Azért nem a semmiből jutottak be, a mi hazank a 20%-os jobbikból vált ki és vitték magukkal a szélső jobbos szavazókat; Toroczkai volt az alelnök, nem egy no name arc. Még csak azt se mondhatni, hogy kivételes eset lenne. Ugyanígy a dk az mszp-bol, a párbeszéd az lmp-bol jött létre. Ez az egyik leggyakoribb pártalapítási forma.kiserik írta: Ha megnézed az MHM nem a tankönyv szerinti pártalapítás (például egy szavazás előtt 3-6 hónappal a legjobb, ha új pártot alapít valaki) útját járta, alapból nem is annak készült. 4 év alatt a semmiből bejutottak a Parlamentbe, majd 2 év múlva elég jó pozícióban voltak az EP előtt. Egy kicsi párttól ez elég "valami".

Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
-
Akkor én maradtam le valamiről, mostanában kevesebb politikai tartalmat fogyasztok, én még ott tartottam, hogy bejutási küszöb körül vannak.kiserik írta:Khmm... 3,3; 5,8; 6,7. Ezek tényleg csökkenő számok.
Megkérdezhetem, hogy ezek a számok honnan vannak?
Khmm... 3,3; 5,8; 6,7. Ezek tényleg csökkenő számok.nuevo_ericco írta: Szerintem a Mi hazánk leginkább az miatt tudott kitörni a választási küszöb fölé, mert a Fidesz a legtöbb alt-right politikát folytató pártól eltérően épp kormányon volt a pandémia alatt, szóval nem terjeszthette fullba a vírustagadó/oltásellenes propagandát. Ezt átengedte a Mi hazánknak, ami miatt azok bekerültek a parlamentbe. Azóta folyamatos csökkenésben vannak, ahogy a Fidesz fokozatosan veszi át ismét az onnan származó üzeneteket.
Ha megnézed az MHM nem a tankönyv szerinti pártalapítás (például egy szavazás előtt 3-6 hónappal a legjobb, ha új pártot alapít valaki) útját járta, alapból nem is annak készült. 4 év alatt a semmiből bejutottak a Parlamentbe, majd 2 év múlva elég jó pozícióban voltak az EP előtt. Egy kicsi párttól ez elég "valami".Realista24 írta:Ha nem jött volna...ez gatolta oket az elmult 4-5 evben is, hogy valami ertelmeset csinaljanak?kiserik írta: Mint írtam, ez van.
MHM: ha nem jön MP, akkor már az EP szavazásra meglett volna nekik a 15-20%, bizonyítja, hogy ahol nem lehetett a Tiszára szavazni, ott meg is lett nekik. Szerintem Vona hirtelen pártalapítása sem a véletlen műve. Nem féltem őket, de az elveik miatt soha nem lesznek egy olvasztó tégely, ami nem is baj. Ebben a turbulens mai magyar politikában az egyetlen parlamenti párt, akik folyamatosan növekednek. '26-ban is ezt várom tőlük.
A folyamatos novekedes pont ugy nem mervado, mint a Tisza kilovese, leven az emberek jo resze barmerre szavaz, ha az nem az Orban-Gyurcsany vonal. Ezek az allapotok nem a mai magyar politikai hovatartozast mutatjak, hanem azt, hogy mennyire elege van mindenkinek a mostani rendszerbol.
Egyébként azon elmélkedtem, hogy szerintem MP taktikája rossz az MHM-mel kapcsolatban. Ha véletlenül a Fidesz behúzza és az MHM nem jut be, vagy épphogy, akkor azt a Tisza magának köszönheti (és mi is). A totális uralom helyett hasznosabb lenne az oszd meg és uralkodj. Ha az MHM a Fidesz szatellit pártja és amúgy sem jut be a Parlamentbe (ugye ez a Tisza kommunikációja), akkor azon jobboldali szavazók, akik elhagynák a Fideszt, de balra soha nem fognak szavazni, szépen behúzzák a Fideszre, sőt, sok MHM-es is úgy gondolhatja, hogy ha úgy is csak szatellit párt, akkor mehet a voks a Fideszre, így legalább nem vész el a szavazat. Így szinte rálöki A Fideszre A azavazókat, ahelyett, hogy elcsatornázná onnan egy másik pártba (MHM). A Tiszának egy erős, 10-15%-os MHM lenne az optimális, mert az a +5-10% a Fidesztől esne le, de az egyéni miatt sima 2/3 lenne a Tiszának.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Szerintem a Mi hazánk leginkább az miatt tudott kitörni a választási küszöb fölé, mert a Fidesz a legtöbb alt-right politikát folytató pártól eltérően épp kormányon volt a pandémia alatt, szóval nem terjeszthette fullba a vírustagadó/oltásellenes propagandát. Ezt átengedte a Mi hazánknak, ami miatt azok bekerültek a parlamentbe. Azóta folyamatos csökkenésben vannak, ahogy a Fidesz fokozatosan veszi át ismét az onnan származó üzeneteket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nem jött volna...ez gatolta oket az elmult 4-5 evben is, hogy valami ertelmeset csinaljanak?kiserik írta:Mint írtam, ez van.Realista24 írta:
Mert nincs mas, es jelenleg egyetlen cel lebeg az emberek szeme elott, a kormanyvaltas. Igy is 8 ev kesesben van az orszag, es arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.
MHM meg ha a lenyegre fokuszalna, akkor mar regen felerosodtek volna egy sokkal ertelmesebb szintre, de eszuk agaban sincs. Vigan megelnek ebbol es ezzel.
MHM: ha nem jön MP, akkor már az EP szavazásra meglett volna nekik a 15-20%, bizonyítja, hogy ahol nem lehetett a Tiszára szavazni, ott meg is lett nekik. Szerintem Vona hirtelen pártalapítása sem a véletlen műve. Nem féltem őket, de az elveik miatt soha nem lesznek egy olvasztó tégely, ami nem is baj. Ebben a turbulens mai magyar politikában az egyetlen parlamenti párt, akik folyamatosan növekednek. '26-ban is ezt várom tőlük.
A folyamatos novekedes pont ugy nem mervado, mint a Tisza kilovese, leven az emberek jo resze barmerre szavaz, ha az nem az Orban-Gyurcsany vonal. Ezek az allapotok nem a mai magyar politikai hovatartozast mutatjak, hanem azt, hogy mennyire elege van mindenkinek a mostani rendszerbol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pontosan ez van! Engem sem magyar Péter személye érdekel vagy fogott meg, lehet bárhogy is nevezni! Hanem hogy 15 év után az első ellenzéki párt a Tisza akinek relatív nagy esélye van leváltani ezeket! Mert tavaly 3-4 hónap alatt több emberhez jutottak el, hogy felnyissak a szemüket, több emberrel találkoztak mint az ellenzéki pártok összessége 15 év alatt. Ezt a DK is elérhette volna ha hamarabb lép ki Gyurcsány árnyékából, és eljönnek a vidéki kisebb - nagyobb városokba az emberekhez! Akkora szégyent rakott az ellenzékre tavaly a Tisza, 4 hónap alatt, higy szavak nincsenek rá. Itt minden értelmes embernek csak az a legfontosabb, hogy a Fidesz végre takarodjon! Ha magyar Péterrel akkor vele!Realista24 írta:Mert nincs mas, es jelenleg egyetlen cel lebeg az emberek szeme elott, a kormanyvaltas. Igy is 8 ev kesesben van az orszag, es arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.MP gátlástalanul hazudik, mint az összes politikus, de sajna őt karolta fel a nagy, magát értelmiséginek tartó ellenzék. Ez van.
MHM meg ha a lenyegre fokuszalna, akkor mar regen felerosodtek volna egy sokkal ertelmesebb szintre, de eszuk agaban sincs. Vigan megelnek ebbol es ezzel.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ha nem jön MP, minden marad a régibe.Egy szélsőséges pártnak pedig sose lesz 20%-a.kiserik írta:Mint írtam, ez van.Realista24 írta:
Mert nincs mas, es jelenleg egyetlen cel lebeg az emberek szeme elott, a kormanyvaltas. Igy is 8 ev kesesben van az orszag, es arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.
Mint írtam, ez van.Realista24 írta:Mert nincs mas, es jelenleg egyetlen cel lebeg az emberek szeme elott, a kormanyvaltas. Igy is 8 ev kesesben van az orszag, es arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.MP gátlástalanul hazudik, mint az összes politikus, de sajna őt karolta fel a nagy, magát értelmiséginek tartó ellenzék. Ez van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert nincs mas, es jelenleg egyetlen cel lebeg az emberek szeme elott, a kormanyvaltas. Igy is 8 ev kesesben van az orszag, es arra varni, hogy majd kikop magabol a rendszer egy makulatlan csavot, folosleges.MP gátlástalanul hazudik, mint az összes politikus, de sajna őt karolta fel a nagy, magát értelmiséginek tartó ellenzék. Ez van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Van benne email is, plusz az MHM-es tag tanúkról is beszélt, ha jól emlékszem. Persze, nem ment be a Telexbe és kürtölte a világba, hogy az egész egy nagy kamu.BLevi96 írta:Csak áttekertem a 2 videot, de csak Toroczkai beszél bennük és egy MH-os állította hogy neki ezt mondta MZP.kiserik írta:
Bocsi, csak a sok esemény közben elsiklottam, de köszi, hogy szóltál. 2 Toro videó:
https://m.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0&t
https://m.youtube.com/watch?v=Pi_tYYSnMXU
Mindkét videó kb felénél van szó róla. Hasonlóság, hogy a két Péter hasonlóan reagált akkor, mikor lehetősége lett volna szemtől szemben elmondani a vádakat.
Azt vártam MZP nyilatkozik majd erről:kiserik írta: MZP azt is elmondta, hogy nem érdekli, hogy igaz vagy nem igaz ez az egész, addig amíg neki politikai haszna van belőle, ő azt fogja mondani, hogy az MHM a Fidesz kispártja.
Lett volna lehetősége MZP-nek és MP-nek is bebizonyítani, hogy a vádjaik igazak, de valahogy nem éltek a lehetőséggel, inkább úgy viselkedtek, ahogy. MP-nek is nem egy lejárató állítását lehet tényszerűen megcáfolni a MHM-el kapcsolatban, de persze neki kell hinni a szatellitpárt témában, mert ő a becsületes Fideszből jött.
Kész vicc ez gyerekek. És nem kell beokoskodni, hogy akkor maradjon a Fidesz. Csak annyit mondok, hogy a tényekkel bizonyítható hazugságokat nem kellene elhinni és osztani a világban, mondja azt bárki. MP gátlástalanul hazudik, mint az összes politikus, de sajna őt karolta fel a nagy, magát értelmiséginek tartó ellenzék. Ez van.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Csak áttekertem a 2 videot, de csak Toroczkai beszél bennük és egy MH-os állította hogy neki ezt mondta MZP.kiserik írta:Bocsi, csak a sok esemény közben elsiklottam, de köszi, hogy szóltál. 2 Toro videó:mila írta:
nos?
Mindkét videó kb felénél van szó róla. Hasonlóság, hogy a két Péter hasonlóan reagált akkor, mikor lehetősége lett volna szemtől szemben elmondani a vádakat.
Azt vártam MZP nyilatkozik majd erről:
kiserik írta: MZP azt is elmondta, hogy nem érdekli, hogy igaz vagy nem igaz ez az egész, addig amíg neki politikai haszna van belőle, ő azt fogja mondani, hogy az MHM a Fidesz kispártja.
Bocsi, csak a sok esemény közben elsiklottam, de köszi, hogy szóltál. 2 Toro videó:mila írta:nos?mila írta:
ez hol és mikor hangzott el?
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
nos?mila írta:ez hol és mikor hangzott el?kiserik írta: MZP azt is elmondta, hogy nem érdekli, hogy igaz vagy nem igaz ez az egész, addig amíg neki politikai haszna van belőle, ő azt fogja mondani, hogy az MHM a Fidesz kispártja.
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Akkor lehet jobban kene nyomatni mert senkit nem éri el a kellő hatast. Ha valmit nem szeretnék annyira megcsinalni, akkor látszatra csinalok valamit de nem adok bele mindent. Ugyanezt érzem velük is. Omladozik a kórház mindenhol, folyik ki a pénz a kezünkből de inkabb odamegy MP-hez mert h nem beszél vele… nem ezek a fontosak könyörgöm. Ha majd 4 év múlva azt látom hogy szarnak az egeszbe, akkor majd kutyapartra fogok szavazni. Addig marad a Tisza. Mhm nem fogja leváltani az Orbán kormányt, ami a legfontosabb lenne.kiserik írta:Ne érdekeljen, hogy pont ma (vagyis már tegnap) olvastam, talán pont a Tisza rendezvény közvetítése alatti komment folyamban.zsuninnyo írta:
Ezt EN mondtam neked ironikusan a sok konteos szarra, amit osszehordanak, fel-1 evvel ezelott pont itt, te jo eg baszki, most meg mar igy allitod be, hogy olvastad tenyszeruen valakitol. Aztakurva, azert ez komoly.
ui.: mindig rájövök, hogy a letiltott usereket nem kell kíváncsiságból elolvasni, mert nem véletlenül nem látom őket. Mondjuk üde kivétel lett swfan, akit már látok ismét![]()
Mindig mondom, hogy tessék informálódni minden oldalról. Ha nem tudsz az MHM-ről semmit (mondjuk véleményt alkotni elég nehéz így, de látjuk, hogy sikerül), az azért van, mert csak olyan médiát olvasol, ami szereti elhallgatni őket. Általában akkor kerülnek be ezekbe a sajtótermékekbe, amikor valami rosszat lehet rájuk mondani.rashidm írta:
... mhm-rol nem tudok semmit de fura h most kezdenek el aktivizalodni. Amikor fertőzés van a kórházakban, nincs orvos, ner csinálja a vasutat az utat, minimális “ellenállás” az ellenzéktől, egyedül kutyapart csinál valamit de hat sajnos nekik nincs esélyük legyőzni orbant.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez már ilyen szekunder szégyen kategória, ne haragudj.ferni írta:Provokálni mentek egy rakat másik mi hazánkossal, vmiért pont ott volt a TV2 meg az M1 is véletlenül.cart írta: Mondjuk MP legalabb megadhatta volna neki a lehetoseget hogy kerdezzen, helyette egybol elkezdett neki tamadni ahogy meglatta meg a rendorokkel fenyegetni.
Ez mondjuk alapbol nem szimpatikus hogy egybol ugy all hozza hogy biztos provokalni akarja, lehet amugy normalis dolgot kerdezett volna tole. Minimalis tiszteletet meg Toroczainak is illene megadni.
Elmondta MP is, hogy civilek kérdezhetnek, az emberekért mentek oda a Tiszások egy Tisza rendezvényre akik kíváncsiak a tervekre, mi lesz hogy lesz stb , nem arra, hogy milyen idióta dolgokat kérdeznek a Mi Hazánkosok.
Egészen nevetséges kérdéseket kérdeztek, akik oda lettek tuszkolva hogy kérdezzenek az MHtól.
Más lett volna egyedül odamegy Toroczkai és beszéltek volna normálisan, helyette már az elején odatolakodott és nyomatta ezerrel a dossziét plusz ott volt vele fene tudja hány provokátor, mert más céljuk nem volt
Amúgy volt nem egy pont amiben egyetértett Toroczkaival MP is és mondta is, lásd Meta, lakásügyek stb.
Toroczkait én egy tehetséges politikusnak tartom, jól beszél, van érzéke ehhez még ha sztem rosszra is használja ezt.
Ezért se értem miért szaladt be a faszerdőbe magától, tudhatta ebből nem jöhet ki jól és mégis odamentek provokálni.
Alapból egy alá-fölérendelt viszony volt a helyzetből adódóan és ilyen "előnyből" MP röhögve megoldotta a szitut, konkrétan esélye se volt Toroczkainak bármire se, csak kiröhögtették magukat nem egyszer elég csúnyán.
Toroczkaitól ekkora nagy politikai öngólok ritkák és tudhatta nagyon jól hogy ez lesz, ez alapján megint oda lyukadunk ki, hogy Fideszék kiküldték bohóckodni egyet...![]()
![]()
![]()
Valaki írta hogy nem látott meg embert így mosdatni/vedeni MH-t, na ez pint ugyanaz csak a másik oldalról.
Egy egész korrekt hszt lehozott kiserik, kielemezve a videót, amire egy ilyen feltételezéseken és berogzott dolgok ismétlésben kívül nem tudsz érdemben reagálni.
Ahogy korábban is írtam, elég visszataszító és paraszt a stílusa MPnek, főleg azok számára akik nem szerelmesek bele, emellé imád szerepelni és nyilvánosan alázni a másik felet. Szóval ne akarjuk már áldozatnak beállítani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne érdekeljen, hogy pont ma (vagyis már tegnap) olvastam, talán pont a Tisza rendezvény közvetítése alatti komment folyamban.zsuninnyo írta:Ezt EN mondtam neked ironikusan a sok konteos szarra, amit osszehordanak, fel-1 evvel ezelott pont itt, te jo eg baszki, most meg mar igy allitod be, hogy olvastad tenyszeruen valakitol. Aztakurva, azert ez komoly.kiserik írta: A legszebb, hogy már olyat is olvastam, hogy a végrehajtó maffiát is úgy buktatták le, hogy a Fidesz súgott![]()
ui.: mindig rájövök, hogy a letiltott usereket nem kell kíváncsiságból elolvasni, mert nem véletlenül nem látom őket. Mondjuk üde kivétel lett swfan, akit már látok ismét

Mindig mondom, hogy tessék informálódni minden oldalról. Ha nem tudsz az MHM-ről semmit (mondjuk véleményt alkotni elég nehéz így, de látjuk, hogy sikerül), az azért van, mert csak olyan médiát olvasol, ami szereti elhallgatni őket. Általában akkor kerülnek be ezekbe a sajtótermékekbe, amikor valami rosszat lehet rájuk mondani.rashidm írta:
... mhm-rol nem tudok semmit de fura h most kezdenek el aktivizalodni. Amikor fertőzés van a kórházakban, nincs orvos, ner csinálja a vasutat az utat, minimális “ellenállás” az ellenzéktől, egyedül kutyapart csinál valamit de hat sajnos nekik nincs esélyük legyőzni orbant.
Mivel ez az elmélet 2018-ban született Radnai fejéből, ezért persze, hogy nincs a születésnek köze MP-hez. Ő csak átvette.swfan írta:
Na, akkor mégegyszer: MP még javában fideszes volt, amikor ez az "elmélet" megszületett, szóval ezt nem ő találta ki.
Konkrét bizonyíték amúgy nincs, inkább csak jelek, amelyek egy valódi rendszerellenzéki párttal nem igazán szoktak előfordulni:
- én még emlékszem olyan időszakra, amikor a Mi Hazánk politikusai rendszeresen vendégszerepeltek a Fideszhez köthető médiákban (Hír TV, Echo TV, stb.) - azért ez nem nagyon szokott előfordulni. talán ez még most is így van, rég nézte már ezeket a csatornákat
- érdekes módon, a fideszes lejáratókampányok valahogy a Mi Hazánkat és Toroczkait sohasem vették célba
- Toroczkai sosem fejezte ki igényét egy olyan nyílt vitára, amiben részt vesz a miniszterelnök is, holott ellenzéki pártvezetőként ez lenne a normális, nem pedig az, hogy egy másik ellenzéki párt vezetőjét hívogassa ki
- a Mi Hazánkhoz köthető alapítványok kaptak állami pénzeket, amelyek között "érdekesebb" pályázatok is megbújnak, pl. kaptak honlap fejlesztésre pénzt, csak közben a honlapon konkrétan semmi nincshttps://telex.hu/belfold/2023/08/29/mi- ... -tamogatas
Ennyi most így hirtelen. Ha nem is szatellitpárt, amit kézivezérelnek a Karmelitából, sok körülöttük az olyan történés, ami miatt a valódi ellenzékiségüket megalapozottan lehet megkérdőjelezni. Nekem olybá tűnik, hogy ők nem akarnak rendszerváltást, jól megvannak ők a NER alatt a jelenlegi formájukban.
- Ha ezt akármelyik hónapban megnézem, valahogy nem tűnik ki az a hej de nagy szereplés a Fidesz médiában: https://nmhh.hu/szakmai-erdekeltek/medi ... hasznalata (mondjuk ilyen Echo TV és társai nem tudom mennyire relevánsak)
- ha megfigyeled a fideszes lejáratókampányoknak soha nem célja olyan politikus, politikai párt, akik nem közvetlen kihívójuk. Az MHM támogatottsága eddig soha nem jelentett veszélyt a Fideszre.
- ez tényszerűen nem igaz. https://www.youtube.com/watch?v=4Ou_TFVlv0E
- ez tényleg erős érv. Polgármesterként egy alapítványon keresztül rendezvényeket szerveztek és újságot csináltak. 7 év alatt 21 millió. Más egy fél év alatt keresett ennyit a NER-ben...
- egy dolog volt még emlegetve, ha jól emlékszem, az a 2019-es plakátkampányban a plakát árak. A HVG hozta le https://hvg.hu/itthon/20190412_Plakatug ... tt_az_MSZP és ebből sokan arra következtetnek, hogy az MHM (és az MSZP is akkor) azért kaptak (a DK állítása szerint) olcsóbb árat egy teljesen más cégtől, mert szatellitpárt.
-
Arra van bizonyíték, hogy Lolo meg Tiborcz tok véletlenül meggazdagodott Orbán által? Hogy MNBbol eltűnt egy elenyésző pár száz milliárd Ft Matolcsy miatt?ToniKroos írta:Na pont erről beszéltem mikor a csokitortát emlegettem. Semmi bizonyíték, Magyar Péter azt mondta, hogy szatelit párt akkor tuti azok is (biztos nem azért mondja, mert politikai haszna van belőle). Legyszi azon kívül, hogy te ezt akarod hinni, tudsz bármi bizonyítékot mutatni? Mert beszélsz itt konteósokról, de ez is legalább annyira az.ferni írta:
Már MZP is konkrétan elmondta kik és hol kommunikálnak a két párt között, majd jött MP és ő is elmondta, hogy kik és milyen gyakran szoktak egyeztetni.
Mivel belülről jött csak volt rálátása, de aztán persze az is lehet, hogy csak nagyon kreatív.
Már csak a vak nem látja, hogy a Fidesz kis szélsőjobber pártja az MH, annyi, de annyi ilyen eset volt erre és még mindig nem kötik össze a dolgokat a nagy konteósok, akik bezzeg minden mást megértenek azonnal![]()
Jobbikot legyalulták és lett egy Fidesz-közeli párt helyette, hogy a Fidesz ne tűnjön szélsőségesnek, illetve a neccesebb dolgokat mindig megfuttatták a Mi Hazánkkal mielőtt átvette a Fidesz.
-
Nem tudom eldönteni hogy trollkodsz csak vagy tenyleg nem érted az egészet, vagy esetleg jól jon neked a Fidesz hatalom. Ha nem esik le, hogy a Fidesz tette tönkre az országot az oktatásban es az egészségügyben, kilopta a penzt, és az embereknek elegük lett ebből meg a 22-es év miatt az összes ellenzéki pártból, akkor nem tudom mit nézel. Lehet ugyanolyan dzar lesz vagy rosszabb (erről tenni fog a Fidesz), de akkor inkabb legyen ugyanilyen szar, meg se kene adni az esélyt? Tenyleg nem tudom hol éltek kiserikkel… Fidesznek nincs semmi 10 eve nincs semmi programja, mhm-rol nem tudok semmit de fura h most kezdenek el aktivizalodni. Amikor fertőzés van a kórházakban, nincs orvos, ner csinálja a vasutat az utat, minimális “ellenállás” az ellenzéktől, egyedül kutyapart csinál valamit de hat sajnos nekik nincs esélyük legyőzni orbant.ToniKroos írta:Na ez pont egy mondvacsinált ok. Ezért mondom, hogy elvakult tiszások, mert ők ezt a választ simán elfogadják. Pedig ez szerintem egy rohadt szar kifogás, semmivel sem különb, mint amiket a Fidesz szokott kitalálni.L.Miki írta:
Miért kellene erre energiát és időt vesztegetnie? Mi értelme lenne?
Ki az a Toroczkai, hogy annyira vitázni kelljen vele?
Nem látom én sem az értelmét, nem egy kormányon levő párt, nem is a legerősebb ellenzék, kihívónak is kevés… akkor minek? Mi a lényege? Miért lenne ez a vita hasznos a társadalomnak?
Az meg, higy Orbán nem áll ki vitázni nem összekeverendő azzal a ténnyel, hogy a jelenlegi legerősebb ellenzéki part nem áll ki egy másik ellenzéki parttal vitázni.
Ugyanis tudod Orbán jelenleg a miniszterelnök, őt kellene számon kérni az elmúlt 15 évért és öt kellene ki kérdezni hogy mi lenne a terve az elkövetkező 4 évre, hogy akarja a problémákat amiket okoztak megoldani. Na ennek a vitának lenne értelme! Es az szerintem nagyobb gaz, hogy a regnáló miniszterelnök nem mer kiállni nyilvános vitára, mint sem az, hogy a legerősebb ellenzék vezetője nem áll ki egy pár %os párttal.
Szerintem Toroczkait mindenki ismeri és avval nem hiszem, hogy nagy hülyeséget mondok ha egy Orbán- Magyar vita lenne csak ennél nézettebb. De te is tudod, hogy lennének ott kényes zavarba ejtő kérdések Toroczkai részéről és ezért nem áll ki vele.
Szélső jobbosokba nem célszerű ilyen nyíltan beleallni mert ők nem riadnak vissza a fizikai erőszaktól se. Szerintem csak kibaszott magával MP hogy folhergelte Toroczkai híveit, ilyen szempontból a mi hazánk elérte a celjat. Ezek után nem lehet majd meglepve ha lesznek valós atrocitások is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2025. augusztus 19., kedd 22:23-kor.
Provokálni mentek egy rakat másik mi hazánkossal, vmiért pont ott volt a TV2 meg az M1 is véletlenül.cart írta: Mondjuk MP legalabb megadhatta volna neki a lehetoseget hogy kerdezzen, helyette egybol elkezdett neki tamadni ahogy meglatta meg a rendorokkel fenyegetni.
Ez mondjuk alapbol nem szimpatikus hogy egybol ugy all hozza hogy biztos provokalni akarja, lehet amugy normalis dolgot kerdezett volna tole. Minimalis tiszteletet meg Toroczainak is illene megadni.
Elmondta MP is, hogy civilek kérdezhetnek, az emberekért mentek oda a Tiszások egy Tisza rendezvényre akik kíváncsiak a tervekre, mi lesz hogy lesz stb , nem arra, hogy milyen idióta dolgokat kérdeznek a Mi Hazánkosok.
Egészen nevetséges kérdéseket kérdeztek, akik oda lettek tuszkolva hogy kérdezzenek az MHtól.
Más lett volna egyedül odamegy Toroczkai és beszéltek volna normálisan, helyette már az elején odatolakodott és nyomatta ezerrel a dossziét plusz ott volt vele fene tudja hány provokátor, mert más céljuk nem volt
Amúgy volt nem egy pont amiben egyetértett Toroczkaival MP is és mondta is, lásd Meta, lakásügyek stb.
Toroczkait én egy tehetséges politikusnak tartom, jól beszél, van érzéke ehhez még ha sztem rosszra is használja ezt.
Ezért se értem miért szaladt be a faszerdőbe magától, tudhatta ebből nem jöhet ki jól és mégis odamentek provokálni.
Alapból egy alá-fölérendelt viszony volt a helyzetből adódóan és ilyen "előnyből" MP röhögve megoldotta a szitut, konkrétan esélye se volt Toroczkainak bármire se, csak kiröhögtették magukat nem egyszer elég csúnyán.
Toroczkaitól ekkora nagy politikai öngólok ritkák és tudhatta nagyon jól hogy ez lesz, ez alapján megint oda lyukadunk ki, hogy Fideszék kiküldték bohóckodni egyet...