Politika
Re: Politika
Hatalmas ahogy isszátok Magyar Peti szavait, ha odaszarna a tanyárotokra és azt mondaná csokitorta, azt is joízűen megennétek.
És nem vagyok fideszes sőt!, igaziából Magyar nem zavar, de ez amit minden platformon a Tiszás kommentelők leművelenek az basszus tud zavaró lenni. Előadják, hogy ők a felvilágosultak, a mindenhez értők, azt közbe ugyan azt művelik, mint a másik oldal, csak még sokkal erőszakosabban. Na engem pont ez az erőszakosság az ami elterel a tiszától. Beleolvasok a kommentszekcióba és elkapta hányinger, ahol csak a szerintük igazság létezik, aki nem ért velük egyet az fideszbérenc, meg krumpli, Fiat stb. Elvárások az egyik irányból kurva magasak, a másik meg ha annyit mond o1g már folyik a nyál, hogy mekkora vezér.
És nem vagyok fideszes sőt!, igaziából Magyar nem zavar, de ez amit minden platformon a Tiszás kommentelők leművelenek az basszus tud zavaró lenni. Előadják, hogy ők a felvilágosultak, a mindenhez értők, azt közbe ugyan azt művelik, mint a másik oldal, csak még sokkal erőszakosabban. Na engem pont ez az erőszakosság az ami elterel a tiszától. Beleolvasok a kommentszekcióba és elkapta hányinger, ahol csak a szerintük igazság létezik, aki nem ért velük egyet az fideszbérenc, meg krumpli, Fiat stb. Elvárások az egyik irányból kurva magasak, a másik meg ha annyit mond o1g már folyik a nyál, hogy mekkora vezér.
Mivel nem láttam, hogy mi történt, csak az előzményeket tudom, amit már linkeltem is legalább 2szer. MP, hogy szavazatokat szerezzen, rendre a saját rendezvényein (ezek viszont nem pártgyűlések, mert a jelenlévők MP-n kívül nem párttagok és nem is lehetnek jelenleg azok) a MHM-t szapulja, akik még hatalomban sosem voltak. Mivel Toro megkereséseire MP nem válaszolt, ezért úgy gondolta, hogy személyesen keresi fel ott, ahol tudja.nuevo_ericco írta: De most tényleg. Mi értelme van annak, hogy az egyik ellenzéki párt a másik ellenzéki párt gyűlését zavarja meg? Mit akarnak ezzel elérni? Mit kérnek számon egy hatalomban még sosem lévő politikai erőtől?
Szerintem ez az akció nagyon "szatelitesre" sikeredett.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
De most tényleg. Mi értelme van annak, hogy az egyik ellenzéki párt a másik ellenzéki párt gyűlését zavarja meg? Mit akarnak ezzel elérni? Mit kérnek számon egy hatalomban még sosem lévő politikai erőtől?
Azért nem emlékszel, mert nem tudsz róla. Ha jobban utána nézel, akkor mindhárom témában álltak már bele a kormányba, Fideszbe, csak ugye ezek nem kapnak nyilvánosságot.rashidm írta:
Nem emlékszem, hogy a kórházak, oktatás infrastruktúra miatt beszólt volna bárki a MHM közül Orbánnak, ennél sokkal fontosabb dolgokban jeleskedtek mint a kape, turul meg nem tudom még, annyi minden van.
Csak pár percre tudtam belenézni, majd megnézem mindkét verziótsoadroli írta: Toroczkaiék is ott vannak MP beszédén![]()

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mihazánk már lenullázta saját magát a pride-onsoadroli írta: mihazánk végleg le lett nullázva most![]()

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Megéri végig nézni?
csak a végére értem oda

Csak random benyomtam a streamet, es most a valasztasi torvenyrol beszel, amit itt oldalakon keresztul sikerult megfejteni, hogy kuss van rola es nem lehet tudni semmit. Lehet elobb tajekozodni kene, nem hoborogni mint egy mihazankos.
Feltetelezem ez elhangzott mar vagy 30-szor, csak utana kene nezni.
Feltetelezem ez elhangzott mar vagy 30-szor, csak utana kene nezni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem emlékszem, hogy a kórházak, oktatás infrastruktúra miatt beszólt volna bárki a MHM közül Orbánnak, ennél sokkal fontosabb dolgokban jeleskedtek mint a kape, turul meg nem tudom még, annyi minden van.kiserik írta:Örülök, hogy vannak hozzám hasonlók a Te látókörödben, csak akkor elmondom, hogy totálisan félreismersz minket. Egy rohadt szót nem írtam arról, hogy csakis önös érdekeim mentén szemlélem a politikát. De talán, ha nem egy skatulyából húznál elő minden egyes alkalommal, akkor már feltűnhetett volna neked is. Például az agrárium jövője nem azért érdekel, mert abból élek, hanem mert most egy nagybirtokosi rendszerrel tönkretesszük a hazánkat, a vidéket, és úgy néz ki, hogy egy rendszerváltás után még jobban ebbe az irányba fogunk menni.Realista24 írta:
Ahogy irtam, egyreszt nem fontos, hogy mit igernek, mert minden politkikus hazudik, ahogy tettek ezt mindig es tenni is fogjak. Itt nem az szamit, hogy nekem vagy neked mint egyennek jo-e vagy sem, mert az klasszikus rovidtavon valo gondolkodast es onzest feltetelez, amit felfedezni velek a te es hozzad hasonlok allaspontjaban, folyamatosan.
Ez reszemrol nem sértés, elfogadom...valakit egy zsak krumplival lehet megvenni, valakit meg massal.
Te ha mar feltetelezesek, mi olyat tud igerni a Tisza, ami szembe menne az en elkepzeliseimmel? Az mondjuk nagyjabol nem lenne mas, mint ami most van, mert ami teljesen szembemegy az altalam elvartakkal, azok a mai allapotok. Azt meg nem fogjak mondani, hogy ugyanigy folytatjuk.
Mivel egy gondolatkísérletnél nem az a lényeg, hogy mi a valóságos, így tényszerűen teljesen mindegy, hogy mi lenne az.
Tudod azt látom, hogy alapjában máshogy vélekedünk egy fontos dologról. Szerinted ez a meghatározás valós: a MHM a Fidesz szatellit pártja, így a MHM szimpatizánsoknak az az érdekük, hogy ez a kormány maradjon a világ végéig, mert valamilyen érdekük ehhez fűzi (nálam például a pénz) őket, és végül is minden MHM szavazat a Fideszhez lesz számolva, de amúgy is összeszavaznak mindig. Szerintem meg nem valós.
Rosszul gondolod. Itt az MHM-re, a DK-ra és az MKKP-ra gondoltam, mint küszöb környéki pártokra.rashidm írta:
Gondolom itt a MHM-ra gondolsz a bejutási küszöbnél. Csak te látod rosszabbnak a Tiszát. MHM mit csinált eddig? Kiment pampogni a Pride-ra... hurrá. Ha előbb fogta volna össze az országot, mint MP - még ha nem is tetszenek egyáltalán - akkor tuti rájuk szavaznék. De mit csináltak ezalatt az 5-10 év alatt, mióta vannak? Semmit. Vajon miért... Tolják a fityisz szekerét továbbra is.
Véleményem szerint téves az összehasonlítás a Tisza és az MHM életútja, célja, és úgy összességében mindene között. Az MHM '18-ban alakult, főként a Jobbik-ból, mint a nemzeti radikális vonal tovább vivői. A Tisza '24-ben alakult az össz magyar ellenzék összefogására. Az MHM soha nem lesz igazán nagy párt, mert van egy alapvető elutasítottságuk (például nácik) ami mondjuk egy Tiszánál nincs (ott nem számít az előélet, max akkor, ha nem volt valaki Fidesz közeli, mert az jó pont), a Tiszának én meg nem látom a hosszú távú jövőjét, max annyit, hogy ""a Fidesz jobb vót?"", mert egy olvasztó tégely az egész és ha kormányra kerül, akkor ott előbb utóbb meglátszanak az irányok, és mindenkinek nem lehet egy időben megfelelni. Egyébként, ha valaki jobban megfigyeli, a Tisza rengeteg mindent vesz át az MHM programjából szavakban.
Mit csináltak 5-10 év alatt? 4 év alatt nulláról, önerőből bejutottak a parlamentbe ""szélsőséges"" pártként. Emellett elég sokat segítettek a magyar embereknek és segítenek a mai napig. Nekik köszönhető a végrehajtó maffia lebuktatása. Most például Hazai vásárokat tartanak és másodszor kerül megrendezésre a Hungulf expo. Minden olyasmit, amit egy kis párt tehet egy 2/3-os rendszerben.Majd 1 hónapja írtam, hogy kíváncsi vagyok, mi lesz a ügyből. https://www.tiktok.com/@toroczkai.laszl ... yGxFVQq32k Eddig nem csalódtam, már megy a hiszti, mert Toro hazajött Amerikábólsoadroli írta: MP most írta ki:
A Mi Hazánk szervezett provokációra készül a rendezvényeinken.
Kirendelték a teljes kormányzati propagandát is, hogy minden szögből tudósíthassanak arról, ahogy Orbánék szatellit pártjának vezetői nem a korrupt hatalom ellen állnak ki, hanem a TISZA ellen uszítanak. Az ellen a TISZA ellen, amelynek jó esélye van arra, hogy sok millió honfitársunkkal közösen jövőre lezárja az utóbbi dicstelen húsz évet.
Orbán és a Megafon nyaral, ezért elküldik a segédcsapatot. Végül nyilvánosan is összenő, ami összetartozik.
ui. Milyen érdekes, hogy Toroczkai László velem akar vitatkozni, nem a 15 éve kormányzó miniszterelnökkel. Vele inkább mosolyogva parolázik a “köz”televízióban, ahova engem be se engednek.![]()
![]()
ui.: egyébként ismét ferdít MP, mert pont Toroczkai az, aki 3 éve folyamatosan vitázik Orbánnal parlamentben. Egyébként nem vitatkozni akar, hanem megvédeni magát, mert a vádló bizonyíték helyett inkább mentelmi jog mögé bújik. Gerinc nincs, hiszti van. Szép jövő, hogy bassza meg![]()
MP mire hazaér az önbíráskodo mozgalom kirakja a házból

-
Kurva jó, mint egy hőzöngő vérnyugger. Jól lealacsonyítja magát. Ja, bocs az már megtörtént a Barbara Show-ban, amikor Győzike legyőzte a vitájukban.soadroli írta: Toroczkaiék is ott vannak MP beszédén![]()
Hala Madrid y nada más 
-
-
Mit szólna? Hát be van ütve ő is a ruszkikhoz… Tóth Laci Putyin csecsein csüng minimum 1 évtizede.swfan írta:Ennyi erővel bárki vitázik vele folyamatosan a többi pártból. Te is tudod, hogy az nem vita, hisz Viktor azt mond ott amit akar, miközben a 133 bátor ember mindent önelégülten megtapsol neki.kiserik írta: ui.: egyébként ismét ferdít MP, mert pont Toroczkai az, aki 3 éve folyamatosan vitázik Orbánnal parlamentben. Egyébként nem vitatkozni akar, hanem megvédeni magát, mert a vádló bizonyíték helyett inkább mentelmi jog mögé bújik. Gerinc nincs, hiszti van. Szép jövő, hogy bassza meg![]()
Orbán 15 éve nem vett részt élő, nyílt vitán, ahol valódi kérdések és valódi moderáció van, Toroczkai se kezdeményezett ilyet vele, ha jól tudom. Orbán azt mondta, hogy olyanokkal nem vitatkozik, akiknek "gazdája" van (ezzel üti el MP felkéréseit), akkor gondolom, Toroczkai felkérését nem utasítaná el... Lenne is mit amúgy egy nemzeti radikális pártnak számonkérni a Fideszen. Mit szólt Toroczkai ahhoz, hogy Oroszország lényegében nyíltan beavatkozni próbál a magyar választásokba? https://444.hu/2025/08/13/az-orosz-titk ... ampanyolni

Ennek az embernek még a gyerekei is félig románok, hát ki hisz el neki bármit is?!

A választás után mehet recskázni a Novák cimbijéhez a titokban készített terhes nők fotóira.

Hala Madrid y nada más 
Ennyi erővel bárki vitázik vele folyamatosan a többi pártból. Te is tudod, hogy az nem vita, hisz Viktor azt mond ott amit akar, miközben a 133 bátor ember mindent önelégülten megtapsol neki.kiserik írta: ui.: egyébként ismét ferdít MP, mert pont Toroczkai az, aki 3 éve folyamatosan vitázik Orbánnal parlamentben. Egyébként nem vitatkozni akar, hanem megvédeni magát, mert a vádló bizonyíték helyett inkább mentelmi jog mögé bújik. Gerinc nincs, hiszti van. Szép jövő, hogy bassza meg![]()
Orbán 15 éve nem vett részt élő, nyílt vitán, ahol valódi kérdések és valódi moderáció van, Toroczkai se kezdeményezett ilyet vele, ha jól tudom. Orbán azt mondta, hogy olyanokkal nem vitatkozik, akiknek "gazdája" van (ezzel üti el MP felkéréseit), akkor gondolom, Toroczkai felkérését nem utasítaná el... Lenne is mit amúgy egy nemzeti radikális pártnak számonkérni a Fideszen. Mit szólt Toroczkai ahhoz, hogy Oroszország lényegében nyíltan beavatkozni próbál a magyar választásokba? https://444.hu/2025/08/13/az-orosz-titk ... ampanyolni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze, ez egyertelmu hogy nem csakis onos erdekbol szemleled, de onos erdekbol is.Egy rohadt szót nem írtam arról, hogy csakis önös érdekeim mentén szemlélem a politikát.
Itt jon kepbe a kulonbseg kozted es koztem, ha odafigyeltel a korabbi valaszomra. Ezen a ponton pedig tovabblepek ezen a teman, mert az egesz mezogazdasag egy nagy maffia kis hazankban, amit a vegfelhasznalok szivnak meg minden egyes alkalommal.
Hungulf expo...inkabb nem irok semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szép jelen, hogy bassza megSzép jövő, hogy bassza meg

Toroczkai meg olyanokat vitázik egy olyan helyen ahol 15 éve nincs érdemi munka hogy csak na, aztán mikor random találkozik Vityával, aki tönkrebaszta mi hazánkat meg jó hogy kezet nem csókolt neki a nagy vigyorgások közepette

Érdemi eredmény meg kereken nulla ugye, de legalább a Turul az maradt a helyén

Örülök, hogy vannak hozzám hasonlók a Te látókörödben, csak akkor elmondom, hogy totálisan félreismersz minket. Egy rohadt szót nem írtam arról, hogy csakis önös érdekeim mentén szemlélem a politikát. De talán, ha nem egy skatulyából húznál elő minden egyes alkalommal, akkor már feltűnhetett volna neked is. Például az agrárium jövője nem azért érdekel, mert abból élek, hanem mert most egy nagybirtokosi rendszerrel tönkretesszük a hazánkat, a vidéket, és úgy néz ki, hogy egy rendszerváltás után még jobban ebbe az irányba fogunk menni.Realista24 írta:Ahogy irtam, egyreszt nem fontos, hogy mit igernek, mert minden politkikus hazudik, ahogy tettek ezt mindig es tenni is fogjak. Itt nem az szamit, hogy nekem vagy neked mint egyennek jo-e vagy sem, mert az klasszikus rovidtavon valo gondolkodast es onzest feltetelez, amit felfedezni velek a te es hozzad hasonlok allaspontjaban, folyamatosan.Ez most megint tele lett furcsaságokkal. Tehát, ha jól értem, tegyük fel, kijön a Tisza a szavazás előtt 1 nappal egy hivatalos programmal és annak nagy része mondjuk neked teljesen szembe megy azzal, amit szeretnél, emellett van egy olyan bejutási küszöb környékén lévő párt, ami meg olyan programot ígér, ami nagy részben megfelel annak, amit szeretnél, akkor Te a Tisza pártra fogsz szavazni mindkét szavazatoddal, mert szerinted a rosszabb az a jobb?
Ez reszemrol nem sértés, elfogadom...valakit egy zsak krumplival lehet megvenni, valakit meg massal.
Te ha mar feltetelezesek, mi olyat tud igerni a Tisza, ami szembe menne az en elkepzeliseimmel? Az mondjuk nagyjabol nem lenne mas, mint ami most van, mert ami teljesen szembemegy az altalam elvartakkal, azok a mai allapotok. Azt meg nem fogjak mondani, hogy ugyanigy folytatjuk.
Mivel egy gondolatkísérletnél nem az a lényeg, hogy mi a valóságos, így tényszerűen teljesen mindegy, hogy mi lenne az.
Tudod azt látom, hogy alapjában máshogy vélekedünk egy fontos dologról. Szerinted ez a meghatározás valós: a MHM a Fidesz szatellit pártja, így a MHM szimpatizánsoknak az az érdekük, hogy ez a kormány maradjon a világ végéig, mert valamilyen érdekük ehhez fűzi (nálam például a pénz) őket, és végül is minden MHM szavazat a Fideszhez lesz számolva, de amúgy is összeszavaznak mindig. Szerintem meg nem valós.
Rosszul gondolod. Itt az MHM-re, a DK-ra és az MKKP-ra gondoltam, mint küszöb környéki pártokra.rashidm írta:Gondolom itt a MHM-ra gondolsz a bejutási küszöbnél. Csak te látod rosszabbnak a Tiszát. MHM mit csinált eddig? Kiment pampogni a Pride-ra... hurrá. Ha előbb fogta volna össze az országot, mint MP - még ha nem is tetszenek egyáltalán - akkor tuti rájuk szavaznék. De mit csináltak ezalatt az 5-10 év alatt, mióta vannak? Semmit. Vajon miért... Tolják a fityisz szekerét továbbra is.kiserik írta: Ez most megint tele lett furcsaságokkal. Tehát, ha jól értem, tegyük fel, kijön a Tisza a szavazás előtt 1 nappal egy hivatalos programmal és annak nagy része mondjuk neked teljesen szembe megy azzal, amit szeretnél, emellett van egy olyan bejutási küszöb környékén lévő párt, ami meg olyan programot ígér, ami nagy részben megfelel annak, amit szeretnél, akkor Te a Tisza pártra fogsz szavazni mindkét szavazatoddal, mert szerinted a rosszabb az a jobb?
Véleményem szerint téves az összehasonlítás a Tisza és az MHM életútja, célja, és úgy összességében mindene között. Az MHM '18-ban alakult, főként a Jobbik-ból, mint a nemzeti radikális vonal tovább vivői. A Tisza '24-ben alakult az össz magyar ellenzék összefogására. Az MHM soha nem lesz igazán nagy párt, mert van egy alapvető elutasítottságuk (például nácik) ami mondjuk egy Tiszánál nincs (ott nem számít az előélet, max akkor, ha nem volt valaki Fidesz közeli, mert az jó pont), a Tiszának én meg nem látom a hosszú távú jövőjét, max annyit, hogy ""a Fidesz jobb vót?"", mert egy olvasztó tégely az egész és ha kormányra kerül, akkor ott előbb utóbb meglátszanak az irányok, és mindenkinek nem lehet egy időben megfelelni. Egyébként, ha valaki jobban megfigyeli, a Tisza rengeteg mindent vesz át az MHM programjából szavakban.
Mit csináltak 5-10 év alatt? 4 év alatt nulláról, önerőből bejutottak a parlamentbe ""szélsőséges"" pártként. Emellett elég sokat segítettek a magyar embereknek és segítenek a mai napig. Nekik köszönhető a végrehajtó maffia lebuktatása. Most például Hazai vásárokat tartanak és másodszor kerül megrendezésre a Hungulf expo. Minden olyasmit, amit egy kis párt tehet egy 2/3-os rendszerben.
Majd 1 hónapja írtam, hogy kíváncsi vagyok, mi lesz a ügyből. https://www.tiktok.com/@toroczkai.laszl ... yGxFVQq32k Eddig nem csalódtam, már megy a hiszti, mert Toro hazajött Amerikábólsoadroli írta: MP most írta ki:
Kirendelték a teljes kormányzati propagandát is, hogy minden szögből tudósíthassanak arról, ahogy Orbánék szatellit pártjának vezetői nem a korrupt hatalom ellen állnak ki, hanem a TISZA ellen uszítanak. Az ellen a TISZA ellen, amelynek jó esélye van arra, hogy sok millió honfitársunkkal közösen jövőre lezárja az utóbbi dicstelen húsz évet.
Orbán és a Megafon nyaral, ezért elküldik a segédcsapatot. Végül nyilvánosan is összenő, ami összetartozik.
ui. Milyen érdekes, hogy Toroczkai László velem akar vitatkozni, nem a 15 éve kormányzó miniszterelnökkel. Vele inkább mosolyogva parolázik a “köz”televízióban, ahova engem be se engednek.![]()

ui.: egyébként ismét ferdít MP, mert pont Toroczkai az, aki 3 éve folyamatosan vitázik Orbánnal parlamentben. Egyébként nem vitatkozni akar, hanem megvédeni magát, mert a vádló bizonyíték helyett inkább mentelmi jog mögé bújik. Gerinc nincs, hiszti van. Szép jövő, hogy bassza meg

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
MP most írta ki:
ui. Milyen érdekes, hogy Toroczkai László velem akar vitatkozni, nem a 15 éve kormányzó miniszterelnökkel. Vele inkább mosolyogva parolázik a “köz”televízióban, ahova engem be se engednek.
ui. Milyen érdekes, hogy Toroczkai László velem akar vitatkozni, nem a 15 éve kormányzó miniszterelnökkel. Vele inkább mosolyogva parolázik a “köz”televízióban, ahova engem be se engednek.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Gondolom itt a MHM-ra gondolsz a bejutási küszöbnél. Csak te látod rosszabbnak a Tiszát. MHM mit csinált eddig? Kiment pampogni a Pride-ra... hurrá. Ha előbb fogta volna össze az országot, mint MP - még ha nem is tetszenek egyáltalán - akkor tuti rájuk szavaznék. De mit csináltak ezalatt az 5-10 év alatt, mióta vannak? Semmit. Vajon miért... Tolják a fityisz szekerét továbbra is.kiserik írta:Ez most megint tele lett furcsaságokkal. Tehát, ha jól értem, tegyük fel, kijön a Tisza a szavazás előtt 1 nappal egy hivatalos programmal és annak nagy része mondjuk neked teljesen szembe megy azzal, amit szeretnél, emellett van egy olyan bejutási küszöb környékén lévő párt, ami meg olyan programot ígér, ami nagy részben megfelel annak, amit szeretnél, akkor Te a Tisza pártra fogsz szavazni mindkét szavazatoddal, mert szerinted a rosszabb az a jobb?Realista24 írta:
Nem, az alapveto kulonbseg az, hogy ha a program neked nem tetszik, amit MP kinal, akkor nem nyomsz ra, holott ez az egyetlen ut jelenleg arra, hogy valamilyen szinten megalljon vagy legalabbis lelassuljon az orszag hanyatlasa.
Minden masra ott van negy ev. En a programot azert "akarom", hogy legyen mihez merni, legyen mivel elszamoltatni, legyen mihez tartani ebben a negy evben. De ez mar csak egyeni preferencia, es nincs hatassal a behuzando x-re.
Ellenben veled, akinek ha kivesz a zsebebol penzt, akkor nem nyomsz ra, es jo neked, ami van, mert anyagi elonyod van belole, de fogalmazhatunk ugy is, hogy nem akarsz anyagi hatranyt a jovore vonatkozoan.
Es igen, elobb dobom a kukaba a szavazatom, mintsem egy olyan part kapja, mint az MH.