Halfkey írta:
Igazad van kiserik, akkor maradjon inkább már most a Fidesz
Pont ezt írtam. Ja nem. Arra reagáltam, hogy ha nem végzik jól a dolgukat, akkor ki lesznek baszva, mint a szar. Nem, nem lesznek, ahogy a Fidesz sem volt, mert nem lesz más alternatíva és 4 év után is pont ilyen jól fog hangozni ez a duma Tőled, mint most.
___Samy___ írta:
kiserik írta:
Egy inkább költői, de elgondolkodtató kérdés: kire fogsz 4 év után szavazni, ha most beszántják a komplett politikát és végül mégis szarul csinálják? A Fideszre?
Ahogyan '14-ben és '18-ban megélt a Fidesz a Gyurcsányozásból, úgy a Tisza is meg fog egy kormányzás után '30-ban az Orbánozásból.
Kemeny, hogy allandoan azzal kampanyolsz, hogy inkabb maradjunk a jelenelgi fosban, meg veletlenul sem probaljunk ki semmilyen mas modot innen feljebb jutni.
Egyebkent egy normalis, demokratikus palettan talan meg a te partod is tobb teret nyerne maganak, de ezt valahogy meg sem akarod latni.
Soha nem kampányoltam amellett, hogy maradjon a Fidesz. Már az elején is próbáltam rámutatni, hogy ugyan abba a fostengerbe készül belelépni a nagy magyar értelmiség, amibe anno.
Ideje lenne, hogy ráébredjen a szavazó népesség, hogy mekkora ereje van, és kiharcolna némi beleszólást a politikába. Kezdetnek jöhetne a Tisza párt megnyitása az állampolgárok előtt, mint hatalompolitikai eszköz.
Petr írta:
kiserik írta:Egy inkább költői, de elgondolkodtató kérdés: kire fogsz 4 év után szavazni, ha most beszántják a komplett politikát és végül mégis szarul csinálják? A Fideszre?
Ahogyan '14-ben és '18-ban megélt a Fidesz a Gyurcsányozásból, úgy a Tisza is meg fog egy kormányzás után '30-ban az Orbánozásból.
Ebben semmi elgondolkodtato nincs.
1. Elofordulhat, hogy jol csinaljak.
2. Ha rosszul csinaljak, ennyi ido alatt ertelmes alternativa is kinohet a foldbol, mint most.
3. Illetve barmi mas folytatva a sort akar a te otleteiddel.
Ha nem a Fidesz nyer, a kovetkezo 4 evben rengeteg minden valtozhat, kar lenne a lehetosegeket limitalni ahhoz, amit most tudunk.
1. Elő. Magánemberként reménykedem is benne, családi gazdálkodóként szinte semmi esélyt nem látok rá, sőt.
2. Azt felejted el, hogy a mostani alternatívához 14 év kellett.
3. Birka szavazóüzemmódból át kellene állni a társadalomnak a párbeszéd kicsikarására és nem lehazaárulózni, meg mélyrepülőzni azt, aki erre próbál sarkallni embereket. (megjegyzem nálam Vona egyértelműen lepaktált a Fidesszel, de a mostani bejegyzésében nem látom a problémát). Már az első pár hónap után ezen az állásponton voltam és azóta is vagyok. Az ellenzéki helyzet csak rosszabb lett.
Rozsabimbo2019 írta:
hehetheoriginal írta:
De hát ígér....
Csomo mindenrol beszel folyamatosan, hogy hogy lesz...
Akkor világosíts fel, hogy mi lesz ha megvan a 2harmad a választási törvénnyel, es a Médiahatosággal kérlek. Köszi.
Ezekre és arra a csomó mindenre én is kíváncsi vagyok, azon túl, hogy ""örökélet, ingyensör"" és Fidesz nélküli világ.