Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 21., csütörtök 9:39

tomi_b írta:
ToniKroos írta:

...de mellette látom azt is, amit a Tisza művel, veletek ellentétben, akik a kormányváltás reményében rózsaszín ködben élnek.
Na mesélj, mit művel a Tisza?
Mandátum, közpénz és valódi hatalom nélkül?
Sokszor elhangzott mar ez a kerdes, aztan mindig csend van :lol:
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 21., csütörtök 9:16

Jól láttam, hogy a nemszatelitpárt nemszatelitvezetője ugyanazzal a két számjegyű IQ-val rendelkező szavazókra kihegyezett remegőkezű MP panellel huzakodott elő, mint az a szerencsétlen Menczer? :lol:
Már titkolni sem próbálják. Ha nem is parancsra teszik, amit, megpróbáljak maguktól kitalálni, mit vár el a Viktor. Pont, mint a sok dörgölődzni próbálkozó szolga a NER környékén.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. augusztus 21., csütörtök 1:05

ToniKroos írta:
Realista24 írta:

arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.
...de mellette látom azt is, amit a Tisza művel, veletek ellentétben, akik a kormányváltás reményében rózsaszín ködben élnek.
Na mesélj, mit művel a Tisza?
Mandátum, közpénz és valódi hatalom nélkül?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 21., csütörtök 1:04

ToniKroos írta:
Realista24 írta:

arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.
Én csak erre reagálnék, mert a többire teljesen felesleges. Ezzel teljesen egyetértek és ez a lényeg. Legyen kormány váltás, de ne állítsuk már be úgy Magyar Pétert, hogy ha valamibe nem korrekt akkor is tapsolunk neki. Nem trollkodok csak ugyan annyira vagyok kritikus Magyar felé is, mint a Fidesz felé. Szóval nekem ne vágjatok vissza azzal, hogy de a Fidesz mit csinal 15 éve. Nagyon jól látom, hogy ott lopnak ahol tudnak és lehetne sokkal jobb hely is MO, de mellette látom azt is, amit a Tisza művel, veletek ellentétben, akik a kormányváltás reményében rózsaszín ködben élnek.
Olyan meggyőződéssel írjátok ezt, mintha itt a fórumon olyan sokan lennének rózsaszín ködben. Kb pont annyi az MP fanboy mint a Toroczkai a fanboy, a legtöbb 'Tiszás' baromira kritikus vele annak ellenére hogy odaszavaz.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 21., csütörtök 0:01

Realista24 írta:
MP gátlástalanul hazudik, mint az összes politikus, de sajna őt karolta fel a nagy, magát értelmiséginek tartó ellenzék. Ez van.
Én csak erre reagálnék, mert a többire teljesen felesleges. Ezzel teljesen egyetértek és ez a lényeg. Legyen kormány váltás, de ne állítsuk már be úgy Magyar Pétert, hogy ha valamibe nem korrekt akkor is tapsolunk neki. Nem trollkodok csak ugyan annyira vagyok kritikus Magyar felé is, mint a Fidesz felé. Szóval nekem ne vágjatok vissza azzal, hogy de a Fidesz mit csinal 15 éve. Nagyon jól látom, hogy ott lopnak ahol tudnak és lehetne sokkal jobb hely is MO, de mellette látom azt is, amit a Tisza művel, veletek ellentétben, akik a kormányváltás reményében rózsaszín ködben élnek.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 20., szerda 23:27

Augusztus 20at is össze hazaárulópéterezték :lol:

https://www.facebook.com/61573039144824 ... 7S9Ucbxw6v

Legalább most kreatívak voltak :kalapos:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 20., szerda 18:01

Biztos befognak jutni 5-7%-al.

Annyi szélsőséges és idióta bőven megvan az országba + nem 1 embert ismerek aki csalódott a fideszbe, de Tiszára nem fog szavazni, mert nem elég nagy magyarok neki és Toroczkaiba látják a sigma apafigurát aki majd gondját viseli az országnak :coffee: hányni tudnék az ilyentől

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 20., szerda 17:47

nuevo_ericco írta:
kiserik írta:Khmm... 3,3; 5,8; 6,7. Ezek tényleg csökkenő számok.
Akkor én maradtam le valamiről, mostanában kevesebb politikai tartalmat fogyasztok, én még ott tartottam, hogy bejutási küszöb körül vannak.
Megkérdezhetem, hogy ezek a számok honnan vannak?
19, 22, 24. Választási eredmények %-ban.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. augusztus 20., szerda 17:16

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... _is_lopja/

Tóth Laci szerint MP remegett, mert ő nyújtotta a kezét neki, sztem pelust is kellett cserélni MPnek... :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. augusztus 20., szerda 17:15

kiserik írta: Ha megnézed az MHM nem a tankönyv szerinti pártalapítás (például egy szavazás előtt 3-6 hónappal a legjobb, ha új pártot alapít valaki) útját járta, alapból nem is annak készült. 4 év alatt a semmiből bejutottak a Parlamentbe, majd 2 év múlva elég jó pozícióban voltak az EP előtt. Egy kicsi párttól ez elég "valami".
Azért nem a semmiből jutottak be, a mi hazank a 20%-os jobbikból vált ki és vitték magukkal a szélső jobbos szavazókat; Toroczkai volt az alelnök, nem egy no name arc. Még csak azt se mondhatni, hogy kivételes eset lenne. Ugyanígy a dk az mszp-bol, a párbeszéd az lmp-bol jött létre. Ez az egyik leggyakoribb pártalapítási forma.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 20., szerda 16:25

kiserik írta:Khmm... 3,3; 5,8; 6,7. Ezek tényleg csökkenő számok.
Akkor én maradtam le valamiről, mostanában kevesebb politikai tartalmat fogyasztok, én még ott tartottam, hogy bejutási küszöb körül vannak.
Megkérdezhetem, hogy ezek a számok honnan vannak?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 20., szerda 16:23

nuevo_ericco írta: Szerintem a Mi hazánk leginkább az miatt tudott kitörni a választási küszöb fölé, mert a Fidesz a legtöbb alt-right politikát folytató pártól eltérően épp kormányon volt a pandémia alatt, szóval nem terjeszthette fullba a vírustagadó/oltásellenes propagandát. Ezt átengedte a Mi hazánknak, ami miatt azok bekerültek a parlamentbe. Azóta folyamatos csökkenésben vannak, ahogy a Fidesz fokozatosan veszi át ismét az onnan származó üzeneteket.
Khmm... 3,3; 5,8; 6,7. Ezek tényleg csökkenő számok.
Realista24 írta:
kiserik írta: Mint írtam, ez van.

MHM: ha nem jön MP, akkor már az EP szavazásra meglett volna nekik a 15-20%, bizonyítja, hogy ahol nem lehetett a Tiszára szavazni, ott meg is lett nekik. Szerintem Vona hirtelen pártalapítása sem a véletlen műve. Nem féltem őket, de az elveik miatt soha nem lesznek egy olvasztó tégely, ami nem is baj. Ebben a turbulens mai magyar politikában az egyetlen parlamenti párt, akik folyamatosan növekednek. '26-ban is ezt várom tőlük.
Ha nem jött volna...ez gatolta oket az elmult 4-5 evben is, hogy valami ertelmeset csinaljanak?

A folyamatos novekedes pont ugy nem mervado, mint a Tisza kilovese, leven az emberek jo resze barmerre szavaz, ha az nem az Orban-Gyurcsany vonal. Ezek az allapotok nem a mai magyar politikai hovatartozast mutatjak, hanem azt, hogy mennyire elege van mindenkinek a mostani rendszerbol.
Ha megnézed az MHM nem a tankönyv szerinti pártalapítás (például egy szavazás előtt 3-6 hónappal a legjobb, ha új pártot alapít valaki) útját járta, alapból nem is annak készült. 4 év alatt a semmiből bejutottak a Parlamentbe, majd 2 év múlva elég jó pozícióban voltak az EP előtt. Egy kicsi párttól ez elég "valami".

Egyébként azon elmélkedtem, hogy szerintem MP taktikája rossz az MHM-mel kapcsolatban. Ha véletlenül a Fidesz behúzza és az MHM nem jut be, vagy épphogy, akkor azt a Tisza magának köszönheti (és mi is). A totális uralom helyett hasznosabb lenne az oszd meg és uralkodj. Ha az MHM a Fidesz szatellit pártja és amúgy sem jut be a Parlamentbe (ugye ez a Tisza kommunikációja), akkor azon jobboldali szavazók, akik elhagynák a Fideszt, de balra soha nem fognak szavazni, szépen behúzzák a Fideszre, sőt, sok MHM-es is úgy gondolhatja, hogy ha úgy is csak szatellit párt, akkor mehet a voks a Fideszre, így legalább nem vész el a szavazat. Így szinte rálöki A Fideszre A azavazókat, ahelyett, hogy elcsatornázná onnan egy másik pártba (MHM). A Tiszának egy erős, 10-15%-os MHM lenne az optimális, mert az a +5-10% a Fidesztől esne le, de az egyéni miatt sima 2/3 lenne a Tiszának.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. augusztus 20., szerda 13:02

Szerintem a Mi hazánk leginkább az miatt tudott kitörni a választási küszöb fölé, mert a Fidesz a legtöbb alt-right politikát folytató pártól eltérően épp kormányon volt a pandémia alatt, szóval nem terjeszthette fullba a vírustagadó/oltásellenes propagandát. Ezt átengedte a Mi hazánknak, ami miatt azok bekerültek a parlamentbe. Azóta folyamatos csökkenésben vannak, ahogy a Fidesz fokozatosan veszi át ismét az onnan származó üzeneteket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 20., szerda 12:54

kiserik írta:
Realista24 írta:

Mert nincs mas, es jelenleg egyetlen cel lebeg az emberek szeme elott, a kormanyvaltas. Igy is 8 ev kesesben van az orszag, es arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.

MHM meg ha a lenyegre fokuszalna, akkor mar regen felerosodtek volna egy sokkal ertelmesebb szintre, de eszuk agaban sincs. Vigan megelnek ebbol es ezzel.
Mint írtam, ez van.

MHM: ha nem jön MP, akkor már az EP szavazásra meglett volna nekik a 15-20%, bizonyítja, hogy ahol nem lehetett a Tiszára szavazni, ott meg is lett nekik. Szerintem Vona hirtelen pártalapítása sem a véletlen műve. Nem féltem őket, de az elveik miatt soha nem lesznek egy olvasztó tégely, ami nem is baj. Ebben a turbulens mai magyar politikában az egyetlen parlamenti párt, akik folyamatosan növekednek. '26-ban is ezt várom tőlük.
Ha nem jött volna...ez gatolta oket az elmult 4-5 evben is, hogy valami ertelmeset csinaljanak?

A folyamatos novekedes pont ugy nem mervado, mint a Tisza kilovese, leven az emberek jo resze barmerre szavaz, ha az nem az Orban-Gyurcsany vonal. Ezek az allapotok nem a mai magyar politikai hovatartozast mutatjak, hanem azt, hogy mennyire elege van mindenkinek a mostani rendszerbol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2025. augusztus 20., szerda 12:54

Realista24 írta:
MP gátlástalanul hazudik, mint az összes politikus, de sajna őt karolta fel a nagy, magát értelmiséginek tartó ellenzék. Ez van.
Mert nincs mas, es jelenleg egyetlen cel lebeg az emberek szeme elott, a kormanyvaltas. Igy is 8 ev kesesben van az orszag, es arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.

