Eskü adnám, én bírtam a csávótFaust írta:Alonso beáll kp-ra, hogy ész is legyen, ne csak izom...RealRaúl77 írta:
Jön még ide kp-s![]()

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. augusztus 14., csütörtök 22:22
Eskü adnám, én bírtam a csávótFaust írta:Alonso beáll kp-ra, hogy ész is legyen, ne csak izom...RealRaúl77 írta:
Jön még ide kp-s![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 14., csütörtök 21:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 14., csütörtök 21:35
Mert ha kiter azert allnak bele az emberek. A donto az lesz mit mutat majd nem az hogy szerinte ki a legjobb vagy ki a kedvence.zsírosdeszka írta:Mondjuk ki is térhetne ilyen helyzetben az egyenes válasz elől. De hát ahhoz intelligencia kellene.Galacticos írta:
Legalabb oszinte es nem a nyaller dumat nyomja. A 30as mezszam se hiszem a santiago munez miatt van.![]()
Konate jon még azt is kinezem hogy elobb adjak el rudigert mint alabat vagy mendyt.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2025. augusztus 14., csütörtök 21:11
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2025. augusztus 14., csütörtök 21:08
Az intelligens focistákat kedvelem. Akik értelmesek, a pályán is azok. A Zidane, Kroos féléket…Faust írta:Ami ugye a fotballistak 99%-anal hianycikk.zsírosdeszka írta:
Mondjuk ki is térhetne ilyen helyzetben az egyenes válasz elől. De hát ahhoz intelligencia kellene.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. augusztus 14., csütörtök 21:02
Ami ugye a fotballistak 99%-anal hianycikk.zsírosdeszka írta:Mondjuk ki is térhetne ilyen helyzetben az egyenes válasz elől. De hát ahhoz intelligencia kellene.Galacticos írta:
Legalabb oszinte es nem a nyaller dumat nyomja. A 30as mezszam se hiszem a santiago munez miatt van.![]()
Konate jon még azt is kinezem hogy elobb adjak el rudigert mint alabat vagy mendyt.
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2025. augusztus 14., csütörtök 21:00
Mondjuk ki is térhetne ilyen helyzetben az egyenes válasz elől. De hát ahhoz intelligencia kellene.Galacticos írta:Legalabb oszinte es nem a nyaller dumat nyomja. A 30as mezszam se hiszem a santiago munez miatt van.Realista24 írta: Franco Mastantuono: “The best player in the world? For me, it’s Messi. I’m Argentinian. Nothing more to say.”![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 14., csütörtök 17:29
O a keves kivetelek egyike..gutihaz14 írta:kérdezd garnachot mit gondol errőlmiro. írta:
Argentin.
Vagy Maradona,vagy Messi.
Mivel kolyok,egyertelmu,hogy az utobbi.. Ez az oszinteseg a hazajanak szol leginkabb.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 14., csütörtök 17:27
én mondjuk leszarom az egyenességét a pályán mutassa meg mit tudBuitre írta:nem tudom, nekem ez az egyenesség szimpatikusabb és bejön, pedig aztán rühelltem Messitgutihaz14 írta:
grat, tudja hogyan kell bevagodni a kozonsegnel
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 14., csütörtök 17:26
kérdezd garnachot mit gondol errőlmiro. írta:Argentin.gutihaz14 írta:
grat, tudja hogyan kell bevagodni a kozonsegnel
Vagy Maradona,vagy Messi.
Mivel kolyok,egyertelmu,hogy az utobbi.. Ez az oszinteseg a hazajanak szol leginkabb.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. augusztus 14., csütörtök 17:25
Biztosan sokkal jobb, amikor Laportáék aláíratják mindenkivel, hogy Messit kell mondani.gutihaz14 írta:grat, tudja hogyan kell bevagodni a kozonsegnelRealista24 írta: Franco Mastantuono: “The best player in the world? For me, it’s Messi. I’m Argentinian. Nothing more to say.”
HozzászólásSzerző: miro. » 2025. augusztus 14., csütörtök 17:22
Argentin.gutihaz14 írta:grat, tudja hogyan kell bevagodni a kozonsegnelRealista24 írta: Franco Mastantuono: “The best player in the world? For me, it’s Messi. I’m Argentinian. Nothing more to say.”
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. augusztus 14., csütörtök 17:17
Tőlem lehet neki pique is, csak legyen hasznos tagja a csapatnak meg szántsa fel a pályátgutihaz14 írta:grat, tudja hogyan kell bevagodni a kozonsegnelRealista24 írta: Franco Mastantuono: “The best player in the world? For me, it’s Messi. I’m Argentinian. Nothing more to say.”
HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. augusztus 14., csütörtök 16:09
nem tudom, nekem ez az egyenesség szimpatikusabb és bejön, pedig aztán rühelltem Messitgutihaz14 írta:grat, tudja hogyan kell bevagodni a kozonsegnelRealista24 írta: Franco Mastantuono: “The best player in the world? For me, it’s Messi. I’m Argentinian. Nothing more to say.”
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 14., csütörtök 16:04
grat, tudja hogyan kell bevagodni a kozonsegnelRealista24 írta: Franco Mastantuono: “The best player in the world? For me, it’s Messi. I’m Argentinian. Nothing more to say.”
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. augusztus 14., csütörtök 15:30
Hát ez ilyen, ha egyszer nem kellenek senkinek, úgy nehéz eladni.Galacticos írta: Konate jon még azt is kinezem hogy elobb adjak el rudigert mint alabat vagy mendyt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. augusztus 14., csütörtök 15:14
Legalabb oszinte es nem a nyaller dumat nyomja. A 30as mezszam se hiszem a santiago munez miatt van.Realista24 írta: Franco Mastantuono: “The best player in the world? For me, it’s Messi. I’m Argentinian. Nothing more to say.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. augusztus 14., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. augusztus 14., csütörtök 14:16
Alonso beáll kp-ra, hogy ész is legyen, ne csak izom...RealRaúl77 írta:Jön még ide kp-sPad'em írta:
30-as számot kapta végül tehát maradt egy üres hely a keretben...![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 14., csütörtök 14:11
Ha megy valaki, akkor igen. Amúgy egyértelműen középpályást akarunk én úgy gondolom, szóval nem középső védő fog jönni.RealRaúl77 írta:Jön még ide kp-sPad'em írta:
30-as számot kapta végül tehát maradt egy üres hely a keretben...![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem