Tenyleg sokat van a labda a teruleten, de ez reszben annak is koszonheto, h ha megy neki, akkor tenyleg sokat tud hozzatenni, nagyon magasan lenne e a plafonja. Ezt kierdemelte a jo éveiben.Függetlenül attól, hogy fog gólokat rúgni akár ma is de jelenleg az van, hogy a támadások90%a rajta fut át és folyamat szenvedünk a góllövéssel. Balondor óta legnagyobb rákfenéje a csapatnak.
A gollovest meg sztem egy kozepso csatar oldja majd meg, illetve ilyen betomorulo csapatok ellen az 1. gol a nehéz általában, ha nincs valasz az 1. es a 3. között mar sokszor kevesebb ido telik el, mint 0 es 1 között.
Am egyetértek, en is eladnam, de az is érthető, h meg probalnak vmit kihozni belőle, sztem ez az ev sorsdonto lesz neki is, mint am sokaknak a keretben.
A rossz megmozdulasok mellett, azert vmi hajtas most látszódott rajta. Volt néhány jo megmozdulasa is.ELSiete írta: https://x.com/Gilld/status/195829129530 ... PorBg&s=19
Mar am többször volt ilyen + reakció, általában a 2. meccsen mar vissza all regi önmagához, de akkor le kellene baszni a padra.
Ez is érthető, de elég szigorú. Valahogy érdemi pénzt kellene azert kisajtolni ebbol a történetből. Arra gondoltam, h egy hosszabbitassal erre tobb lehetoseg lenne, bár a bomlaszto hatas is sokba kerülne, nehrz ezt fillerre kimatekolni.Szerintem meg aki feltelt szab a Real Madridnal (plnae 1-1,5 ilyen fos ev utan), annak tipli van.