Zsobo írta:
Kicsit tartok tole, h el fog veszni a rendzserben. Ezzel a letamadasos jatekkal, hogyha oda toljuk az ellenfelet a kapujahoz, elveszti szinte minden erosseget.
A legrosszabb forgatokonyva fejemben kb ez:
Nem lesz terulete futni, nem jo idoben es helyre adja a labdát, lesz egy ket jo kulsos beadasa, meg parszor sikerül majd 23. probalkozasra atmenni par vedon, de 200 millas ajanlatot eppeszu ember nm tesz mar le érte.
Talán annyi a jo oldalra,h ha nem erőltetjük, nem kell az ellenfel vedoinek mindig felrugni, akkor talan a hisztiket elhagyja, bar en az ellenfel helyében pik-pak idegbe vágnám 3 szóból is sztem.
Értem, h a Madridnak nem kell kapkodnia anyagiak miatt, de ilyen korulmenyek között, sztem elo kellene segíteni a tavozasat. Rodrygot meg itt tartanám, kulon jo sztori lenne, ha a vegig Vini árnyékában sinylodo brazil maradna tovább.
Na jó, csak jelen pillanatban mik Vinicius erősségei? A gyorsasága eltűnt, látványosan nem tudta megverni a védőket csak abból. Azt írtad is, hogy 1v1 1v2 szitukban sokból egyszer sikerül megvernie a védőt az utóbbi időkben. A lövés sosem volt az erőssége, voltak nagy góljai a 16-on kívülről, de nem számít kiemelkedőnek, ahogy a passz képességei sem. Fejjel teljesen kuka. A top Vinicius legnagyobb erőssége az volt, hogy nem ismert elveszett labdát. Képes volt a vonal mellett egészen hátul is védekezni, labdát szerezni és végig menni vele mert nem tudták lefutni. Amint az ellenfél támad Vinicius elfelejt visszazárni így nem hátulról kell lendületből jönnie hanem várja a labdát fent. Számára mind1, hogy be van szorítva az ellenfél vagy sem, megteremti ugyan azokat a szituációkat magának mind a kettő esetben amikben nem jó. De itt messze a legnagyobb gond, hogy eltűnt a gyorsasága és a mentalitása h azonnal felugorjon és küzdjön a labdáért. Ez a kettő dolog emelte ki Őt.