Ez most megint tele lett furcsaságokkal. Tehát, ha jól értem, tegyük fel, kijön a Tisza a szavazás előtt 1 nappal egy hivatalos programmal és annak nagy része mondjuk neked teljesen szembe megy azzal, amit szeretnél, emellett van egy olyan bejutási küszöb környékén lévő párt, ami meg olyan programot ígér, ami nagy részben megfelel annak, amit szeretnél, akkor Te a Tisza pártra fogsz szavazni mindkét szavazatoddal, mert szerinted a rosszabb az a jobb?Realista24 írta:Nem, az alapveto kulonbseg az, hogy ha a program neked nem tetszik, amit MP kinal, akkor nem nyomsz ra, holott ez az egyetlen ut jelenleg arra, hogy valamilyen szinten megalljon vagy legalabbis lelassuljon az orszag hanyatlasa.kiserik írta:
Ezért írtam oda, hogy skatulya meg előítélet. Ha megnézed, nem nagyon szoktam itt MHM-es hit-térítést folytatni mégis megkapom a bélyeget, ha bármit kérdezek, vagy mondok a Tiszával vagy MP-vel kapcsolatban (ahogy most Tőled is).
Külön vicces, hogy az teljesen rendben van, hogy valaki az egyik szavazatát az MKKP-ra készül leadni, de az ördögtől való fideszcsicska, aki esetleg ugyan így tervez cselekedni, csak a listás pártja mondjuk a MHM, DK, vagy valami más.
Minden masra ott van negy ev. En a programot azert "akarom", hogy legyen mihez merni, legyen mivel elszamoltatni, legyen mihez tartani ebben a negy evben. De ez mar csak egyeni preferencia, es nincs hatassal a behuzando x-re.
Ellenben veled, akinek ha kivesz a zsebebol penzt, akkor nem nyomsz ra, es jo neked, ami van, mert anyagi elonyod van belole, de fogalmazhatunk ugy is, hogy nem akarsz anyagi hatranyt a jovore vonatkozoan.
Es igen, elobb dobom a kukaba a szavazatom, mintsem egy olyan part kapja, mint az MH.
Na most jön a zavar. Mit vesz ki az én zsebemből és ki? Ha megint arra akarsz célozgatni, hogy a mezőgazdaság most milyen jövedelmező munka nélkül és majd ez fog megváltozni, akkor megint el kell keserítselek, mert nekem ahhoz sok közöm nincs és nem is lesz (egyébként folyamatosan küzdünk az állammal, mert minden szart kitalálnak, hogy ne kelljen kifizetni a jogos támogatásokat, mert nincs pénz, a hatóságok gyakorlatilag működésképtelenek, hogy mást ne említsek, szóval szopunk mi eleget ennek a kormánynak hála). 100%-ban bio gazdálkodóként nem vagyok kitéve ennek a cirkusznak, mert nem a területalapú támogatásért gazdálkodom. Emellett elkötelezett híve vagyok a talajmegújító gazdálkodásnak, ami bioban még nagyobb kihívás és anyagilag extrán megterhelő, de fontosabb a termőföld megőrzése, mint a végtelen, ipari profit. És pont ez a bajom szakmailag a Tiszával, hogy eddig azt látni, hogy az agrár tanácsadóik több 1000ha-on gazdálkodó agrárbárók, vagy kizárólag támogatásért végeznek agrártevékenységet. Szerinted merre fog haladni tovább ebben a szektorban az ország?
Erre azt tudom mondani, hogy nem kizárt ('22-ben is behúztam az összefogást). Hivatalos program nélkül, ígérgetésre biztos, hogy nem.swfan írta:
Akkor a Tiszás jelöltre fogsz egyéniben szavazni?![]()
Egyébként azt gondolom, hogy ez a fajta "taktikai" szavazás egy vállalható opció, ha kormányt akar váltani a szavazó. Bár van benne nem kis hazárdjáték