőnek, az a Real Madrid kezdőjében van. kifogásokat a kocsmában kell keresni a pályán vizsga van minden meccsen. ha ott vagy teljesíts vagy megy a helyedre más.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 18., hétfő 17:25

wZoLee7 írta: Milyen kezdőt vártok? Kapu, védelem adott, talán a kérdés csak annyi hogy Asencio vagy Militao. Én most a brazilra szavazok, tényleg kell Asencionak hogy a padról küzdje be magát. A kp-n valószínűleg a Fede-Güler-Tchoua lesznek, nem látom magam előtt, hogy a franciát kivegye egy támadó szelleműbb Ceballos kedvéért. 433-ban képzelem el, ott meg elöl szinte biztosra veszem a Vinicius-MBappe-Brahim sort. Szerintem Rodrygo nem fog kezdeni.
De rég vártam már ennyire meccset és kezdőt.
Amit várok, az ugyanez. Erre látom a reális esélyt.

Amit szeretnék:

Courtois - Carvajalt/Trent, Militao, Huijsen, Carreras - Valverde, Tchou, Güler - Brahim/Masta, Gonzalo, Mbappé

Carvajal/Trent: Ha Dani megfelelő állapotban van, nálam még mindig ő a Real Madrid jobb bekkje.

Brahim/Mastantouno: nem ismerem az argentín srácot, sosem láttam, de az jön át, hogy Xabi bízik benne. Számomra addig még inkább Brahim, amíg a másik nem bizonyít, de azt sem látom magam előtt, hogy Brahim megkérdőjelezhetetlen kezdő legyen.

Nekem amúgy eddig 4-4-2 volt a legmeggyőzőbb a cwc-n, de ahhoz meg nincs elég középső emberünk, elől meg rengetegen vannak, úgyhogy valószínűleg a 4-3-3 a legelképzelhetőbb idén.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 18., hétfő 16:35

wZoLee7 írta: Milyen kezdőt vártok? Kapu, védelem adott, talán a kérdés csak annyi hogy Asencio vagy Militao. Én most a brazilra szavazok, tényleg kell Asencionak hogy a padról küzdje be magát. A kp-n valószínűleg a Fede-Güler-Tchoua lesznek, nem látom magam előtt, hogy a franciát kivegye egy támadó szelleműbb Ceballos kedvéért. 433-ban képzelem el, ott meg elöl szinte biztosra veszem a Vinicius-MBappe-Brahim sort. Szerintem Rodrygo nem fog kezdeni.
De rég vártam már ennyire meccset és kezdőt.
Szerintem ugyanaz lesz pöccre mint az osztrákok ellen, csak Ceba helyett Fede.

Szintén nagyon várom a meccset, meg hogy mindenki beletegyen apait anyjait, aki meg kilóg azt szépen kiszanálni a kezdőből szép lassan (khrmm Vini). Több mint bíztató volt eddig minden a PSG meccset leszámítva. Ezeket a hulladék spanyol csapatokat azt várom, hogy helyre rakjuk végre úgy ahogy kell, nem megállva 1-0-nál.

Aztán majd ha más nem a bírók úgyis keresztbetesznek ahol tudnak :lol:

Vissza: