Náluk játszik az elmúlt 40 év legjobb labdanélküli irányítójaAmúgy miért vagytok ennyire bizakodóak az Arsenalt illetően?

Rangadókon ugyan inkább szívás van, mint siker, de a médiahype felhúzza őket. ( Ejj, hol van RMCF, mikor szükség lenne rá?

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 16., hétfő 17:39
Náluk játszik az elmúlt 40 év legjobb labdanélküli irányítójaAmúgy miért vagytok ennyire bizakodóak az Arsenalt illetően?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 17:30
peti_madrid írta:Amúgy miért vagytok ennyire bizakodóak az Arsenalt illetően? Nem méltó ellenfele a Bayernnek, legalábbis szerintem. A védelemben Mertesacker ill. Koscielny/Vermaelen szerintem könnyű falat lesz Robbenéknek, középpályán Ramseyt megeszi Lahm vagy Kroos, Özilt 2-3-szor elnyomják, ezzel neki el is ment a kedve, Giroud meg egyszerűen csak nem fog labdát kapni. Nem emeltem ki mindenkit, de a Bayern minden téren az Arsenal előtt jár, egyszerűen nem látom esélyét annak, hogy 1-nél több gólt rúgjanak a németeknek összesen...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 16., hétfő 17:24
Az Arsenal egy túlszopott csapat (már elnézést). (Bár ezt sosem fogom megérteni, hogy miért, vagy mire fel, biztos a régi emlékek) Most kaptak egy hatost a hétvégén. Amikor ilyen Madridban előfordult elnök és edző váltás jött utána egyből.Amúgy miért vagytok ennyire bizakodóak az Arsenalt illetően?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 16., hétfő 17:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 16., hétfő 17:17
10 perc után már a lelátón lesznekDavieS írta:azért az a Balotelli - DCosta páros egész jónak ígérkezik..![]()
Könnyű nem, és most tényleg összejöhet egy olyan 8-as, akik közül bárki nyerhet a végén. De talán még így is a MU lesz a leggyengébb. (megelőlegezem nekik a továbbjutást)petiamadridista írta:Aztána legjobb nyolc között már nem lesz könnyű ellenfél.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. december 16., hétfő 17:16
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 16., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 17:11
még az elődöntőket is sorsolták tavaly...gondolom idén is így tervezik.peti_madrid írta:Amúgy ha lejátszották a csapatok ezt a 2 meccset (oda- és visszavágó), akkor újra sorsolnak v. ágrajz alapján folytatódik? Csak mert vmi olyan rémlik, hogy tavaly sorsoltak még egyet a nyolcaddöntők után...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. december 16., hétfő 17:09
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 16., hétfő 17:06
mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez simán lehetett volna fordítva is. A BL sorsolástól függ. Szóval ha ebből azt akartad kihozni hogy a spanyol liga sorsolását megint úgy állították össze h a barcának kedvezzen, akkor ez most nem teljesen így van.Donát írta:Mi játszunk BL-t klasszikus lőtt, ti nem
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 16., hétfő 17:03
Egyetertek veled,ket azonos nemzet szerintem se lesz meg.dzsi91 írta:Több éves megfigyelés alapján, Platiniék igyekeznek a nemzeteken belüli összecsapásokat elkerülni amíg csak lehet, szóval szerintem max elődöntőben lesz Atletico-Real, de hát addig meg elkéne jutni mind2-nek... Én biztosra veszem ,hogy Josét és csapatát ránk uszítják, és ha a barca és a bayern is messzire jut, Pep sem ússza meg a drámai hazatérést...valljuk be őszintén, a bajnokok ligája messze a legjobb dráma sorozat, persze utána rögtön a Breaking bad.Marci írta:Nagyon jó lett a sorsolás, szerencsére velünk volt Fortuna.Messze a leggyengébb csapatot kaptuk.
Előre tekintve pedig egy ilyet nagyon adnék:
MU - Chelsea
Bayern - PSG
Barcelona - Dortmund
Real - Atletico
Nagyon jó lenne egy madridi derbi a BL-ben, elképesztő presztizs értéke lenne a meccsnek, és annak megnyerésének.
Utána, ahogy alattam is írták egy drámai Mourinho visszatérés, és kiesés.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 16:46
Több éves megfigyelés alapján, Platiniék igyekeznek a nemzeteken belüli összecsapásokat elkerülni amíg csak lehet, szóval szerintem max elődöntőben lesz Atletico-Real, de hát addig meg elkéne jutni mind2-nek... Én biztosra veszem ,hogy Josét és csapatát ránk uszítják, és ha a barca és a bayern is messzire jut, Pep sem ússza meg a drámai hazatérést...valljuk be őszintén, a bajnokok ligája messze a legjobb dráma sorozat, persze utána rögtön a Breaking bad.Marci írta:Nagyon jó lett a sorsolás, szerencsére velünk volt Fortuna.Messze a leggyengébb csapatot kaptuk.
Előre tekintve pedig egy ilyet nagyon adnék:
MU - Chelsea
Bayern - PSG
Barcelona - Dortmund
Real - Atletico
Nagyon jó lenne egy madridi derbi a BL-ben, elképesztő presztizs értéke lenne a meccsnek, és annak megnyerésének.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. december 16., hétfő 16:12
Szerintem meg ez jobban utne:Marci írta: Előre tekintve pedig egy ilyet nagyon adnék:
MU - Chelsea
Bayern - PSG
Barcelona - Dortmund
Real - Atletico
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. december 16., hétfő 16:11
Egyébként az Atletico szerintem csúnyán el fogja intézni a Milánt. Simeonét nyugodtan betehették volna a legjobb edzők köz, mert elképesztő mit alkotott az Atleticonál. És most nagyon ideális helyzetbe vannak ahhoz, hogy meglepjék a nagyokat, akik talán még nem veszik őket teljesen komolyan, a játékosaiknak a kellő önbizalmuk megvan, de még nincs nagyképüség, könnyelműség a részükről. Ellenünk és a Barca ellen még tudják azt is, hogy kell játszani.Nem szívesen játszanék velük később sem.Hát röhöghettek, de ebben az Atleticoban meg van eddig minden. 2 meccsen meg bárki ellen jók lehetnek, de szerintem a végső szakaszban elfogynak majd.
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. december 16., hétfő 15:51
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. december 16., hétfő 15:50
Donát írta: Mi játszunk BL-t klasszikus lőtt, ti nem. Nem elég nagy különbség? Mi az Athléticohoz megyünk ti a Sociedadhoz, nem érzed a Különbséget? Ha nem tudod, akkor hiába magyarázom...
Plusz ezt csak én gondolom, de a korábbi tapasztalatok alapján a kedd-szerda, szombat vasárnap elosztásnál is mi húzzuk majd a rövidebbet. De persze ez még nem tuti. (deaz)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 16., hétfő 15:44
Szpesolvan otthon vandzsi91 írta:https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 7315_n.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
Annyira éreztem ,hogy a Barca a City-t kapja....jó lesz ez,Bayern-nek sem lesz azért sétagalopp, mi meg pihenhetünk.Szerintem az 1ik FCB ki fog esni a 16 között, kétlem ,hogy mind2 angol lefeküdne.Mindenesetre továbbra is tartom, hogy a Barca semmit nem javult/tanult a tavalyi hibák ellenére, így európában cumi lesz a vége, ha nem most akkor majd később.
De ne aggódjon senki, a házamat tenném rá ,hogy a 8 között José papa és a Chelsea fog várni minket.UEFA-ék ezt nem hagyják ki, mekkora dráma a szpesölvan hazatééééér....
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. december 16., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 16., hétfő 15:38
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 16., hétfő 15:35
Jelenlévő fórumozók: 93 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem