Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 22., péntek 15:02

kiserik írta: Mindezt úgy, hogy kb létezésük óta (2019) a párt első emberét száműzték a legelterjedtebb social médiából úgy, hogy még a nevét sem lehet leírni (ugye ez is egy politika akció eredménye, ami az akkori szélkakas Jobbikhoz köthető és talán még ehhez is köze volt Radnainak, bár erre közvetlen bizonyíték nincs). Gondolj bele, hogy hol lenne ma a Tisza párt a Facebook nélkül, ha MP-t kitiltja a Facebook úgy, hogy a nevét sem lehet leírni.
Miért is lett kitiltva? Oltás ellenes vagy antiszemita propaganda miatt?
Most MP-nek Dorogon is beszóltak mert zsinagógába volt :lol: Toroczkai azzal védekezett erre hogy izraeli gyarmattá akarják tenni az országot.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 15:02

Igazad volt, az első idézetet tényleg ide vehető, akkor valóban volt aki ezt hánytorgatta fel. A többi nem, azokat nemtudom minek hoztad, azok nem erről szólnak.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 22., péntek 14:58

Halfkey írta: Hiába olvasok vissza kiserik, összemostad a "nem a Lázárinfót megy megzavarni hanem MP beszédét" azzal hogy "miniszterelnöki vita". Ezek baromira nem szinonímák, fogtál egy szalmabábérvet és megnyerted. Tényleg ez az MHM programja, csak senki nem ezt kérte rajtuk számon.
"Toroczkai sosem fejezte ki igényét egy olyan nyílt vitára, amiben részt vesz a miniszterelnök is, holott ellenzéki pártvezetőként ez lenne a normális, nem pedig az, hogy egy másik ellenzéki párt vezetőjét hívogassa ki"

" politika valahol tudomány, és mint az összes tudománynak, ennek is meg a logikája. Az pedig azt diktálja, hogy Toroczkai csak a saját, 5%-os, szélsőjobbos szintjére akarja lehúzni MP-t, hogy a billegő választó ehhez képest kész államférfinek lássa OV-t. Sima trükk, és többek közt az ilyenek miatt mondják már a megalakulása óta szatelitpártnak a Mi hazánkat."

"
ui. Milyen érdekes, hogy Toroczkai László velem akar vitatkozni, nem a 15 éve kormányzó miniszterelnökkel."/MP/

Hadd ne nekem kelljen már feltúrni a fórumot, mikor rohadtul nincs időm rá.

Szatellit párt, mert Orbánnal soha nem akar vitatkozni. Ez az állítás és ez 100% hazugság. Ahogy az is állítás, hogy mindig a Fidesszel szavaz az MHM, ami megint hazugság. Ahogy MP azt is állitja, hogy Borvendég Zsuzsanna a fidesz képviselők mellé ült és együtt nevetgélnek az EP-ben, ami még félig csúsztatás, félig hazugság, mert az EP-ben mindenkinek kijelölt helye van, nem ők kérik, oda ültetik őket (ahogy MP-t is ültették, csak ő be sem jár, elég neki a mentelmi jog, meg a fizu), és a videóban, amire MP utal, egyértelműen látszik, hogy csak BZs nem nevetgél. De sorolhatnám napestig, akkor sem érdekelne senkit az igazság.

A tiszás kommunikáció: a MHM a Fidesz szatellit pártja, és nem fog bejutni a parlamentbe, ezért ha jót akarnak az MHM szavazók, akkor szavazzanak a.... Fideszre. Ezt sikerült összehozniuk :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 22., péntek 14:46

kiserik írta: Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.
Ja, hogy vitát csak akkor lehet kezdeményezni, ha mocskolnak? Nem tudtam.
Amúgy miért mocskolnák, ha elvégzi nekik a piszkos munkát, szondázzák a társadalmat, stb? A MHM nagyon is hasznos munkát végez a kormánynak, hagyják őket érvényesülni.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. augusztus 22., péntek 14:44

kiserik írta:
Halfkey írta:

Ez egy elég érdekes dolognak hangzik, hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait? Én ilyet nem láttam, de lehet én vagyok tájékozatlan. Tekintve hogy Orbán senkivel nem vitázik 20 éve, szerintem akinek baja van az MHM-el, annak nem az a baja hogy nem áll ki Orbánnal vitázni.
Olvass vissza akár itt is. Egyik alappillére a szatellitpárt programnak.
nuevo_ericco írta:

A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.
A program egy dolog, a tettek pedig egy másik.
Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.

