Szerintem meg aki feltelt szab a Real Madridnal (plnae 1-1,5 ilyen fos ev utan), annak tipli van.Zsobo írta:Egyébként 10 milla bonuszokban, az nem tűnik irrealisnak, persze, hogy mit szeretne a bonuszokban látni, azt megerne kifejteni, de ha lerak 30 golt, 20 golpasszal, fifa ev csapattag es mondjuk az atlag ratingje 7.3 fölött van, vl(nem tudom mennyi a kiemelkedő), akkor megkaphatja a +10 misit..The club is offering him a salary of €20M per season, but his agents believe that's not enough, and that it would "make no sense" to accept it, as he makes €17M now, and they believe a raise from €17M to €20M is too small. They want €20M+€10M in bonuses.
Sztem ezt lelehetne ugy tárgyalni, hogy leessen neki, hogy mit var az ember egy 30 millas jatekostol, ha megcsinalja, megerdemli. A gond, ink az, h a 17-et sem nagyon szolgalja meg mostanában.. :sd

Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Egyébként 10 milla bonuszokban, az nem tűnik irrealisnak, persze, hogy mit szeretne a bonuszokban látni, azt megerne kifejteni, de ha lerak 30 golt, 20 golpasszal, fifa ev csapattag es mondjuk az atlag ratingje 7.3 fölött van, vl(nem tudom mennyi a kiemelkedő), akkor megkaphatja a +10 misit..The club is offering him a salary of €20M per season, but his agents believe that's not enough, and that it would "make no sense" to accept it, as he makes €17M now, and they believe a raise from €17M to €20M is too small. They want €20M+€10M in bonuses.
Sztem ezt lelehetne ugy tárgyalni, hogy leessen neki, hogy mit var az ember egy 30 millas jatekostol, ha megcsinalja, megerdemli. A gond, ink az, h a 17-et sem nagyon szolgalja meg mostanában.. :sd
Mert azzal a habitussal és viselkedéssel, amivel játszik egyik európai topcsapatba sem kell. Innentől kezdve két út van számára: vagy elmegy minél előbb Szaúd-Arábiába ahol felveheti a Neymar szerepet vagy pedig megembereli magát és a fentieket levetkőzve elkezd hasznosan játszani. Ez utóbbi esetén még ha hozzáadott értéke nem is éri el azt, hogy megadjuk az általa kért fizut, esélye nyílhat arra, hogy egy az ő játékstílusához jobban passzoló európai topcsapatba el tudjon igazolni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Leírtam. Ha itt nem elég neki a 20 millió akkor semmi nem számít csak a pénz. Azt ott megkapja. Nem akar már kupákért meg egyéni díjakért küzdeni, mert azzal az ügynöke is tisztában van, hogy jelenleg európában nem sok klub tudná megvenni és még kevesebbnek van rá szüksége. Vinicius ha nem is okos, de egy ügynök az. Ezt pontosan tudják, Pérez nem szórakozik bárkinek megmutatja merre van az ajtó. Az araboknál nem kap majd annyi támadást sem. Így vagy úgy de szerintem ott fog kikötni pár éven belül. A pályafutás ami mögötte van? Megnyert mindent így nem kell már törnie magát, a saját világában aranylabdás is lett, bőven megteheti, hogy elmegy és a hátralevő 5-6-7 évben (függően attól hogy az elkövetkezendő 1-2-3 évben mikor megy) beszedi a nagy pénzeket. Egy miliszekundumig nem gondolom, hogy majd Vinicius nagyon túlhúzza ezt a karriert, elég hamar kicsekkol Ő is mint oly sok brazil sztár előtte.ram8nes írta:Valaki magyarazza mar el, hogy miert gondolja realisnak, hogy elmegy az arab ligaba a 25-eves Vini, azzal a palyafutassal, ami eddig mogotte van?wZoLee7 írta: Viniciusnak amik számítanak az a pénz, hogy sztár legyen, bármit csinál istenítsék...ezt mind megkapja az arab ligában majd.
Rettentoen orulnek, ha akarhova is, de elmenne, viszont kizartnak tartom ezt a lepest most a karrierjeben. Semmi realitasa nincs azon kivul, hogy jol hangzik.
-
Valaki magyarazza mar el, hogy miert gondolja realisnak, hogy elmegy az arab ligaba a 25-eves Vini, azzal a palyafutassal, ami eddig mogotte van?wZoLee7 írta: Viniciusnak amik számítanak az a pénz, hogy sztár legyen, bármit csinál istenítsék...ezt mind megkapja az arab ligában majd.
Rettentoen orulnek, ha akarhova is, de elmenne, viszont kizartnak tartom ezt a lepest most a karrierjeben. Semmi realitasa nincs azon kivul, hogy jol hangzik.
Akkor legalább ha szar lesz lehet rakni nyugodtan a padra.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- wZoLee7
És akkor majd lehet mondani, hogy az is azért van mert fekete. Itt nagyon gyorsan szembe fogja csapni a valóság, mert ha jelenleg elhiszi, hogy Ő annyit ér amennyit kérnek akkor egy másik világban lebeg. Én örülök, legyen pofátlan és kérjen sokat, akkor legalább hamarabb eltakarítjuk innen. A legjobb jelzés lenne már ma kihagyni a kezdőből, de ez nem fog megtörténni. Amúgy nem Ő volt az aki azt mondta egyszer, hogy ingyen is játszana itt mert ennyire szereti a klubot (amikor még elesett a labdában)? Mikor leül Perez elé az ügynökével lejátszanám neki, aztán közölném, hogy akkor játsz itt ingyen vagy sehogynzooli93 írta: Érik neki lassan a Bernabeu fütty.. kíváncsi leszek ma mit fog lehozni.

Viniciusnak amik számítanak az a pénz, hogy sztár legyen, bármit csinál istenítsék...ezt mind megkapja az arab ligában majd.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem nem az a jatekos/ember mar,aki ha megkapja a nagy uj szerzodest,akkor kokemenyen odateszi,es megmutatja,hogy top elit.
Hanem o ezzel bebizonytotta,hogy tokeletesen csinal mindent,es meg nagyobb kiralykent fog magara tekinteni.
Hanem o ezzel bebizonytotta,hogy tokeletesen csinal mindent,es meg nagyobb kiralykent fog magara tekinteni.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Folosleges a tavalyi szezont egy ember nyakaba varrni, vagy akar egy-egy meccset is.nzooli93 írta: Egy olasz 8.helyezett vert minket bucira a Bernabeuban, amig o a felezőkörben setalgatott unottan, es akkor kevesli az emelést?
Érik neki lassan a Bernabeu fütty.. kíváncsi leszek ma mit fog lehozni.
Ügynök kiment az allaspiacra, es megmerte, hogy mennyit is er az ugyfele...belefutottak egy irrealis ajanlatba, es most ez a targyalasi/viszonytasi alap. Nem feltem Perezt amugy, igy vagy ugy meg fogja oldani a dolgot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Egy olasz 8.helyezett vert minket bucira a Bernabeuban, amig o a felezőkörben setalgatott unottan, es akkor kevesli az emelést?
- Galacticos
Raadasul nem az a karakter szerintem aki szepen csendbe leul a padra ha jogosan le van oda rakva.
Folyamatosan veszíteni fog az értékéből, ezért nem érdemes lerakni a padra sem, mert az csak növeli ennek a mértékét.kodo írta: Egyébként en azzal is kiegyeznek ha marad, de szepen lassan valaki kiszoritja.
Csak abban legyen valtozas Xabi alatt, hogy teljesítmény alapján jár a kezdőtagság, mar rengeteget lépünk előre.
Idén el kell hessegetni az arabokhoz, aztán majd ők megfizetik.
Inkább úgy tűnik, mint aki kifuttatja a szerződését, hogy olcsón távozhasson nagy pénzekért cserébe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egyébként en azzal is kiegyeznek ha marad, de szepen lassan valaki kiszoritja.
Csak abban legyen valtozas Xabi alatt, hogy teljesítmény alapján jár a kezdőtagság, mar rengeteget lépünk előre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remelem igaz a hír, mert Perez sokmindent tolerál, de az ilyet nagyon nem szereti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vagy ha kibir egy szezont pofazas nelkul.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ne legyünk kőszívűek na, írjuk bele azt a 10 milliós bónuszt.
.
.
Ha megkapja az aranylabdát
.
.
Ha megkapja az aranylabdát

- nzooli93
Too small..aha. így is a tavalyi szezon minden jó meccse utan emeltek egy millat az ajanlaton.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
The club is offering him a salary of €20M per season, but his agents believe that's not enough, and that it would "make no sense" to accept it, as he makes €17M now, and they believe a raise from €17M to €20M is too small. They want €20M+€10M in bonuses.
Vini and his agents have decided to play through this season and then make a decision. @ESPNBrasil
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- wZoLee7
Na jó, csak jelen pillanatban mik Vinicius erősségei? A gyorsasága eltűnt, látványosan nem tudta megverni a védőket csak abból. Azt írtad is, hogy 1v1 1v2 szitukban sokból egyszer sikerül megvernie a védőt az utóbbi időkben. A lövés sosem volt az erőssége, voltak nagy góljai a 16-on kívülről, de nem számít kiemelkedőnek, ahogy a passz képességei sem. Fejjel teljesen kuka. A top Vinicius legnagyobb erőssége az volt, hogy nem ismert elveszett labdát. Képes volt a vonal mellett egészen hátul is védekezni, labdát szerezni és végig menni vele mert nem tudták lefutni. Amint az ellenfél támad Vinicius elfelejt visszazárni így nem hátulról kell lendületből jönnie hanem várja a labdát fent. Számára mind1, hogy be van szorítva az ellenfél vagy sem, megteremti ugyan azokat a szituációkat magának mind a kettő esetben amikben nem jó. De itt messze a legnagyobb gond, hogy eltűnt a gyorsasága és a mentalitása h azonnal felugorjon és küzdjön a labdáért. Ez a kettő dolog emelte ki Őt.Zsobo írta: Kicsit tartok tole, h el fog veszni a rendzserben. Ezzel a letamadasos jatekkal, hogyha oda toljuk az ellenfelet a kapujahoz, elveszti szinte minden erosseget.
A legrosszabb forgatokonyva fejemben kb ez:
Nem lesz terulete futni, nem jo idoben es helyre adja a labdát, lesz egy ket jo kulsos beadasa, meg parszor sikerül majd 23. probalkozasra atmenni par vedon, de 200 millas ajanlatot eppeszu ember nm tesz mar le érte.
Talán annyi a jo oldalra,h ha nem erőltetjük, nem kell az ellenfel vedoinek mindig felrugni, akkor talan a hisztiket elhagyja, bar en az ellenfel helyében pik-pak idegbe vágnám 3 szóból is sztem.
Értem, h a Madridnak nem kell kapkodnia anyagiak miatt, de ilyen korulmenyek között, sztem elo kellene segíteni a tavozasat. Rodrygot meg itt tartanám, kulon jo sztori lenne, ha a vegig Vini árnyékában sinylodo brazil maradna tovább.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Kicsit tartok tole, h el fog veszni a rendzserben. Ezzel a letamadasos jatekkal, hogyha oda toljuk az ellenfelet a kapujahoz, elveszti szinte minden erosseget.
Nem lesz terulete futni, nem jo idoben es helyre adja a labdát, lesz egy ket jo kulsos beadasa, meg parszor sikerül majd 23. probalkozasra atmenni par vedon, de 200 millas ajanlatot eppeszu ember nm tesz mar le érte.
Talán annyi a jo oldalra,h ha nem erőltetjük, nem kell az ellenfel vedoinek mindig felrugni, akkor talan a hisztiket elhagyja, bar en az ellenfel helyében pik-pak idegbe vágnám 3 szóból is sztem.
Értem, h a Madridnak nem kell kapkodnia anyagiak miatt, de ilyen korulmenyek között, sztem elo kellene segíteni a tavozasat. Rodrygot meg itt tartanám, kulon jo sztori lenne, ha a vegig Vini árnyékában sinylodo brazil maradna tovább.