Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Assault66
Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Assault66 » Tegnap, 14:22

Az MHM megint durván borítja a bilit a fideszre. Toroczkai: A végrehajtó maffia maga a Fidesz. Konkrét hanganyagokat kaptak, amik alapján a feljelentés megtörtént. :coffee: kíváncsi vagyok, lesz-e bárki aki melléjük áll a fidesszel szemben.
Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » Tegnap, 14:16

Halfkey írta:hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait?
A kritika annak szólt, hogy most, a kampányban nem törekszik erre. Vagy én legalábbis nem látom őt a fideszes és kormányrendezvényeken balhézni az első sorban, majd arról gyártani videókat, hogy Orbán Viktor gyáva, mert nem mer vitázni.
A program egy dolog, a tettek pedig egy másik.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » Tegnap, 14:12

Nem véletlen, hogy sokan nincsenek is tisztában az MHM programjaival, csak azzal, amit a botsereg mond nekik, például, hogy Toro soha nem akart vitázni OV-val, közben meg program pontjuk a kötelező miniszterelnöki vita.
Ez egy elég érdekes dolognak hangzik, hol kritizálta akárki pont emiatt Toroczkait? Én ilyet nem láttam, de lehet én vagyok tájékozatlan. Tekintve hogy Orbán senkivel nem vitázik 20 éve, szerintem akinek baja van az MHM-el, annak nem az a baja hogy nem áll ki Orbánnal vitázni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » Tegnap, 14:07

Realista24 írta:
rashidm írta:

Sztem EP választásokat írta bele.
Akkor jol sejtettem, hogy sok ertelme nincs ennek a felsorolasnak a kozelgo valasztasokat illetone.

De ha mar igy alakult, raneztem a szamokra:
2019:
Jobbik - 220ezer, MHM - 114ezer
2024:
Jobbik: 45ezer, MHM - 306ezer.

Összessegeben a Jobbik egy mandatuma vandorolt at az MHM-hez, a Tisza meg berugta az ajtot rendesen, mivel:

A 2019-es 3,5m-os reszvetel 2024-re 4,6m-ra nott, a Tisza meg elvitt 1,35m szavazatot.
Es ha jol ertelmeztem kiserik teoriajat, akkor ha nincs a Tisza ugyanerre lett volna kepes az MHM is. :mrgreen:

Jol lathato az amit itt is irtak korabban, hogy sima atcsoportosulasrol van szo Jobbiktol MHM-re. (Bar ezt anno amikor aktualis volt fix kibeszeltetek).
Nem jól értelmezed a teóriámat, ami nem is teória, hanem tény.

24-es választásnál 2 szavazás volt. Az egyikben volt Tisza, a másikban nem volt. Ahol volt Tisza, ott az MHM hozta a törzs bázisát, kb 300.000 szavazat. Ahol nem volt Tisza, ott kb 750.000 szavazat. Tehát a Tisza nélkül nem tudna Tisza számokat produkálni (soha nem is mondtam ilyet), de az ellenzéki közhangulat miatt egy 15-20%-os párt tudna lenni.

Mindezt úgy, hogy kb létezésük óta (2019) a párt első emberét száműzték a legelterjedtebb social médiából úgy, hogy még a nevét sem lehet leírni (ugye ez is egy politika akció eredménye, ami az akkori szélkakas Jobbikhoz köthető és talán még ehhez is köze volt Radnainak, bár erre közvetlen bizonyíték nincs). Gondolj bele, hogy hol lenne ma a Tisza párt a Facebook nélkül, ha MP-t kitiltja a Facebook úgy, hogy a nevét sem lehet leírni.

Nem véletlen, hogy sokan nincsenek is tisztában az MHM programjaival, csak azzal, amit a botsereg mond nekik, például, hogy Toro soha nem akart vitázni OV-val, közben meg program pontjuk a kötelező miniszterelnöki vita.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » Tegnap, 9:49

Dupla D írta:
Rozsabimbo2019 írta:

Ha már trash :
https://24.hu/belfold/2025/08/21/az-ors ... tuzijatek/
:lol:
Kint voltam tegnap. Nekem egyből feltűnt ez a szöveg, de próbáltam elhessegetni, hogy ez csak üldözési mánia. Úgy látom akkor nem vagyok egyedül ezzel.
Sem Orseolo Péter sem Aba Sámuel nem részese a NAT szerint a középszintű történelmi tananyagnak. Így nehéz lesz az átlag honpolgárnak megemésztenie a hallatokat. Egyébként érdekes része a történelemnek és azok a folyamatok, amik a nemesség és a trón között a következő 500 évben lejátszódtak, már mind megtalálhatóak voltak itt is. A "Magyarság" és "Magyar" kifejezések a társadalom felső 1-3%-át jelentették a felvilágosodás előtt, nálunk kicsit tovább is.

cart

HozzászólásSzerző: cart » Tegnap, 8:47

Lehet nem véletlenül hívták a feleségét Bajor Gizellanak :mrgreen:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » Tegnap, 8:36

Dupla D írta:
Rozsabimbo2019 írta:

Ha már trash :
Kint voltam tegnap. Nekem egyből feltűnt ez a szöveg, de próbáltam elhessegetni, hogy ez csak üldözési mánia. Úgy látom akkor nem vagyok egyedül ezzel.
Lehet én tévedek, vagy anno a töritanárom fantáziája volt túl erős, de nem az volt, hogy anno István maga is a bajoroktól kért segítséget Koppány ellen?

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » Tegnap, 8:17

Uhh, ez de kellemetlen volt Szatelit Lacitól. Kedvencem, mikor mondja, hogy nem fogtak kezet, erre bevágják a felvételt, ahogy kezet fognak. :lol: Az a korrupciós ügy még érdekesen is hangizhatna, ha nem annyi hitelességük lenne, mint eye testnek a fórumon. De lepjenek meg, és viselkedjenek valódi ellenzéki pártként!

Dorogi MP vs Toro-ról meg itt a teljes vágatlan videó, ha valaki röhögne Szatelit hazugságain.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. augusztus 21., csütörtök 19:10

Rozsabimbo2019 írta:
ferni írta: Sulyok kapja szépen, van 2-3 jó meme a kommentekben is :lol:
https://www.reddit.com/r/hungary/s/9Kazkuqq11
Ha már trash :
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. augusztus 21., csütörtök 18:28

ferni írta: Sulyok kapja szépen, van 2-3 jó meme a kommentekben is :lol:
Ha már trash :

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 21., csütörtök 17:19

Sulyok kapja szépen, van 2-3 jó meme a kommentekben is :lol:

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. augusztus 21., csütörtök 16:54

ToniKroos írta:
hehetheoriginal írta:
Sokszor elhangzott mar ez a kerdes, aztan mindig csend van :lol:
Csend van, mert ahogy látom ez egy meddő vita. Ami nekem nem fér bele, annak van aki tapsol és fordítva. Szóval elengedtem a dolgot, olyan ez, mint a szerelembe, míg lent a rózsaszín köd addig minden happy, minden jó. Ha majd tisztul a helyzet, kívánom hogy akkor is maradjon így. Ez mindenkinek az érdeke. További gyűlölködéstől mentes szép napot.
Engem tényleg érdekel, amit mondasz vagy gondolsz a Tiszáról, hátha felnyitja a szemem pár észrevételed. Én nem látok semmi olyat művelni őket, ami Magyarország számára egyertelműen hátrányos lenne.

Azt hiszem, hogy jelenleg nem a Tisza, mint párt és eszme mögé állnak be az emberek, hanem az egyetlen olyan erő mögé, ami képes leváltani ezt az oroszbarát, gyűlöletgerjesztő, hazug, korrupt kormányt.

Ha a Tisza kormányra kerülne és szembemenne az ígéreteivel, illetve nem építené, fejlesztené az országot (eü, vasút, oktatás) és csökkentené a lemaradásunkat, akkor kb örökre eltűnne a süllyesztőben minden egyes tagja, ugyanis a megszerzett hívek azonnal elpártolnának, a Fideszesek meg amúgy sem váltanának pozitív változás hiányában.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 21., csütörtök 16:03

ToniKroos írta:
hehetheoriginal írta:
Csend van, mert ahogy látom ez egy meddő vita. Ami nekem nem fér bele, annak van aki tapsol és fordítva. Szóval elengedtem a dolgot, olyan ez, mint a szerelembe, míg lent a rózsaszín köd addig minden happy, minden jó. Ha majd tisztul a helyzet, kívánom hogy akkor is maradjon így. Ez mindenkinek az érdeke. További gyűlölködéstől mentes szép napot.
Nem lenne meddo vita, ha leirna tenyleg, hogy mit csinalnak?
En aztan eleg nagy kritikusa vagyok MP-nek, de csinalni nem csinaltak meg semmit, mivel nem is tudnak csinalni semmit, ami tettekben merheto.

A stilus, esetleges hazugsagok, stb., lenyegtelen, egyeni preferenciatol fugg, hogy kinek mi fer bele, de itt most a tettek a lenyeg. Vagy ha csak elobbiekrol van szo, az is valasz igazabol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. augusztus 21., csütörtök 15:47

ToniKroos írta:
hehetheoriginal írta:
Szóval az nem fér bele, hogy mondjuk MP nem beszél TL-lel vagy hogy esetleg egy fasz néha, de a fehérvári kórházban nincs víz, az igen. Értem. Azt se nagyon látom, hogy konkrétan mi az ami nem tetszik MP-ben (nekem sem a szívem csücske, de elfogadom hogy csak ők győzhetnek). Vagy csak az nem tetszik hogy a többi ellenzéki le van szarva mert nem csináltak semmit?

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 21., csütörtök 15:45

hehetheoriginal írta:
tomi_b írta:

Na mesélj, mit művel a Tisza?
Mandátum, közpénz és valódi hatalom nélkül?

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. augusztus 21., csütörtök 14:03

Realista24 írta:
rashidm írta:

Akkor jol sejtettem, hogy sok ertelme nincs ennek a felsorolasnak a kozelgo valasztasokat illetone.