Toro elmondta, hogy elmegy megvitatni a rágalmakat, mivel MP nem reagál semmi megkeresésre, így máshogy nem megy, csak ha felkeresi. Nem balhézni ment, mert a rendezvény előtt lépett oda MP-hez. MP csinált belőle balhét, mert be volt fosva. Toro végig higgadt volt és relative tisztelet tudóan viselkedett. Az meg külön vicc, hogy ha MP remeg, mint a kocsonya és ezt valaki ki meri mondani, akkor az azonnal Fidesz csicska.
Jaja. Kibaszott módon be van fosva a csávó. :lol: :lol: Magadat kábíthatod ezekkel a hülyeségekkel, de ez már tényleg vicc kategória.
Hívatlanul odamegy egy másik párt rendezvényére, mit vársz? Majd sorba állnak, meg hajbókolnak Lacikának, hogy megjelent. Magyar is higgadt volt, meg a kilátogató közönség is. Fiúk sorba álltak lófaszért és meg is kapták. Két összefüggő, értelmes mondatot nem tudott elmondani egyik Mi Hazánkos sem, nemhogy kérdést.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 14:39

Hiába olvasok vissza kiserik, összemostad a "nem a Lázárinfót megy megzavarni hanem MP beszédét" azzal hogy "miniszterelnöki vita". Ezek baromira nem szinonímák, fogtál egy szalmabábérvet és megnyerted. Tényleg ez az MHM programja, csak senki nem ezt kérte rajtuk számon.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 22., péntek 14:36

Halfkey írta:
Nem véletlen, hogy sokan nincsenek is tisztában az MHM programjaival, csak azzal, amit a botsereg mond nekik, például, hogy Toro soha nem akart vitázni OV-val, közben meg program pontjuk a kötelező miniszterelnöki vita.
Ez egy elég érdekes dolognak hangzik, hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait? Én ilyet nem láttam, de lehet én vagyok tájékozatlan. Tekintve hogy Orbán senkivel nem vitázik 20 éve, szerintem akinek baja van az MHM-el, annak nem az a baja hogy nem áll ki Orbánnal vitázni.
Olvass vissza akár itt is. Egyik alappillére a szatellitpárt programnak.
nuevo_ericco írta:
Halfkey írta:hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait?
A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.
Linkelheted, ahol fideszes, vagy kormánytag hazugságokkal mocskolja folyamatosan a MHM-et és nem ad lehetőséget a reagálásra.

Toro elmondta, hogy elmegy megvitatni a rágalmakat, mivel MP nem reagál semmi megkeresésre, így máshogy nem megy, csak ha felkeresi. Nem balhézni ment, mert a rendezvény előtt lépett oda MP-hez. MP csinált belőle balhét, mert be volt fosva. Toro végig higgadt volt és relative tisztelet tudóan viselkedett. Az meg külön vicc, hogy ha MP remeg, mint a kocsonya és ezt valaki ki meri mondani, akkor az azonnal Fidesz csicska.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 14:33

nuevo_ericco írta:
Ja ezt így értem, csak kiserik hsz-éből én úgy értettem hogy az a nagy kritika hogy nem áll ki miniszterelnöki vitára Orbánnal, de akkor itt másról van szó.

Assault66
Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,

HozzászólásSzerző: Assault66 » 2025. augusztus 22., péntek 14:22

Az MHM megint durván borítja a bilit a fideszre. Toroczkai: A végrehajtó maffia maga a Fidesz. Konkrét hanganyagokat kaptak, amik alapján a feljelentés megtörtént. :coffee: kíváncsi vagyok, lesz-e bárki aki melléjük áll a fidesszel szemben.
Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 22., péntek 14:16

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 22., péntek 14:12

Nem véletlen, hogy sokan nincsenek is tisztában az MHM programjaival, csak azzal, amit a botsereg mond nekik, például, hogy Toro soha nem akart vitázni OV-val, közben meg program pontjuk a kötelező miniszterelnöki vita.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 22., péntek 14:07

Realista24 írta:
rashidm írta:

Sztem EP választásokat írta bele.
Akkor jol sejtettem, hogy sok ertelme nincs ennek a felsorolasnak a kozelgo valasztasokat illetone.

De ha mar igy alakult, raneztem a szamokra:
2019:
Jobbik - 220ezer, MHM - 114ezer
2024:
Jobbik: 45ezer, MHM - 306ezer.

Összessegeben a Jobbik egy mandatuma vandorolt at az MHM-hez, a Tisza meg berugta az ajtot rendesen, mivel:

A 2019-es 3,5m-os reszvetel 2024-re 4,6m-ra nott, a Tisza meg elvitt 1,35m szavazatot.
Es ha jol ertelmeztem kiserik teoriajat, akkor ha nincs a Tisza ugyanerre lett volna kepes az MHM is. :mrgreen:

Jol lathato az amit itt is irtak korabban, hogy sima atcsoportosulasrol van szo Jobbiktol MHM-re. (Bar ezt anno amikor aktualis volt fix kibeszeltetek).
Nem jól értelmezed a teóriámat, ami nem is teória, hanem tény.

24-es választásnál 2 szavazás volt. Az egyikben volt Tisza, a másikban nem volt. Ahol volt Tisza, ott az MHM hozta a törzs bázisát, kb 300.000 szavazat. Ahol nem volt Tisza, ott kb 750.000 szavazat. Tehát a Tisza nélkül nem tudna Tisza számokat produkálni (soha nem is mondtam ilyet), de az ellenzéki közhangulat miatt egy 15-20%-os párt tudna lenni.

