Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Csak egy kicsit felnyomta az értékét a deadline day offer előtt.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom, mi lehetett, de a streamen a kommentátorok nagyon azt boncolgatták.Pad'em írta:Ha igen akkor több meccsen nem kéne a csapatban látni. De biztos valamelyik ellenfélnek.RealRaúl77 írta: Vini vajon Xabinak magyarázott a gólpassza után?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem a sporinak magyarázott, nekem úgy tünt. A műeséses sárgalap volt még benne, Mbappe pedig azert takarta el a szajat, hogy ne allitsak ki.
- Pad'em
Ha igen akkor több meccsen nem kéne a csapatban látni. De biztos valamelyik ellenfélnek.RealRaúl77 írta: Vini vajon Xabinak magyarázott a gólpassza után?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
Tud ez a gyerek, ha megijed a padtól. Sokszor le kell tenni odahehetheoriginal írta: Gol golpassz nesztek![]()
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Cserének jó leszhehetheoriginal írta: Gol golpassz nesztek![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilvan....RealRaúl77 írta: Vini vajon Xabinak magyarázott a gólpassza után?
thereisonly1ronaldo
- RealRaúl77
Vini vajon Xabinak magyarázott a gólpassza után?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Vegre elerte a justice. Egy evet bujkalt elolerealmadrid95 írta: #JusticeForVinicius
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
#JusticeForVinicius
nem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Tenyleg sokat van a labda a teruleten, de ez reszben annak is koszonheto, h ha megy neki, akkor tenyleg sokat tud hozzatenni, nagyon magasan lenne e a plafonja. Ezt kierdemelte a jo éveiben.Függetlenül attól, hogy fog gólokat rúgni akár ma is de jelenleg az van, hogy a támadások90%a rajta fut át és folyamat szenvedünk a góllövéssel. Balondor óta legnagyobb rákfenéje a csapatnak.
A gollovest meg sztem egy kozepso csatar oldja majd meg, illetve ilyen betomorulo csapatok ellen az 1. gol a nehéz általában, ha nincs valasz az 1. es a 3. között mar sokszor kevesebb ido telik el, mint 0 es 1 között.
Am egyetértek, en is eladnam, de az is érthető, h meg probalnak vmit kihozni belőle, sztem ez az ev sorsdonto lesz neki is, mint am sokaknak a keretben.
A rossz megmozdulasok mellett, azert vmi hajtas most látszódott rajta. Volt néhány jo megmozdulasa is.ELSiete írta: https://x.com/Gilld/status/195829129530 ... PorBg&s=19
Mar am többször volt ilyen + reakció, általában a 2. meccsen mar vissza all regi önmagához, de akkor le kellene baszni a padra.
Ez is érthető, de elég szigorú. Valahogy érdemi pénzt kellene azert kisajtolni ebbol a történetből. Arra gondoltam, h egy hosszabbitassal erre tobb lehetoseg lenne, bár a bomlaszto hatas is sokba kerülne, nehrz ezt fillerre kimatekolni.Szerintem meg aki feltelt szab a Real Madridnal (plnae 1-1,5 ilyen fos ev utan), annak tipli van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ebben kozel sem az latszodik, amit a tweet sugallni akar.ELSiete írta: https://x.com/Gilld/status/195829129530 ... PorBg&s=19
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealRaúl77
Vagy inkább Pereznek.dzsi91 írta:
Hosszútávon ez nem működhet kérdés melyik edző lépi majd meg amit meg kell.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Függetlenül attól, hogy fog gólokat rúgni akár ma is de jelenleg az van, hogy a támadások90%a rajta fut át és folyamat szenvedünk a góllövéssel. Balondor óta legnagyobb rákfenéje a csapatnak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem meg aki feltelt szab a Real Madridnal (plnae 1-1,5 ilyen fos ev utan), annak tipli van.Zsobo írta:Egyébként 10 milla bonuszokban, az nem tűnik irrealisnak, persze, hogy mit szeretne a bonuszokban látni, azt megerne kifejteni, de ha lerak 30 golt, 20 golpasszal, fifa ev csapattag es mondjuk az atlag ratingje 7.3 fölött van, vl(nem tudom mennyi a kiemelkedő), akkor megkaphatja a +10 misit..The club is offering him a salary of €20M per season, but his agents believe that's not enough, and that it would "make no sense" to accept it, as he makes €17M now, and they believe a raise from €17M to €20M is too small. They want €20M+€10M in bonuses.
Sztem ezt lelehetne ugy tárgyalni, hogy leessen neki, hogy mit var az ember egy 30 millas jatekostol, ha megcsinalja, megerdemli. A gond, ink az, h a 17-et sem nagyon szolgalja meg mostanában.. :sd
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Egyébként 10 milla bonuszokban, az nem tűnik irrealisnak, persze, hogy mit szeretne a bonuszokban látni, azt megerne kifejteni, de ha lerak 30 golt, 20 golpasszal, fifa ev csapattag es mondjuk az atlag ratingje 7.3 fölött van, vl(nem tudom mennyi a kiemelkedő), akkor megkaphatja a +10 misit..The club is offering him a salary of €20M per season, but his agents believe that's not enough, and that it would "make no sense" to accept it, as he makes €17M now, and they believe a raise from €17M to €20M is too small. They want €20M+€10M in bonuses.
Sztem ezt lelehetne ugy tárgyalni, hogy leessen neki, hogy mit var az ember egy 30 millas jatekostol, ha megcsinalja, megerdemli. A gond, ink az, h a 17-et sem nagyon szolgalja meg mostanában.. :sd