MHM meg ha a lenyegre fokuszalna, akkor mar regen felerosodtek volna egy sokkal ertelmesebb szintre, de eszuk agaban sincs. Vigan megelnek ebbol es ezzel.
Pontosan ez van! Engem sem magyar Péter személye érdekel vagy fogott meg, lehet bárhogy is nevezni! Hanem hogy 15 év után az első ellenzéki párt a Tisza akinek relatív nagy esélye van leváltani ezeket! Mert tavaly 3-4 hónap alatt több emberhez jutottak el, hogy felnyissak a szemüket, több emberrel találkoztak mint az ellenzéki pártok összessége 15 év alatt. Ezt a DK is elérhette volna ha hamarabb lép ki Gyurcsány árnyékából, és eljönnek a vidéki kisebb - nagyobb városokba az emberekhez! Akkora szégyent rakott az ellenzékre tavaly a Tisza, 4 hónap alatt, higy szavak nincsenek rá. Itt minden értelmes embernek csak az a legfontosabb, hogy a Fidesz végre takarodjon! Ha magyar Péterrel akkor vele!

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 20., szerda 12:54

kiserik írta:
Realista24 írta:

Mint írtam, ez van.

Ha nem jön MP, minden marad a régibe.Egy szélsőséges pártnak pedig sose lesz 20%-a.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 20., szerda 12:45

Realista24 írta:

Mint írtam, ez van.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 20., szerda 11:53

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. augusztus 20., szerda 11:49

BLevi96 írta:
kiserik írta:
Bocsi, csak a sok esemény közben elsiklottam, de köszi, hogy szóltál. 2 Toro videó:

https://m.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0&t

https://m.youtube.com/watch?v=Pi_tYYSnMXU

Mindkét videó kb felénél van szó róla. Hasonlóság, hogy a két Péter hasonlóan reagált akkor, mikor lehetősége lett volna szemtől szemben elmondani a vádakat.
Csak áttekertem a 2 videot, de csak Toroczkai beszél bennük és egy MH-os állította hogy neki ezt mondta MZP.
Azt vártam MZP nyilatkozik majd erről:
kiserik írta: MZP azt is elmondta, hogy nem érdekli, hogy igaz vagy nem igaz ez az egész, addig amíg neki politikai haszna van belőle, ő azt fogja mondani, hogy az MHM a Fidesz kispártja.
Van benne email is, plusz az MHM-es tag tanúkról is beszélt, ha jól emlékszem. Persze, nem ment be a Telexbe és kürtölte a világba, hogy az egész egy nagy kamu.

Lett volna lehetősége MZP-nek és MP-nek is bebizonyítani, hogy a vádjaik igazak, de valahogy nem éltek a lehetőséggel, inkább úgy viselkedtek, ahogy. MP-nek is nem egy lejárató állítását lehet tényszerűen megcáfolni a MHM-el kapcsolatban, de persze neki kell hinni a szatellitpárt témában, mert ő a becsületes Fideszből jött.

Kész vicc ez gyerekek. És nem kell beokoskodni, hogy akkor maradjon a Fidesz. Csak annyit mondok, hogy a tényekkel bizonyítható hazugságokat nem kellene elhinni és osztani a világban, mondja azt bárki. MP gátlástalanul hazudik, mint az összes politikus, de sajna őt karolta fel a nagy, magát értelmiséginek tartó ellenzék. Ez van.

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. augusztus 20., szerda 11:21

kiserik írta:
mila írta:

nos?
Bocsi, csak a sok esemény közben elsiklottam, de köszi, hogy szóltál. 2 Toro videó:

https://m.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0&t

https://m.youtube.com/watch?v=Pi_tYYSnMXU

Mindkét videó kb felénél van szó róla. Hasonlóság, hogy a két Péter hasonlóan reagált akkor, mikor lehetősége lett volna szemtől szemben elmondani a vádakat.
Csak áttekertem a 2 videot, de csak Toroczkai beszél bennük és egy MH-os állította hogy neki ezt mondta MZP.
Azt vártam MZP nyilatkozik majd erről:
kiserik írta: MZP azt is elmondta, hogy nem érdekli, hogy igaz vagy nem igaz ez az egész, addig amíg neki politikai haszna van belőle, ő azt fogja mondani, hogy az MHM a Fidesz kispártja.

Vissza: