Arda Güler - 15
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- nzooli93
Re: Arda Güler - 15
Játékosok nyolc kulcspasszal egy meccsen az elmúlt hét esztendőből:
Toni Kroos (2019. október 1., 2021. december 19.)
Luka Modrić (2024. március 10.)
Arda Güler (2025. augusztus 24.)
Toni Kroos (2019. október 1., 2021. december 19.)
Luka Modrić (2024. március 10.)
Arda Güler (2025. augusztus 24.)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon jol fest ez igy most
- nzooli93
Arda Güler vs WSG Tirol:
• 82 Minutes
• 81 Touches
• 1 Assist
• 65/71 Passes completed (92%)
• 4 Long balls
• 4 Chance created
• 6 Passes into final third
• 4 Key pass
• 2 Shots hit the woodwork
• 3 Recoveries
8.8
• 82 Minutes
• 81 Touches
• 1 Assist
• 65/71 Passes completed (92%)
• 4 Long balls
• 4 Chance created
• 6 Passes into final third
• 4 Key pass
• 2 Shots hit the woodwork
• 3 Recoveries
bitang jo lesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
JAVIER ZANETTI:ToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
ebben van ráció. Szélre a sebessége úgysem lenne elég sehogy.
„Mi mindig heti két mérkőzést játszottunk. Ennek ellenére hétfőnként mindig elmentem az edzőterembe erősíteni. Ez volt az egyik titka annak, hogy elkerültem a sérüléseket, és 41 éves koromig magas szinten tudtam játszani. Egyetlen lábbal 310 kilót tudtam kinyomni. A gyorsaság nem a futásból jön, hanem a robbanékonyságból – és az a konditermi munkából származik.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mintha 2018ban nem lett volna kipattintva mar:hehetheoriginal írta:szet is pattant a picsaba az aclje....Az ő sebességének is milyen rosszat tett:
https://x.com/skysportde/status/1423208 ... nhSYFTe0hQ
Mennyivel nyugodtabb lennek pedig, ha vele kezdenénk a szezont pl...
Lehet izmot pakolni, de a biologiat nem lehet megeroszakolni, ha a váz nem bírja el.
https://x.com/iMiaSanMia/status/1065268 ... 65/photo/1
18 eves volt, nyilvan meg erosodott es szalkas, mint a szek laba, de hogy ennek semmi koze az ACL-hez szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
szet is pattant a picsaba az aclje....Az ő sebességének is milyen rosszat tett:
Mennyivel nyugodtabb lennek pedig, ha vele kezdenénk a szezont pl...
Lehet izmot pakolni, de a biologiat nem lehet megeroszakolni, ha a váz nem bírja el.
thereisonly1ronaldo
Szerinted az elinduláshoz, kanyarodáshoz nem kell izom? Ha normálisan arányosan építik fel a testet akkor ez az előnyére válik. De igazatok van, maradjon 60kg, egyik profi csapat sem ért hozzá.Rozsabimbo2019 írta:Sprinterek 100m-t futnak egyenesen, nekünk 8-10m kell, gyors kanyarodásokkal. Nagyon más a kettő...ToniKroos írta:
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.
Az ő sebességének is milyen rosszat tett:
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nincs azzal baj, ha megerositik, mert a palya kozepen tudnia kell fizikai parharcokat is nyerni, vagy legalabbis nem eladni a labdat a legkisebb utkozesnel is.
Inkabb a serulekenyseggel szokott baj lenni ezek utan a bulk korok utan, nem a sebesseggel.
Inkabb a serulekenyseggel szokott baj lenni ezek utan a bulk korok utan, nem a sebesseggel.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Halfkey írta:Nem tudom láttál-e már Real focistát az elmúlt 20 évbenToniKroos írta:
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Mindenki lassabb lett akit bulkoltunk. Én elfogadom azt erre hogy "azért mert rosszul csináljuk", csak akkor miből gondoljuk hogy most más lesz.
Ha lehet hinni a spanyol medianak, Bale elso eveben 7 kgt szedett fel, a leggyorsabb sprintje ezutan jott egy evvel kesobb, a Barca elleni emlekezetes sprintjenel.
Persze minden eset mas, Guler eleve nem volt egy szelvesz jatekos, igy gyanitom, hogy a sebessege kozel ugyan az marad.
-
Rozsabimbo2019
Sprinterek 100m-t futnak egyenesen, nekünk 8-10m kell, gyors kanyarodásokkal. Nagyon más a kettő...ToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
Nem tudom láttál-e már Real focistát az elmúlt 20 évbenToniKroos írta:Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
Nem tudom láttad-e a sprintereket, de ott is mindenki tiszta iszom. Attól hogy rápakolnak 8kg-t nem lesz lassabb. Ez csak az előnyére válhat és amúgy sem a sebességéből élt.Halfkey írta: Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
Alapvetően nem bírom mikor izmosítunk valakit a sebesség kárára. De tekintve az új szerepkörét, nála
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem csak nalunk. Teljesen normalis, foleg egy 18-20 eves eseteben. Nem 8 kg-val lett több, hanem atalakult a teste.nzooli93 írta: Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
Ha lattad a fotot, amit posztolt magarol, akkor ugyanaz a cingar gyerek nagyjabol, csak izmosabb kivitelben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csodás.nzooli93 írta: Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
- nzooli93
Nemtudom, szerintem annyira nem, sokkal dinamikusabban,es könnyedebben mozgott a pályán mikor bemutatkozott. De nalunk valamiert mindig mindenkit felpumpalnak.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
És ez jó?nzooli93 írta: Felpakoltak ra 8kg izmot miota itt van.
Kulon edzoje,sefje,meg fizikoterapistaja van,hogy mindent kovetni tudjon,amit a klub megadott neki.