Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 22:15

reeed_ati írta: Ki lehet majd Borz kihívója?
Strickland?, Pereira?, Ankalaev?
Pereira elleni az finom lenne.. :D
Nem tudom belemegy e címvédő meccsbe vagy elkezd mozogni súlycsoportok között a három öv reményében, amirol beszélt.

Majd Dana eldönti a fizetesekkel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » Tegnap, 18:58

Realista24 írta:
rikko írta: Én lehet behúznék pár szabálytalanságot ( hátra fejelés) vagy valami...
Latszik hogy Barcas vagy.
:lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 18:30

rikko írta: Én lehet behúznék pár szabálytalanságot ( hátra fejelés) vagy valami...
Latszik hogy Barcas vagy.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » Tegnap, 17:34

Ki lehet majd Borz kihívója?
Strickland?, Pereira?, Ankalaev?
Pereira elleni az finom lenne.. :D

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » Tegnap, 16:58

Control time:

Du Plessis 0:53
Chimaev 21:40

Azért ez nagyon beteg stat és úgy, hogy a másik sem egy nyeretlen amatőr, címvédő ellen basszus.. :x

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » Tegnap, 16:25

Egyébként én is gondolkoztam ezen, hogy amikor kb fejjel előre ugranak bele a másikba, akkor miért nem látni egyetlen alkalommal sem, hogy beletérdelnek. Elkezdtem lassítva is megnézni... Rohadt gyorsan történik az egész...
Mint mondtam rohadt frusztráló lehet.
Én lehet behúznék pár szabálytalanságot ( hátra fejelés) vagy valami...

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » Tegnap, 15:40

Nekem amúgy a földharc sem unalmas, mert az is hatalmas sakkjátszma.
Csak azt nem értem, hogy hogyhogy nem tudnak kitalálni semmit a gyors take-downok ellen, valahogy távol tartani, vagy legalább beletérdelni, amikor próbál rárontani, értem, hogy piszok gyors, de még kísérletet sem látni a hárításra, pedig biztos megvannak a taktikák ez ellen is. Vagy esetleg kimozogni a szélére és használni a rácsot..
Tudom, hogy nem egy súlycsoport, de azért egy Jonest, aki szerintem a legkomplexebb harcos volt evör, megnéztem volna, hogy mit talál ki egy ilyen kellemetlen ellenfél ellen. :D

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » Tegnap, 11:12

Realista24 írta:
reeed_ati írta: Többet vártam a dél afrikaitól, totál le lett dominálva..
Semmi ellenszere nem volt a takedown-ok ellen, földön meg kb. verhetetlen a borz.
Kb. 11 takedown, nagyjából 10mp. után már a földön is voltak, az összes menetben.
Abban bízott talán DDP hogy nem birja majd tudovel, de ember nem viccelt amikor azt mondta jön, nyer és viszi a pénzt :lol:
Rohadt unalmas ez a borz... Viszont kegyetlen hatékony... Valami emberfeletti ereje van. Most futottam bele valami videóba, ott úgy kapta fel Cormiert mint öreganyám a szatyrot...
El nem tudom képzelni milyen nyomasztó lehet az ellenfélnek, hogy ott lehegnek a fülébe, dobálják, szétveri a fülét, kapja a térdeseket a keresztcsontra, combra.. frusztráló lehet.
Eddig Chimaevet csak egy negro tudta megszorítani, ott nem is nagyon dominált... A többieket ledózerolta.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 7:24

reeed_ati írta: Többet vártam a dél afrikaitól, totál le lett dominálva..
Semmi ellenszere nem volt a takedown-ok ellen, földön meg kb. verhetetlen a borz.
Kb. 11 takedown, nagyjából 10mp. után már a földön is voltak, az összes menetben.
Abban bízott talán DDP hogy nem birja majd tudovel, de ember nem viccelt amikor azt mondta jön, nyer és viszi a pénzt :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » Tegnap, 7:11

Többet vártam a dél afrikaitól, totál le lett dominálva..

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » Tegnap, 5:56

Van még olyan marha, aki felkelt ufc-t nézni? :D
Tipp?

Baszki két KO fordulásból könyökkel.. :x
Egyébként ez nem brutál életveszélyes, könyökkel totál erővel halántékra?? :x

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. augusztus 13., szerda 19:45

Realista24 írta: DDP Borz elég jónak ígérkezik.
A közel 8 milliárdos Paramount deal meg valami brutális.
Tippre Borz, de talán eddig még nem volt ilyen komoly ellenfele..
Kíváncsi leszek, kemény csatának néz ki és szerintem bármelyik nyer, lesz visszavágó is.
Főleg, ha van ez a milliárdos deal, hülyék lennének, ha nem lenne második felvonás.. :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 13., szerda 18:43

DDP Borz elég jónak ígérkezik.
A közel 8 milliárdos Paramount deal meg valami brutális.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. augusztus 1., péntek 7:18

Biciklibaleset, Cipruson. Feleség és a gyerekek a nyaralóban, Bécit pedig elvileg holtan találták, bár azért megvárnám a hivatalos közleményt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 1., péntek 7:04

hehetheoriginal írta: Kathi Bela rip. 46 evesen
Es az ember azt gondolna, hogy a cuccoktol, de nem, vmi szar biciklibaleset nyaralas kozben :coffee:
Rollert olvastam. Mondjuk mindegy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 1., péntek 7:02

Kathi Bela rip. 46 evesen
Es az ember azt gondolna, hogy a cuccoktol, de nem, vmi szar biciklibaleset nyaralas kozben :coffee:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 31., csütörtök 16:12

nmate írta:
wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.
Remco nem lesz tenyezo, bar lattunk mar par csodat, a szivarvanyos triko kihozza az extrat az emberbol

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 31., csütörtök 10:17

wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 30., szerda 10:29

Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. július 28., hétfő 17:12

Luke Littler vs Josh Rock :lol:

Apró leget dobtak a fiúk, érdemes megnézni :kalapos:

Vissza: