Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. augusztus 19., kedd 20:09

JUST IN: Osasuna is NOT going to file a complaint against the registration of Franco Mastantuono, despite reports.

Osasuna say that Real Madrid have NOT violated any rules since it’s a common practice for teams to register young signings with youth teams. @COPE
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 19., kedd 16:20

OFFICIAL: Miguel Gutiérrez joins Napoli. €18m fee + €2m add-ons.

Real Madrid will receive up to €10m.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 18., hétfő 22:20

Amilyen szar, még ebbe a kerekesszékes brazil valogatottba se ferne be.
Csak nem merték neki megmondani az igazat.
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. augusztus 18., hétfő 21:41

🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Carlo Ancelotti has decided to NOT call up Vini Jr. for upcoming International break. 🇧🇷

Vini Jr. is suspended for Chile match, so Carlo wants him to REST in Madrid and not travel to Bolivia for 1 match, reports Globo.

Ha mar tavaly nem pihentetett,most bepotolja :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 18., hétfő 18:38

Manchester City have decided Savinho is to stay. That kills any possibility of Rodrygo joining City (Real Madrid did not get an offer for him as it was depending on Savinho leaving). [@GuillemBalague]

Most már remélem is hogy nem adjuk el. Padról nagy fegyver lehet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 16., szombat 11:18

Buitre írta: Mondjuk nekem nem tetszik ez a kiskapuzás (játszik pár percet a Castillaban, hogy le legyen tudva). Nem vágom, hogy van ez szabályozva, de nem kellene ebből jogosulatlan előny származzon. Se nekünk se senkinek
Közben meg büntetlenül lehet bírókat lefizetni vagy a kereten túl kiskapukkal játékosokat regisztrálni. Na ne vicceljünk már. Az első fordulókban tolja pár meccsen a castillaban és ha jó akkor felhoztuk az utánpótlás játékostz akit idén igazoltunk. Mi ebben a jogosulatlan előny? Kifizettük és minden szabályosan történne, utána már nem kell visszamennie a castillaba és majd jövő nyáron az első csapathoz regisztráljuk.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. augusztus 16., szombat 11:09

Szoval, ha jol ertem, nincs semmi erdekes hir, ezert osszuk a semmit. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 16., szombat 8:29

Bencze írta: Vinicius es Rodrygo is lehuzott 1-1 szezont 25 feletti szamokkal kovetkezmenyek nelkul
De ők játszottak a Castillában ugye előtte.

Méterhosszú kommentekben vitatkoznak a jogászok Galán posztja alatt, aki csak javasolja, hogy az elsőbe regisztráljuk, ha csak a felnött csapatban fog játszani, mert ha feljelentenek és per lesz, akkor valószínüleg elvesztenénk, legalább is szerinte. És amilyen a viszonyunk Tebasszal meg a ligával valóban jelent rizikót a dolog.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. augusztus 16., szombat 2:10

RealMadridFanatic írta:
Bencze írta: Vinicius es Rodrygo is lehuzott 1-1 szezont 25 feletti szamokkal kovetkezmenyek nelkul
Es miutan "X" szamu meccsuk volt az elso kerettel, visszajatszottak a Castillaba? Lehet, total vakon vagyok, de nekem remlik valami szabalyozas ezzel kapcsolatban.
Rodrygo 12 elso osztalyu meccs utan jatszott februarban a castillaban utoljara. Elotte ketszer lepett palyara szeptemberben a harmadosztalyban.
Vinicius meg oktoberben jatszotta 5. meccset ami egyben az utolso is volt a castilla szineiben. O is tobb meccsen jatszott a ligaban castillas szereplesek kozott

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. augusztus 16., szombat 0:32

Es miutan "X" szamu meccsuk volt az elso kerettel, visszajatszottak a Castillaba? Lehet, total vakon vagyok, de nekem remlik valami szabalyozas ezzel kapcsolatban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. augusztus 15., péntek 23:53

Vinicius es Rodrygo is lehuzott 1-1 szezont 25 feletti szamokkal kovetkezmenyek nelkul

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. augusztus 15., péntek 23:23

Amennyiben emlekeim nem csalnak, nagy trukkozesre nincs mod, a Castillabol felhozott jatekos talan 8 elso csapatban lejatszott meccs utan mar nem jatszhat vissza. Nem biztos, hogy jol emlekszem, de mintha korabban ilyesmi szabaly lett volna.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. augusztus 15., péntek 23:16

Mondjuk nekem nem tetszik ez a kiskapuzás (játszik pár percet a Castillaban, hogy le legyen tudva). Nem vágom, hogy van ez szabályozva, de nem kellene ebből jogosulatlan előny származzon. Se nekünk se senkinek

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 15., péntek 16:57

Anthony írta:
Pad'em írta: Engem meglepne ha egy percet is játszana a Castillában, ahogy a spanyol média kezeli a gyereket egész nyáron.
A spanyol média mindig felhypeolja az új igazolásokat, deh na, nem gondoltam volna hogy valaki el is hiszi nekik :lol:
Látom nem sikerül felfognod amiről beszélek, vagy csak jatszod a hülyét light hehe módra.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 15., péntek 15:45

R. Carlos írta: Szerintem kitaktikázzuk. Ha lesz eladás, akkor teszik be az első keretbe. Ha nem lesz, akkor nem. Nagyon azaz érzésem, hogy valakit akarunk majd igazolni és ezért maradt meg az a 25-ös mezszám. Valószínűleg egy irányító lesz/Konaté, de elsőnek eladni akarunk.
Ugyanezt gondolom. Fel vagyunk minden oldalrók készülve arra, hogy legyen itt még valami az utolsó két hétben. És amatőrök sem leszünk, hogy benyeljünk egy bütit.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 15., péntek 15:26

Galacticos írta:
Anthony írta: A spanyol média mindig felhypeolja az új igazolásokat, deh na, nem gondoltam volna hogy valaki el is hiszi nekik
Szerintem azert amikor ennyi penzt kiadunk valakiert, akkor varhato hogy nem a harmadosztalyba igazoljuk le.

En most jot erzek vele kapcsolatban, ezt hogy messit mondta se erzem intelligencia hianyanak. Az sokkal gazabb lett volna nekem ha bemond mittudomen egy cr7et aztan fel oran belul meg eloszednek regi posztokat ahol messit istenitette.
Aki meg madridistakent nem tudja elfogadni hogy egy argentin fiatal fiunak messi a peldakep es emiatt mar egybol pikkel ra, inkabb ott erzem ezt az intelligencia hianyt mint annal aki nem tert ki a valasz elol.
Szerintem kitaktikázzuk. Ha lesz eladás, akkor teszik be az első keretbe. Ha nem lesz, akkor nem. Nagyon azaz érzésem, hogy valakit akarunk majd igazolni és ezért maradt meg az a 25-ös mezszám. Valószínűleg egy irányító lesz/Konaté, de elsőnek eladni akarunk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 15., péntek 14:47

Anthony írta: A spanyol média mindig felhypeolja az új igazolásokat, deh na, nem gondoltam volna hogy valaki el is hiszi nekik
Szerintem azert amikor ennyi penzt kiadunk valakiert, akkor varhato hogy nem a harmadosztalyba igazoljuk le.

En most jot erzek vele kapcsolatban, ezt hogy messit mondta se erzem intelligencia hianyanak. Az sokkal gazabb lett volna nekem ha bemond mittudomen egy cr7et aztan fel oran belul meg eloszednek regi posztokat ahol messit istenitette.
Aki meg madridistakent nem tudja elfogadni hogy egy argentin fiatal fiunak messi a peldakep es emiatt mar egybol pikkel ra, inkabb ott erzem ezt az intelligencia hianyt mint annal aki nem tert ki a valasz elol.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. augusztus 15., péntek 14:22

Pad'em írta: Engem meglepne ha egy percet is játszana a Castillában, ahogy a spanyol média kezeli a gyereket egész nyáron.
A spanyol média mindig felhypeolja az új igazolásokat, deh na, nem gondoltam volna hogy valaki el is hiszi nekik :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 15., péntek 14:07

Pad'em írta:
ELSiete írta:

Mert a PSG es hasonló csapatok érdeklődése után ő nyilván arra vágyik, hogy a Castillaban jatsszon.
Ez az, egy pillanatra sem merült fel eddig, hogy egy percet is játszana a Castillában, sőt arról cikkeznek június óta, hogy Bellingham sérülése miatt akár rögtön kezdő is lehet, tegnap is arról írtak, hogy Osasuna ellen kedden már debütál.
Ha pedig tényleg máshogy nem tudják megoldani, azért nem lenne jó elkerülni a büntipénzt, így is fizettünk eleget érte.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 15., péntek 14:00

Anthony írta:
Pad'em írta:

Hát pedig 99%, hogy debütál kedden. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják letenni a Castillába, ha tényleg bünti járna a 30-as szám miatt, akkor keddig megkapja a 25-öst.
És mi köze annak, hogy debütál kedden és hogy esetleg a szezon során 1-2 meccsen pályára küldik a Castillában, ha jogilag erre van szükség? Perez mondta neked személyesen, hogy ilyen nem lesz, vagy miért ne történhetne meg?
Annak semmi. Ott arra reagáltam, hogy 2 edzés után nem fog pályára lépni. De, pályára fog több mint valószínű.

Személyes véleményem szimplán. Engem meglepne ha egy percet is játszana a Castillában, ahogy a spanyol média kezeli a gyereket egész nyáron. Szerintem sanszosabb hogy inkább akkor a felnőttbe regisztrálják. Na de várj közbe hív Perez.

Vissza: