Ha már trash :ferni írta: Sulyok kapja szépen, van 2-3 jó meme a kommentekben is![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/9Kazkuqq11
https://24.hu/belfold/2025/08/21/az-ors ... tuzijatek/

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. augusztus 21., csütörtök 18:28
Ha már trash :ferni írta: Sulyok kapja szépen, van 2-3 jó meme a kommentekben is![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/s/9Kazkuqq11
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 21., csütörtök 17:19
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. augusztus 21., csütörtök 16:54
Engem tényleg érdekel, amit mondasz vagy gondolsz a Tiszáról, hátha felnyitja a szemem pár észrevételed. Én nem látok semmi olyat művelni őket, ami Magyarország számára egyertelműen hátrányos lenne.ToniKroos írta:Csend van, mert ahogy látom ez egy meddő vita. Ami nekem nem fér bele, annak van aki tapsol és fordítva. Szóval elengedtem a dolgot, olyan ez, mint a szerelembe, míg lent a rózsaszín köd addig minden happy, minden jó. Ha majd tisztul a helyzet, kívánom hogy akkor is maradjon így. Ez mindenkinek az érdeke. További gyűlölködéstől mentes szép napot.hehetheoriginal írta:
Sokszor elhangzott mar ez a kerdes, aztan mindig csend van![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 21., csütörtök 16:03
Nem lenne meddo vita, ha leirna tenyleg, hogy mit csinalnak?ToniKroos írta:Csend van, mert ahogy látom ez egy meddő vita. Ami nekem nem fér bele, annak van aki tapsol és fordítva. Szóval elengedtem a dolgot, olyan ez, mint a szerelembe, míg lent a rózsaszín köd addig minden happy, minden jó. Ha majd tisztul a helyzet, kívánom hogy akkor is maradjon így. Ez mindenkinek az érdeke. További gyűlölködéstől mentes szép napot.hehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. augusztus 21., csütörtök 15:47
Szóval az nem fér bele, hogy mondjuk MP nem beszél TL-lel vagy hogy esetleg egy fasz néha, de a fehérvári kórházban nincs víz, az igen. Értem. Azt se nagyon látom, hogy konkrétan mi az ami nem tetszik MP-ben (nekem sem a szívem csücske, de elfogadom hogy csak ők győzhetnek). Vagy csak az nem tetszik hogy a többi ellenzéki le van szarva mert nem csináltak semmit?ToniKroos írta:Csend van, mert ahogy látom ez egy meddő vita. Ami nekem nem fér bele, annak van aki tapsol és fordítva. Szóval elengedtem a dolgot, olyan ez, mint a szerelembe, míg lent a rózsaszín köd addig minden happy, minden jó. Ha majd tisztul a helyzet, kívánom hogy akkor is maradjon így. Ez mindenkinek az érdeke. További gyűlölködéstől mentes szép napot.hehetheoriginal írta:
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 21., csütörtök 15:45
Csend van, mert ahogy látom ez egy meddő vita. Ami nekem nem fér bele, annak van aki tapsol és fordítva. Szóval elengedtem a dolgot, olyan ez, mint a szerelembe, míg lent a rózsaszín köd addig minden happy, minden jó. Ha majd tisztul a helyzet, kívánom hogy akkor is maradjon így. Ez mindenkinek az érdeke. További gyűlölködéstől mentes szép napot.hehetheoriginal írta:Sokszor elhangzott mar ez a kerdes, aztan mindig csend vantomi_b írta:
Na mesélj, mit művel a Tisza?
Mandátum, közpénz és valódi hatalom nélkül?![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. augusztus 21., csütörtök 14:03
Ha jól értem, kiserik arra alapoz, hogy az önkormányzati választásokon a megyei listás szavazásnál (ahol nem indult el a Tisza) ilyen 15-20%-okat kapott a MHMRealista24 írta:Akkor jol sejtettem, hogy sok ertelme nincs ennek a felsorolasnak a kozelgo valasztasokat illetone.rashidm írta:
Sztem EP választásokat írta bele.
De ha mar igy alakult, raneztem a szamokra:
2019:
Jobbik - 220ezer, MHM - 114ezer
2024:
Jobbik: 45ezer, MHM - 306ezer.
Összessegeben a Jobbik egy mandatuma vandorolt at az MHM-hez, a Tisza meg berugta az ajtot rendesen, mivel:
A 2019-es 3,5m-os reszvetel 2024-re 4,6m-ra nott, a Tisza meg elvitt 1,35m szavazatot.
Es ha jol ertelmeztem kiserik teoriajat, akkor ha nincs a Tisza ugyanerre lett volna kepes az MHM is.![]()
Jol lathato az amit itt is irtak korabban, hogy sima atcsoportosulasrol van szo Jobbiktol MHM-re. (Bar ezt anno amikor aktualis volt fix kibeszeltetek).