2019:
2024:

Összessegeben a Jobbik egy mandatuma vandorolt at az MHM-hez, a Tisza meg berugta az ajtot rendesen, mivel:

A 2019-es 3,5m-os reszvetel 2024-re 4,6m-ra nott, a Tisza meg elvitt 1,35m szavazatot.
Es ha jol ertelmeztem kiserik teoriajat, akkor ha nincs a Tisza ugyanerre lett volna kepes az MHM is. :mrgreen:

Jol lathato az amit itt is irtak korabban, hogy sima atcsoportosulasrol van szo Jobbiktol MHM-re. (Bar ezt anno amikor aktualis volt fix kibeszeltetek).
Ha jól értem, kiserik arra alapoz, hogy az önkormányzati választásokon a megyei listás szavazásnál (ahol nem indult el a Tisza) ilyen 15-20%-okat kapott a MHM

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. augusztus 21., csütörtök 13:43

Caraway írta: Ezeknel az eseteknel megmutatkozik a kulonbseg, a valasztasi lehetoseg egy uj feheroroszorszag, vagy esely a nyugati europahoz tartozni. Ekkora tetnel pedig mindenki leszarja, ha nem szimpatikus MP, egoista, narcisztikus stb.. ezt kene mar vegre megerteni.
Dehogy fogják... fontosabb az, hogy MP nem mer kiállni Toro ellen... :lol:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. augusztus 21., csütörtök 13:15

Caraway írta:
ferni írta: Sulyok kiírása szerint orosz rakétatámadás volt, majd hirtelen meggondolták magukat :lol:

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... _az_orosz/
Na, pont az ilyen esetek miatt szarja telibe mindenki, hogy sokszor mennyire arrogans MP.
O egybol elitelte az orosz raketatamadast.
Sulyok kitorolte az orosz szot, Szijjarto csak annyit mert leirni, hogy “Ukrajnabol erkezo hirek”.
Orban meg se szolal.
Toroczkai a nagy magyar meg se szolal. Mikozben egy magyarok altal is lakott teruleten tortent tamadas.

Micsoda szuverenitasvedelmi harcosok. Egyedul az az ember mert megszolalni az oroszok ellen, akit pont azzal kopkodnek, hogy nem eleg szuveren.

Ezeknel az eseteknel megmutatkozik a kulonbseg, a valasztasi lehetoseg egy uj feheroroszorszag, vagy esely a nyugati europahoz tartozni. Ekkora tetnel pedig mindenki leszarja, ha nem szimpatikus MP, egoista, narcisztikus stb.. ezt kene mar vegre megerteni.
Ennyi, ezt kellene a sok kis mérlegelőnek felfogni, de a kritikus gondolkozás az sokaknak nem az erőssége. Ez vonatkozik azokra is akik a cuki kis párszázalékos pártokon vacilálnak.

Egyetlen jó döntés van 26ban, és az a Tisza, még akkor is, ha MP sokszor egy arrogáns fasz, akkor is, ha nincs garancia arra, hogy megfelelőek lesznek.

Sokkal súlyosabb döntés lesz 26ban, és aki nem akar egy faszom oroszbáb diktatúrában élni, az szerintem sürgősen kezdje el használni az agyát, hogy áprilisig rájöjjön erre.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 21., csütörtök 13:14

rashidm írta:
Realista24 írta:

Milyen valasztasaink voltak 19-ben es 24-ben, amivel osszehasonlitod a 22-es orszaggyulesi valasztasokat?

Csak mert amennyire en tudom az elso orszaggyulesi valasztasok, amelyiken reszt vett az MHM a 2022-es volt, a kovetkezo a 2026-os lesz, szoval majd akkor lehet beszelni novekedesrol ilyen tekintetben.

Vagy mit nezek el?

2019:
2024:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. augusztus 21., csütörtök 13:02

ferni írta: Sulyok kiírása szerint orosz rakétatámadás volt, majd hirtelen meggondolták magukat :lol:

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... _az_orosz/
Na, pont az ilyen esetek miatt szarja telibe mindenki, hogy sokszor mennyire arrogans MP.
O egybol elitelte az orosz raketatamadast.
Sulyok kitorolte az orosz szot, Szijjarto csak annyit mert leirni, hogy “Ukrajnabol erkezo hirek”.
Orban meg se szolal.
Toroczkai a nagy magyar meg se szolal. Mikozben egy magyarok altal is lakott teruleten tortent tamadas.

Micsoda szuverenitasvedelmi harcosok. Egyedul az az ember mert megszolalni az oroszok ellen, akit pont azzal kopkodnek, hogy nem eleg szuveren.

Ezeknel az eseteknel megmutatkozik a kulonbseg, a valasztasi lehetoseg egy uj feheroroszorszag, vagy esely a nyugati europahoz tartozni. Ekkora tetnel pedig mindenki leszarja, ha nem szimpatikus MP, egoista, narcisztikus stb.. ezt kene mar vegre megerteni.

Vissza: