Es miutan "X" szamu meccsuk volt az elso kerettel, visszajatszottak a Castillaba? Lehet, total vakon vagyok, de nekem remlik valami szabalyozas ezzel kapcsolatban.Bencze írta: Vinicius es Rodrygo is lehuzott 1-1 szezont 25 feletti szamokkal kovetkezmenyek nelkul

Kommentáld a híreket
- RealMadridFanatic
Re: Kommentáld a híreket
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Vinicius es Rodrygo is lehuzott 1-1 szezont 25 feletti szamokkal kovetkezmenyek nelkul
- RealMadridFanatic
Amennyiben emlekeim nem csalnak, nagy trukkozesre nincs mod, a Castillabol felhozott jatekos talan 8 elso csapatban lejatszott meccs utan mar nem jatszhat vissza. Nem biztos, hogy jol emlekszem, de mintha korabban ilyesmi szabaly lett volna.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Mondjuk nekem nem tetszik ez a kiskapuzás (játszik pár percet a Castillaban, hogy le legyen tudva). Nem vágom, hogy van ez szabályozva, de nem kellene ebből jogosulatlan előny származzon. Se nekünk se senkinek
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Látom nem sikerül felfognod amiről beszélek, vagy csak jatszod a hülyét light hehe módra.Anthony írta:A spanyol média mindig felhypeolja az új igazolásokat, deh na, nem gondoltam volna hogy valaki el is hiszi nekikPad'em írta: Engem meglepne ha egy percet is játszana a Castillában, ahogy a spanyol média kezeli a gyereket egész nyáron.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ugyanezt gondolom. Fel vagyunk minden oldalrók készülve arra, hogy legyen itt még valami az utolsó két hétben. És amatőrök sem leszünk, hogy benyeljünk egy bütit.R. Carlos írta: Szerintem kitaktikázzuk. Ha lesz eladás, akkor teszik be az első keretbe. Ha nem lesz, akkor nem. Nagyon azaz érzésem, hogy valakit akarunk majd igazolni és ezért maradt meg az a 25-ös mezszám. Valószínűleg egy irányító lesz/Konaté, de elsőnek eladni akarunk.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem kitaktikázzuk. Ha lesz eladás, akkor teszik be az első keretbe. Ha nem lesz, akkor nem. Nagyon azaz érzésem, hogy valakit akarunk majd igazolni és ezért maradt meg az a 25-ös mezszám. Valószínűleg egy irányító lesz/Konaté, de elsőnek eladni akarunk.Galacticos írta:Szerintem azert amikor ennyi penzt kiadunk valakiert, akkor varhato hogy nem a harmadosztalyba igazoljuk le.Anthony írta: A spanyol média mindig felhypeolja az új igazolásokat, deh na, nem gondoltam volna hogy valaki el is hiszi nekik
En most jot erzek vele kapcsolatban, ezt hogy messit mondta se erzem intelligencia hianyanak. Az sokkal gazabb lett volna nekem ha bemond mittudomen egy cr7et aztan fel oran belul meg eloszednek regi posztokat ahol messit istenitette.
Aki meg madridistakent nem tudja elfogadni hogy egy argentin fiatal fiunak messi a peldakep es emiatt mar egybol pikkel ra, inkabb ott erzem ezt az intelligencia hianyt mint annal aki nem tert ki a valasz elol.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Galacticos
Szerintem azert amikor ennyi penzt kiadunk valakiert, akkor varhato hogy nem a harmadosztalyba igazoljuk le.Anthony írta: A spanyol média mindig felhypeolja az új igazolásokat, deh na, nem gondoltam volna hogy valaki el is hiszi nekik
En most jot erzek vele kapcsolatban, ezt hogy messit mondta se erzem intelligencia hianyanak. Az sokkal gazabb lett volna nekem ha bemond mittudomen egy cr7et aztan fel oran belul meg eloszednek regi posztokat ahol messit istenitette.
Aki meg madridistakent nem tudja elfogadni hogy egy argentin fiatal fiunak messi a peldakep es emiatt mar egybol pikkel ra, inkabb ott erzem ezt az intelligencia hianyt mint annal aki nem tert ki a valasz elol.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A spanyol média mindig felhypeolja az új igazolásokat, deh na, nem gondoltam volna hogy valaki el is hiszi nekikPad'em írta: Engem meglepne ha egy percet is játszana a Castillában, ahogy a spanyol média kezeli a gyereket egész nyáron.

- RealRaúl77
Ha pedig tényleg máshogy nem tudják megoldani, azért nem lenne jó elkerülni a büntipénzt, így is fizettünk eleget érte.Pad'em írta:Ez az, egy pillanatra sem merült fel eddig, hogy egy percet is játszana a Castillában, sőt arról cikkeznek június óta, hogy Bellingham sérülése miatt akár rögtön kezdő is lehet, tegnap is arról írtak, hogy Osasuna ellen kedden már debütál.ELSiete írta:
Mert a PSG es hasonló csapatok érdeklődése után ő nyilván arra vágyik, hogy a Castillaban jatsszon.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Pad'em
Annak semmi. Ott arra reagáltam, hogy 2 edzés után nem fog pályára lépni. De, pályára fog több mint valószínű.Anthony írta:És mi köze annak, hogy debütál kedden és hogy esetleg a szezon során 1-2 meccsen pályára küldik a Castillában, ha jogilag erre van szükség? Perez mondta neked személyesen, hogy ilyen nem lesz, vagy miért ne történhetne meg?Pad'em írta:
Hát pedig 99%, hogy debütál kedden. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják letenni a Castillába, ha tényleg bünti járna a 30-as szám miatt, akkor keddig megkapja a 25-öst.
Személyes véleményem szimplán. Engem meglepne ha egy percet is játszana a Castillában, ahogy a spanyol média kezeli a gyereket egész nyáron. Szerintem sanszosabb hogy inkább akkor a felnőttbe regisztrálják. Na de várj közbe hív Perez.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És mi köze annak, hogy debütál kedden és hogy esetleg a szezon során 1-2 meccsen pályára küldik a Castillában, ha jogilag erre van szükség? Perez mondta neked személyesen, hogy ilyen nem lesz, vagy miért ne történhetne meg?Pad'em írta:Hát pedig 99%, hogy debütál kedden. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják letenni a Castillába, ha tényleg bünti járna a 30-as szám miatt, akkor keddig megkapja a 25-öst.BLevi96 írta: Nem gondolhatták komolyan hogy, ide jön dél amerikából és kb 2 edzés után már pályára küldik. Előbb fog egy Castillas bekerülni akiket most próbálgattak.
- Pad'em
Hát pedig 99%, hogy debütál kedden. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják letenni a Castillába, ha tényleg bünti járna a 30-as szám miatt, akkor keddig megkapja a 25-öst.BLevi96 írta: Nem gondolhatták komolyan hogy, ide jön dél amerikából és kb 2 edzés után már pályára küldik. Előbb fog egy Castillas bekerülni akiket most próbálgattak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mi a baj azzal, ha a meccs végén 10-15 percre beküldik? Güler hátrébb fog játszani, arra a posztra már csak Brahim bevethető aki inkább szélső mint 10-es. Itt ott a szezon elején jelenjen meg pár castilla meccsen, a végén álljon be pár percre aztán a kötelező letudva.BLevi96 írta: Nem gondolhatták komolyan hogy, ide jön dél amerikából és kb 2 edzés után már pályára küldik. Előbb fog egy Castillas bekerülni akiket most próbálgattak.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nem gondolhatták komolyan hogy, ide jön dél amerikából és kb 2 edzés után már pályára küldik. Előbb fog egy Castillas bekerülni akiket most próbálgattak.
- Pad'em
Ez az, egy pillanatra sem merült fel eddig, hogy egy percet is játszana a Castillában, sőt arról cikkeznek június óta, hogy Bellingham sérülése miatt akár rögtön kezdő is lehet, tegnap is arról írtak, hogy Osasuna ellen kedden már debütál.ELSiete írta:Mert a PSG es hasonló csapatok érdeklődése után ő nyilván arra vágyik, hogy a Castillaban jatsszon.RealRaúl77 írta: Igazából tényleg annyian vannak most elől, hogy ha nem megy a két brazilból valaki, akkor tényleg alig lesznek percei, úgyhogy jobban jár átmenetileg így. Ha meg megy az egyik, akkor máris van helye.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mert a PSG es hasonló csapatok érdeklődése után ő nyilván arra vágyik, hogy a Castillaban jatsszon.RealRaúl77 írta: Igazából tényleg annyian vannak most elől, hogy ha nem megy a két brazilból valaki, akkor tényleg alig lesznek percei, úgyhogy jobban jár átmenetileg így. Ha meg megy az egyik, akkor máris van helye.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Hat de ezt mondja a sportjogasz is.MorataMartin írta:Nem értem anno Vini és Rodrygo is a Castillába volt regisztrálva, játszottak is ott pár meccset, aztán semmi nem lett.Pad'em írta: Miguel Galan ismert madridi sportjogász szerint szabályt sérthetünk és büntit kockáztatunk ha csak a felnőttcsapatban fog játszani Mastantuono de a Castillába regisztráljuk.
Registering Mastantuono with Real Madrid Castilla instead of the first team could be considered a legal loophole or even a fraud of law.
Although Real Madrid could register Mastantuono as a Castilla player to keep a spot open on the first team roster until the transfer window closes on September 2, this move is risky. According to Articles 125, 126, and 250 of the RFEF regulations, such an action could be deemed a violation of the spirit of the rules, especially if the player is only going to play with the first team.
The regulations state that the relationship between a first team and its B team must not be used to circumvent rules or for purposes beyond what’s specifically allowed. Any such maneuver could be declared null and void, and considered fraudulent.
Given Mastantuono’s contract and transfer fee, he is clearly a first-team player. Registering him with a Castilla number (like #30) while exclusively playing him for the first team goes against the intended purpose of the rules.
If Madrid uses this strategy, they risk being penalized for improper player registration (as per Article 248), and the RFEF Disciplinary Code would apply.
Jatszik par meccset o is a Castillaban,es nincs semmi gond.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nem értem anno Vini és Rodrygo is a Castillába volt regisztrálva, játszottak is ott pár meccset, aztán semmi nem lett.Pad'em írta: Miguel Galan ismert madridi sportjogász szerint szabályt sérthetünk és büntit kockáztatunk ha csak a felnőttcsapatban fog játszani Mastantuono de a Castillába regisztráljuk.
Registering Mastantuono with Real Madrid Castilla instead of the first team could be considered a legal loophole or even a fraud of law.
Although Real Madrid could register Mastantuono as a Castilla player to keep a spot open on the first team roster until the transfer window closes on September 2, this move is risky. According to Articles 125, 126, and 250 of the RFEF regulations, such an action could be deemed a violation of the spirit of the rules, especially if the player is only going to play with the first team.
The regulations state that the relationship between a first team and its B team must not be used to circumvent rules or for purposes beyond what’s specifically allowed. Any such maneuver could be declared null and void, and considered fraudulent.
Given Mastantuono’s contract and transfer fee, he is clearly a first-team player. Registering him with a Castilla number (like #30) while exclusively playing him for the first team goes against the intended purpose of the rules.
If Madrid uses this strategy, they risk being penalized for improper player registration (as per Article 248), and the RFEF Disciplinary Code would apply.
- RealRaúl77
Igazából tényleg annyian vannak most elől, hogy ha nem megy a két brazilból valaki, akkor tényleg alig lesznek percei, úgyhogy jobban jár átmenetileg így. Ha meg megy az egyik, akkor máris van helye.