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. augusztus 21., csütörtök 13:43
Dehogy fogják... fontosabb az, hogy MP nem mer kiállni Toro ellen...Caraway írta: Ezeknel az eseteknel megmutatkozik a kulonbseg, a valasztasi lehetoseg egy uj feheroroszorszag, vagy esely a nyugati europahoz tartozni. Ekkora tetnel pedig mindenki leszarja, ha nem szimpatikus MP, egoista, narcisztikus stb.. ezt kene mar vegre megerteni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. augusztus 21., csütörtök 13:15
Ennyi, ezt kellene a sok kis mérlegelőnek felfogni, de a kritikus gondolkozás az sokaknak nem az erőssége. Ez vonatkozik azokra is akik a cuki kis párszázalékos pártokon vacilálnak.Caraway írta:Na, pont az ilyen esetek miatt szarja telibe mindenki, hogy sokszor mennyire arrogans MP.ferni írta: Sulyok kiírása szerint orosz rakétatámadás volt, majd hirtelen meggondolták magukat![]()
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... _az_orosz/
O egybol elitelte az orosz raketatamadast.
Sulyok kitorolte az orosz szot, Szijjarto csak annyit mert leirni, hogy “Ukrajnabol erkezo hirek”.
Orban meg se szolal.
Toroczkai a nagy magyar meg se szolal. Mikozben egy magyarok altal is lakott teruleten tortent tamadas.
Micsoda szuverenitasvedelmi harcosok. Egyedul az az ember mert megszolalni az oroszok ellen, akit pont azzal kopkodnek, hogy nem eleg szuveren.
Ezeknel az eseteknel megmutatkozik a kulonbseg, a valasztasi lehetoseg egy uj feheroroszorszag, vagy esely a nyugati europahoz tartozni. Ekkora tetnel pedig mindenki leszarja, ha nem szimpatikus MP, egoista, narcisztikus stb.. ezt kene mar vegre megerteni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 21., csütörtök 13:14
Akkor jol sejtettem, hogy sok ertelme nincs ennek a felsorolasnak a kozelgo valasztasokat illetone.rashidm írta:Sztem EP választásokat írta bele.Realista24 írta:
Milyen valasztasaink voltak 19-ben es 24-ben, amivel osszehasonlitod a 22-es orszaggyulesi valasztasokat?
Csak mert amennyire en tudom az elso orszaggyulesi valasztasok, amelyiken reszt vett az MHM a 2022-es volt, a kovetkezo a 2026-os lesz, szoval majd akkor lehet beszelni novekedesrol ilyen tekintetben.
Vagy mit nezek el?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. augusztus 21., csütörtök 13:02
Na, pont az ilyen esetek miatt szarja telibe mindenki, hogy sokszor mennyire arrogans MP.ferni írta: Sulyok kiírása szerint orosz rakétatámadás volt, majd hirtelen meggondolták magukat![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. augusztus 21., csütörtök 12:49
Sztem EP választásokat írta bele.Realista24 írta:Milyen valasztasaink voltak 19-ben es 24-ben, amivel osszehasonlitod a 22-es orszaggyulesi valasztasokat?kiserik írta:
19, 22, 24. Választási eredmények %-ban.
Csak mert amennyire en tudom az elso orszaggyulesi valasztasok, amelyiken reszt vett az MHM a 2022-es volt, a kovetkezo a 2026-os lesz, szoval majd akkor lehet beszelni novekedesrol ilyen tekintetben.
Vagy mit nezek el?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 21., csütörtök 12:18
Milyen valasztasaink voltak 19-ben es 24-ben, amivel osszehasonlitod a 22-es orszaggyulesi valasztasokat?kiserik írta:19, 22, 24. Választási eredmények %-ban.nuevo_ericco írta:
Akkor én maradtam le valamiről, mostanában kevesebb politikai tartalmat fogyasztok, én még ott tartottam, hogy bejutási küszöb körül vannak.
Megkérdezhetem, hogy ezek a számok honnan vannak?
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. augusztus 21., csütörtök 12:16
Rossz vicc ami itt folyik.ferni írta: Sulyok kiírása szerint orosz rakétatámadás volt, majd hirtelen meggondolták magukat![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 21., csütörtök 12:10
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. augusztus 21., csütörtök 11:22
Szégyenferni írta: Sulyok kiírása szerint orosz rakétatámadás volt, majd hirtelen meggondolták magukat![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 21., csütörtök 10:27
Szánalmas. Moszkva gyarmataként viselkedni a szuverenitás hamis zászlaja alatt.ferni írta: Sulyok kiírása szerint orosz rakétatámadás volt, majd hirtelen meggondolták magukat![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 21., csütörtök 10:08
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. augusztus 21., csütörtök 10:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 21., csütörtök 9:51
Nincs ebben semmi meglepő, szavazóik közül is van akit nem zavar.nuevo_ericco írta: Jól láttam, hogy a nemszatelitpárt nemszatelitvezetője ugyanazzal a két számjegyű IQ-val rendelkező szavazókra kihegyezett remegőkezű MP panellel huzakodott elő, mint az a szerencsétlen Menczer?![]()
Már titkolni sem próbálják. Ha nem is parancsra teszik, amit, megpróbáljak maguktól kitalálni, mit vár el a Viktor. Pont, mint a sok dörgölődzni próbálkozó szolga a NER környékén.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem