Van tobb oktato a csaladban es nem olyan egyszeru ez.L.Miki írta: Ugyanezt hallom vissza én is fogalmam sincs, hogy miért alakult ez ki. Főleg úgy, hogy oké levezetnek 50-60 órát és bazmeg megbuknak.
Ha jol tudom most 30 ora a kotelezo minimum, mostmar errol elektronikusan is vezetni kell naplot, tehat mostmar nehezebb elsutni azt amit te irsz. Viszont egy atlag fiatal nulla tudassal sokszor 30ora alatt lofaszt tanul meg, aztan hibaztatjak az oktatot es atmennek masikhoz de ha mastol veszed at akkor az mar eleve nagyobb oradij.
Nem mondom van hogy az oktato a hibas, van hogy a vizsgabiztos kocsog es fix megbuktat de elkepeszto sztorik vannak tanuloktol. Es most nem csak arra gondolok hogy nehanyan "stressz helyzetben" azt se tudjak melyik a jobb meg a bal kezuk.
Tehat aki mondjuk beul a kocsidba es ugy kezdi mi a horoszkopod, majd par ora mulva szol az iskolaban hogy nem tud kapcsolodni a horoszkopodhoz az o horoszkopjaval es emiatt valtast ker, azzal nem tudom mit lehet kezdeni.
Persze a masik oldal is ott van hogy irgalmatlan draga az oradij ha te veszed, (ugyanez a taxinal is) de a masik oldalon ulve azert latszik hogy ebbol azert sok a kiadas is.
De az teny hogy ennyi penzert amennyibe most kerul a jogsi, annyiert par eve mar egy kezdo autot is vettel.