Mindezt úgy, hogy kb létezésük óta (2019) a párt első emberét száműzték a legelterjedtebb social médiából úgy, hogy még a nevét sem lehet leírni (ugye ez is egy politika akció eredménye, ami az akkori szélkakas Jobbikhoz köthető és talán még ehhez is köze volt Radnainak, bár erre közvetlen bizonyíték nincs). Gondolj bele, hogy hol lenne ma a Tisza párt a Facebook nélkül, ha MP-t kitiltja a Facebook úgy, hogy a nevét sem lehet leírni.

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. augusztus 22., péntek 9:49

Dupla D írta:
Rozsabimbo2019 írta:

Ha már trash :
https://24.hu/belfold/2025/08/21/az-ors ... tuzijatek/
:lol:
Kint voltam tegnap. Nekem egyből feltűnt ez a szöveg, de próbáltam elhessegetni, hogy ez csak üldözési mánia. Úgy látom akkor nem vagyok egyedül ezzel.
Sem Orseolo Péter sem Aba Sámuel nem részese a NAT szerint a középszintű történelmi tananyagnak. Így nehéz lesz az átlag honpolgárnak megemésztenie a hallatokat. Egyébként érdekes része a történelemnek és azok a folyamatok, amik a nemesség és a trón között a következő 500 évben lejátszódtak, már mind megtalálhatóak voltak itt is. A "Magyarság" és "Magyar" kifejezések a társadalom felső 1-3%-át jelentették a felvilágosodás előtt, nálunk kicsit tovább is.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. augusztus 22., péntek 8:47

Lehet nem véletlenül hívták a feleségét Bajor Gizellanak :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 22., péntek 8:36

Dupla D írta:
Rozsabimbo2019 írta:

Ha már trash :
Kint voltam tegnap. Nekem egyből feltűnt ez a szöveg, de próbáltam elhessegetni, hogy ez csak üldözési mánia. Úgy látom akkor nem vagyok egyedül ezzel.
Lehet én tévedek, vagy anno a töritanárom fantáziája volt túl erős, de nem az volt, hogy anno István maga is a bajoroktól kért segítséget Koppány ellen?

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. augusztus 22., péntek 8:17

Uhh, ez de kellemetlen volt Szatelit Lacitól. Kedvencem, mikor mondja, hogy nem fogtak kezet, erre bevágják a felvételt, ahogy kezet fognak. :lol: Az a korrupciós ügy még érdekesen is hangizhatna, ha nem annyi hitelességük lenne, mint eye testnek a fórumon. De lepjenek meg, és viselkedjenek valódi ellenzéki pártként!

Dorogi MP vs Toro-ról meg itt a teljes vágatlan videó, ha valaki röhögne Szatelit hazugságain.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. augusztus 21., csütörtök 19:10

Rozsabimbo2019 írta:
ferni írta: Sulyok kapja szépen, van 2-3 jó meme a kommentekben is :lol:
https://www.reddit.com/r/hungary/s/9Kazkuqq11
Ha már trash :
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. augusztus 21., csütörtök 18:28

ferni írta: Sulyok kapja szépen, van 2-3 jó meme a kommentekben is :lol:
Ha már trash :

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 21., csütörtök 17:19

Sulyok kapja szépen, van 2-3 jó meme a kommentekben is :lol:

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. augusztus 21., csütörtök 16:54

ToniKroos írta:
hehetheoriginal írta:
Sokszor elhangzott mar ez a kerdes, aztan mindig csend van :lol:
Csend van, mert ahogy látom ez egy meddő vita. Ami nekem nem fér bele, annak van aki tapsol és fordítva. Szóval elengedtem a dolgot, olyan ez, mint a szerelembe, míg lent a rózsaszín köd addig minden happy, minden jó. Ha majd tisztul a helyzet, kívánom hogy akkor is maradjon így. Ez mindenkinek az érdeke. További gyűlölködéstől mentes szép napot.
Engem tényleg érdekel, amit mondasz vagy gondolsz a Tiszáról, hátha felnyitja a szemem pár észrevételed. Én nem látok semmi olyat művelni őket, ami Magyarország számára egyertelműen hátrányos lenne.

Azt hiszem, hogy jelenleg nem a Tisza, mint párt és eszme mögé állnak be az emberek, hanem az egyetlen olyan erő mögé, ami képes leváltani ezt az oroszbarát, gyűlöletgerjesztő, hazug, korrupt kormányt.

Ha a Tisza kormányra kerülne és szembemenne az ígéreteivel, illetve nem építené, fejlesztené az országot (eü, vasút, oktatás) és csökkentené a lemaradásunkat, akkor kb örökre eltűnne a süllyesztőben minden egyes tagja, ugyanis a megszerzett hívek azonnal elpártolnának, a Fideszesek meg amúgy sem váltanának pozitív változás hiányában.

Vissza: