Nem jól értelmezed a teóriámat, ami nem is teória, hanem tény.Realista24 írta:Akkor jol sejtettem, hogy sok ertelme nincs ennek a felsorolasnak a kozelgo valasztasokat illetone.rashidm írta:
Sztem EP választásokat írta bele.
De ha mar igy alakult, raneztem a szamokra:
2019:
Jobbik - 220ezer, MHM - 114ezer
2024:
Jobbik: 45ezer, MHM - 306ezer.
Összessegeben a Jobbik egy mandatuma vandorolt at az MHM-hez, a Tisza meg berugta az ajtot rendesen, mivel:
A 2019-es 3,5m-os reszvetel 2024-re 4,6m-ra nott, a Tisza meg elvitt 1,35m szavazatot.
Es ha jol ertelmeztem kiserik teoriajat, akkor ha nincs a Tisza ugyanerre lett volna kepes az MHM is.![]()
Jol lathato az amit itt is irtak korabban, hogy sima atcsoportosulasrol van szo Jobbiktol MHM-re. (Bar ezt anno amikor aktualis volt fix kibeszeltetek).
24-es választásnál 2 szavazás volt. Az egyikben volt Tisza, a másikban nem volt. Ahol volt Tisza, ott az MHM hozta a törzs bázisát, kb 300.000 szavazat. Ahol nem volt Tisza, ott kb 750.000 szavazat. Tehát a Tisza nélkül nem tudna Tisza számokat produkálni (soha nem is mondtam ilyet), de az ellenzéki közhangulat miatt egy 15-20%-os párt tudna lenni.
Mindezt úgy, hogy kb létezésük óta (2019) a párt első emberét száműzték a legelterjedtebb social médiából úgy, hogy még a nevét sem lehet leírni (ugye ez is egy politika akció eredménye, ami az akkori szélkakas Jobbikhoz köthető és talán még ehhez is köze volt Radnainak, bár erre közvetlen bizonyíték nincs). Gondolj bele, hogy hol lenne ma a Tisza párt a Facebook nélkül, ha MP-t kitiltja a Facebook úgy, hogy a nevét sem lehet leírni.
Nem véletlen, hogy sokan nincsenek is tisztában az MHM programjaival, csak azzal, amit a botsereg mond nekik, például, hogy Toro soha nem akart vitázni OV-val, közben meg program pontjuk a kötelező miniszterelnöki vita.