Engem tényleg érdekel, amit mondasz vagy gondolsz a Tiszáról, hátha felnyitja a szemem pár észrevételed. Én nem látok semmi olyat művelni őket, ami Magyarország számára egyertelműen hátrányos lenne.ToniKroos írta:Csend van, mert ahogy látom ez egy meddő vita. Ami nekem nem fér bele, annak van aki tapsol és fordítva. Szóval elengedtem a dolgot, olyan ez, mint a szerelembe, míg lent a rózsaszín köd addig minden happy, minden jó. Ha majd tisztul a helyzet, kívánom hogy akkor is maradjon így. Ez mindenkinek az érdeke. További gyűlölködéstől mentes szép napot.hehetheoriginal írta:
Sokszor elhangzott mar ez a kerdes, aztan mindig csend van![]()
Azt hiszem, hogy jelenleg nem a Tisza, mint párt és eszme mögé állnak be az emberek, hanem az egyetlen olyan erő mögé, ami képes leváltani ezt az oroszbarát, gyűlöletgerjesztő, hazug, korrupt kormányt.
Ha a Tisza kormányra kerülne és szembemenne az ígéreteivel, illetve nem építené, fejlesztené az országot (eü, vasút, oktatás) és csökkentené a lemaradásunkat, akkor kb örökre eltűnne a süllyesztőben minden egyes tagja, ugyanis a megszerzett hívek azonnal elpártolnának, a Fideszesek meg amúgy sem váltanának pozitív változás hiányában.