lestat írta:
Ágy vásárláshoz kèrnèk tanácsot!
Ki, hol szokott vásárolni? Ágykeret+ Matrac? Vagy ugye van egyben kapható szett, melyik oldalon érdemes nézegetni ahol rendes matracot tesznek bele?
Bármilyen tanács jöhet!
Ágy kapcsán passz, én hányok már ezektől a 1.8-2cm bútorlapbol legyártott ipari hulladékoktól...mind szétesik/elnyaglik a saját súlyterhelése alatt. Nincs megfelelő alátámasztásuk stb. Azasszony kiválasztott nagy tolóajtós szekrényt mert hú de szép...most pár év után szedhetem szét és találjam ki, hogy pántoljam össze mert vetemedik... Pedig jópárazázezer ft-ba fájt ez a nagy szekrény..
Matrac
Nekünk jysk-es welpur memory-s volt/van.A drágábbik 90x200 cm.
Én kb 2-3 évet használtam, mert nekem túl puha volt, kellett valami keményebb a derekamnak... De kinek mi a jobb.
Az asszony használta tovább, azt tapasztaltuk, hogy 10 év után a közepe kagylósodott, pedig csak kb 53 kg a "törpesárkány".
Ha ezt én használom tovább a 90 kg-al, nekem lehet 5 év alatt kuka.
A javaslatom az hogy semmiképp ne egybematracot vegyetek az ágyba, hanem két különállót, mert ha változik az igény, vagy az egyik kezd tönkremenni, olcsóbb csak az egyiket cserélni.
A hátránya a középső kis árok, ha a gyerek mondjuk ott alszik...
Nekem most a múltkor a LIDL-ben kampányszerűen kapható matracom van, keményebb jóval mint a welpur-os memory-s, de nekem nagyon bejön.
A lényeg hogy tudd milyet szeretsz, próbáld ki és úgy vedd meg ..