Nem. Én folyamatosan azt magyarázom, hogy jó lenne a kurva üveget a kézbe venni és nem azt várni, hogy mennyit töltenek az üres pohárba, vagy töltenek e egyáltalán.Halfkey írta:Van egy pohár, ami félig tele van. Legtöbben látjuk hogy félig van tele, vannak fenntartásaink vele. Neked nem fenntartásaid vannak, hanem folyamatosan azt magyarázod hogy üres.Pont ezt írtam. Ja nem. Arra reagáltam, hogy ha nem végzik jól a dolgukat, akkor ki lesznek baszva, mint a szar. Nem, nem lesznek, ahogy a Fidesz sem volt, mert nem lesz más alternatíva és 4 év után is pont ilyen jól fog hangozni ez a duma Tőled, mint most.
Van rá esély hogy MP lesz az új Orbán? Van. Emiatt másra kellene most szavazni? Nem. Akkor meg mégis mit akarsz? Ez az egy valós döntésed lesz most, hogy most kire szavazz.
Most lenne itt a lehetőség, hogy az ellenzéki szavazók lecsapjanak az asztalra és megmutassák az erejüket a Tisza pártnak. Erre, ha valaki azt mondja, hogy jó lenne pár dologban valami társadalmi egyeztetés, akkor jön a farkas (de inkább birka) falka és azonnal keresztre feszíti.
Várom a konkrét terveket az új alaptörvényről; az új médiaszabályozásról; az új választási eljárásról.___Samy___ írta:Ha nem a fidesz meg nem a mi hazank jovokeperol van szo, akkor erdekes modon minden otlet, elkepzeles, vizionalas meg van magyarazva, hogy miert lesz rossz, es inkabb miert maradjon ez. Ez ha nem szamit a jelenlegi rendszer kampanyolasa mellett, akkor nem tudom mi legyek.Soha nem kampányoltam amellett, hogy maradjon a Fidesz.
Egyebkent meg cikkeket, nyilatkozatokat, videokat kell olvasni, nezni a tisza meg MP reszerol is, hogy hogyan kepzelik el a jovot, milyen otleteik, elkepzeleseik vannak. Ott van minden kerek-perec. Nem minden tokeletes, meg minden fasza, de ha csak a felet is sikerul teljesiteni, mar nyert ugyunk van. Csak tegyetek mar felre addig azt a temerdek utalatot, mig ezeket elolvassatok/megnezitek. Ne ezt durrogtassatok mar, hogy semmi nincs mogottuk, mert ez egyertelmuen nem igaz.
Bennem nincs utálat, csak baromira rosszul veszem, ha hülyére akarnak venni. Lásd mezőgazdasági tervek.